Брекети- колко ви излязоха и къде ги поставяхте?

• 286 917
  • 1 331
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря, Деси, желая ти успех. Виждала съм много по- страшни случаи, като съм разглеждала различните доктори, има доста случаи "преди" и "след", търпение май му е майката    Peace

# 556
  • София
Благодаря, Деси, желая ти успех. Виждала съм много по- страшни случаи, като съм разглеждала различните доктори, има доста случаи "преди" и "след", търпение май му е майката    Peace

аз че търпение имам имам, че има и по тежки - вярно е, но мен ме притеснява операцията и по-точно 50-те дни след нея....и особено ме притеснява, че нормално след така операция пациентите заради невъзможността си да се хранят (храненето е със сламка и само течности) свалят по около 10кг....това е прекалено много за мен....като се има в предвид, че сега съм 57 и съм 165см. А и вече много пъти заради лечението не можех да дъвкам, да отхапвам, само течности по 1-2 седмици, но можех да навра лъжица.... болките...то е ясно, че ще гълтам яко обезболяващи поне 2-3 седмици, но много обичам да си хапвам и като не мога се побърквам  Joy така да се каже, не си лишавам душичката от хапване  Joy

# 557
Деси, кураж и браво за смелостта! чакам да видя и снимките с брекетите.  Flutter

# 558
Деси мила успех с лечението.Междодругото твоите така на снимка изглеждат добре в сравнение с моите но въпреки това лечението при мен ще е по лесно
Днес бях на зъболекър изкараха ми 4ти ляв горен другия понеделник пак съм там да вадим десния и след месец слагаме брекетите а през това време ще отида да ми пломбират дупките които имам.
Честно казано много ме беше страх от ваденето оказа се че хич не боли само незнам как ще съм като ми мине опойката.Биха ми я в 11:30 а едва сега след 3 часа започва да ме отпуска.
Като имам време ще кача снимки да видите и моите зъби как са.
Засега отдолу няма да се вадят зъби и мъдреците няма да вадим ОД мисли че ще се наместят и без вадене а в краен случай ще се извади 1 от предните.
Пиша рядко но следя темичката  Simple Smile

# 559
  • София
съжалявам за лошото качество, но нали са любителски и ми беше малко трудно сама да се снимам  Joy
тази е от първия ден, веднага като се прибрах Simple Smile дъгата е много вълнообразна и много неконфортно ми беше, но само за месец Wink
тази е от онзи ден (вижда ми се пружинката, която прави място за кучешкия):

тази няма снимсъл да я обяснявам  hahaha

# 560
Тези са същите като на дъщеря ми, не са Деймънд, нали? Имаме и същата пружинка от едната страна, там вече място има, само гада да се смъкне надолу, че е горе във венеца. Сега ще слагат пружинка от другата страна. И твоите кучешки ли са във венеца?

# 561
  • София
Тези са същите като на дъщеря ми, не са Деймънд, нали? Имаме и същата пружинка от едната страна, там вече място има, само гада да се смъкне надолу, че е горе във венеца. Сега ще слагат пружинка от другата страна. И твоите кучешки ли са във венеца?

Деймън Смарт са Simple Smile Моя някога поникна на небцето и там си остана, поникнал е целия, но просто е отзад (на една от предните снимки се вижда) Simple Smile Другите ми кучешки са в редицата.

# 562
Така ли, реших, че Деймънд са по- различни, а те са абсолютно същите, дори пружинката, дъгата, още имам да уча значи    Peace

# 563
  • София
Така ли, реших, че Деймънд са по- различни, а те са абсолютно същите, дори пружинката, дъгата, още имам да уча значи    Peace

и на мен от далече ми изглеждат еднакви всичките, но механизмите им, връзките и незнам си още какво били различни и точно в това се различава и начина им на работа Simple Smile но то няма значение как изглеждат, важното е да си свършат работата Simple Smile

# 564
  • Пловдив
Деси - чудесно ти се подреждат зъбите  Peace
Моят син беше с още по-щръкнали напред втори зъби и дъгата беше много по-крива от твоята на първата снимка, но още на първия месец се наредиха.  Peace
Той не дава да показвам снимките му в нет-а, но като приключи лечението ще покажа  Wink
А иначе и аз не мога да разбера от снимките разликата м-у обикновени и Деймън брекети /знам, че нашите са обикновени/

# 565
  • в матрицата
И аз да се нареда, да поздравя desideskata за чудесния резултат.  Аз утре съм на преглед при Димова, да видим какво ще каже . 

# 566
  • София
много Ви благодаря за пожеланията   bouquet с тях съм от 4 месеца и половина, но има още мнооооого за правене Simple Smile но вече се усмихвам повече и от преди Grinning Grinning Grinning

# 567
че то си е почти готово, много хубаво се изправят!
Сузза, дано останеш доволна, ще чакам отзиви.

# 568
Деси прочетох че си с Деймън смарт клип.Но не мога да видя снимките на по-голям размер и не виждам железни ли са или керамични,защото не стоят много тъмни(както обикновено стоят железните).
Аз ходих на консултация при Стефанова гр.Варна.Направих си рентгеновите снимки,вчера ходих и за отливка.Сега трябва да реша с какви брекети да съм-железни горе и долу-3500лв железни долу,керамични горе-4000,керамични горе и долу-4500.
Снощи гледах снимки и все пак не мога да реша.Вие какво бихте ме посъветвали?

# 569
  • в матрицата
Деси прочетох че си с Деймън смарт клип.Но не мога да видя снимките на по-голям размер и не виждам железни ли са или керамични,защото не стоят много тъмни(както обикновено стоят железните).
Аз ходих на консултация при Стефанова гр.Варна.Направих си рентгеновите снимки,вчера ходих и за отливка.Сега трябва да реша с какви брекети да съм-железни горе и долу-3500лв железни долу,керамични горе-4000,керамични горе и долу-4500.
Снощи гледах снимки и все пак не мога да реша.Вие какво бихте ме посъветвали?
Какво да те посъветвам, ако си суетна, ще трябва да са керамични, но имай в предвид,че те са полуестетични, т.е. имат и метална част в тях, няам да са напълно бели  Confused Аз съм решила да си сложа полуестетични, не заради друго, а заради суета  Mr. Green, но ако разликата м/у нормалните и полуестетичните е 2000 лв, ще избера металните, че 2000лв, мога и за друго да ги похарча  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт