YOOX.COM, FARFETCH.COM

• 7 011
  • 17
  •   1
Отговори
Здр. четох тук там мнения за сайтовете, но все пак--няакой поръчвал ли е скоро--споделете колко е доставката до Бг,качествени ли са нещата(извинете за скептицизма-) и всичко около сайтовете--благодаря  bouquet

# 1
Аз съм поръчвала от  YOOX..Доставката е 29 евро, идва с куриер за 3 дни.Коректни са и стоките са доста качествени.Скаладовете им са в Италия, така ,че не подлежи на обмитяване ,това което получаваш.

# 2
  • София
И от двата поръчвам! Коректни големи сайтове са. Стоките са оригинални  Peace

# 3
  • Петрич
Аз ъсъщо покрепям двата сайта.Особено от YOOX. Нещата пристигат точно за 3 дни,да не говорим за качеството.Отвсякъде си заслужава. Peace

# 4
аз също съм поръчвала от YOOX.COM но доставката е  доста .ако се комбинираме обаче става Peace

# 5
Многоо благодаря-ако на някое майче й се занимава-би ли разяснила как стават нещата-защото, простете за невежеството но все още не съм от хората, които пазаруват по този начин

# 6
  • Пловдив
Колко е доставката от FARFETCH.COM  и за колко време пристигат нещата?! Peace

# 7
 Срам не срам Sad--ако си поръчам нещо от въпросните сайтове---то къде пристига -на митницата(София???) или на посочения от мен адрес--кажете моля Ви-в каква валута е добре да си изкарам картата за плащането и т.н.

# 8
Момичета, виждам, че сте я поизоставили тази тема, но да питам някой иска ли обща поръчка, че малко множко е доставката?

# 9
mama L, ето ме пак.  Blush
Аз ще си поръчвам отново в понеделник, както вече споменах в друга тема. Ако е за чантата, която писа, че си си харесала, няма проблем да ти я поръчам с моите неща и да измислим после нещо. Ако си сериозна, разбира се.  Blush Мога също и да ти пратя няколко снимки, аз имам подобна чанта, но е по-голяма и бронзова, иначе е същата, за да добиеш повече впечатления.

Иначе за обща поръчка - изисква повече време, докато се разберат повече хора - какво точно искат, кога и т.н... а пък намалените артикули гледам бързо свършват във въпросния сайт.

# 10
На Farfetch цените на доставката варират, тъй като самият сайт обедиянва различни онлайн и не бутици,  и се определят в зависимост откъде ти изпращат артикула.

# 11
дайте по един линк Praynig

# 12
# 13
mama L, ето ме пак.  Blush
Аз ще си поръчвам отново в понеделник, както вече споменах в друга тема. Ако е за чантата, която писа, че си си харесала, няма проблем да ти я поръчам с моите неща и да измислим после нещо. Ако си сериозна, разбира се.  Blush Мога също и да ти пратя няколко снимки, аз имам подобна чанта, но е по-голяма и бронзова, иначе е същата, за да добиеш повече впечатления.

Иначе за обща поръчка - изисква повече време, докато се разберат повече хора - какво точно искат, кога и т.н... а пък намалените артикули гледам бързо свършват във въпросния сайт.
[/quot
благодаря Hug ще пиша на лични

# 14
    Здравейте! Във yoox има допълнителен дискаунт 10% за нещата, които са ви в dream box. Офертата е до 29.01

Общи условия

Активация на акаунт