YOOX.COM, FARFETCH.COM

• 7 015
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте мами, искам да Ви попитам нещо. Днес направих поръчка в yoox, но не ми става ясно къде точно ще получа стоката /на адреса или в пощата/. Обадих се на нашия клон и от там ми казаха, че ще ги получа в пощата и ако са изпратени от европейска страна не дължа мито. Някой ако има инфо нека каже как стават нещата и наистина ли ще пристигнат за 3 дни. Предварително Ви благодаря.

# 16
Пратките идват от ден за ден, днес поръчваш , утре са при теб, не се получават на поща , а чрез UPS или Интайм от врата  до врата.Страшно са точни, за това предполагам чеи доставката е по-скъпа.Определено нещата си струват от yoox.com

# 17
Здравейте,

виждам, че темата е стара, но все пак нека и аз кажа своето мнение персонално за сайта YOOX. Поръчах си две рокли от тях и са перфектни. Абсолютно отговарят на снимките и на описанието. Много коректни. Доставката ми мина през ups и си я следях постоянно. Доставката ми беше безплатна (най-вероятно е било промоция за коледните и новогодишни празници) на 18.12.2013 г. ги поръчах и на 02.01.2014 г. си ги получих на вратата. Смятам и за в бъдеще да пазарувам от сайта още повече, че предлагат много добри марки на страхотни цени в секция SALE.

Пожелавам здрава и успешна година на всички!

Общи условия

Активация на акаунт