Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Безопасно ли е да се консумират много люти храни по време на бременност?
Какви са симптомите на бременност и кога е подходящо време за посещение при лекар при закъснение на менструацията и положителен тест?
Какво е важно при посещение при лекар по време на бременност и какви изследвания се извършват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Безопасно ли е да се консумират много люти храни по време на бременност?
-
Какви са симптомите на бременност и кога е подходящо време за посещение при лекар при закъснение на менструацията и положителен тест?
-
Какво е важно при посещение при лекар по време на бременност и какви изследвания се извършват?
-
Какви са препоръчителните лечения за настинка и гърлобол по време на бременност?
-
Кога обикновено се усещат движенията на бебето по време на бременност?
. Не остана.
мисълта ми е, нормално ли е това или пак да търся проблема в храната (въпреки че какво да й е на домашната супичка
)
а нищо друго ми няма да му се невиди 
. Нямах стрии от първата си бременност, така беше и при втората. Родих второто си дете на 33 години. В предродилна зала бях с момиче на около 20 години. Не ща да си спомням какво ми видяха очите, като се запретна за мерене на тоновете
. Съжалявам, че се изказвам толкова директно, но е самата истина.
искам да се похваля и аз ще ставам майка за първи път, прочетох доста неща от форума и определих сама термина си като се получи 19.06.2010, но наблюдаващата ме лекарка ми каза друга дата - 15.06.2010г. не зная на кой да вярвам. Бихте ли ме посъветвали кое е по- достоверно