Брекети- колко ви излязоха и къде ги поставяхте?

• 286 906
  • 1 331
  •   1
Отговори
# 570
Суза пуста суета точно това ме мъчи:) Не мога да кажа че не съм суетна  Rolling Eyes Разликата е 500 лв ако сложа полуестетични само горе и както ти казваш те не са напълно бели,пак си имат метално.Което за мен не е малко-толкова ще е една от 5-те ми вноски след даване на първоначалната сума.Но пък като знам,че 2-2,5 години ще съм с тях ииии  Crazy

# 571
Не е много металното. На мен ми го скриват с едни бели ластичета. Определено полуестетичните изглеждат по добре от металните. Аз сложих керамични само на предните 6 зъба, на кътниците са метални. Такъв вариант не предлагат ли. Цената пак пада по този начин, а металните не се виждат.

# 572
Незнам  Ани дали има възможност да са както при теб.Единствено спомена че горе и долу могат да са различни.Днес и аз си помислих за това с ластичетата,защото тя каза че имат около 15-20 цвята.И ако примерно си сложа бели ластици  Thinking  но пак не мога да си представя аз как ще изглеждам.Като гледам снимки на хора с железни не изглежда зле-харесва ми,но на мен изобщо не си го представям.

# 573
  • в матрицата
А н И, твоите деймън ли са? Че за деймъните знам,че са само полуестетични...

# 574
Не, моите не са Деймън. 3К Уника са. Моя ортодонт работи и с Деймън, показа ми ги, има и метални Деймън.

# 575
  • в матрицата
Точно, че при деймъна няма изцяло естетични, а само полу... за това се чудя дали има смъсъл от още пари, акто така и така, ще има метал на зъбите, било той и на половина..

# 576
  • Sofia
Suzza, аз по този повод се отказах от полуестетични, когато реша да си слагам брекети. Мисля, че е безсмислено за 6 зъба да ръсвам 400 лв отгоре.

# 577
  • София
Деси прочетох че си с Деймън смарт клип.Но не мога да видя снимките на по-голям размер и не виждам железни ли са или керамични,защото не стоят много тъмни(както обикновено стоят железните).
Аз ходих на консултация при Стефанова гр.Варна.Направих си рентгеновите снимки,вчера ходих и за отливка.Сега трябва да реша с какви брекети да съм-железни горе и долу-3500лв железни долу,керамични горе-4000,керамични горе и долу-4500.
Снощи гледах снимки и все пак не мога да реша.Вие какво бихте ме посъветвали?

Напълно метални са мойте, но ако искаш прочети (ако не си го направила вече) този форум: http://breketinfo.com/ брекетоносителите са си изказали мнението според това, какво имат на зъбките Simple Smile има и снимки с цветни ластичета Simple Smile

# 578
Благодаря Деси:) И там съм регистрирана,но не съм писала досега:)Гледах доста снимки и май се навивам за изцяло метални  Crazy

# 579
  • София
Благодаря Деси:) И там съм регистрирана,но не съм писала досега:)Гледах доста снимки и май се навивам за изцяло метални  Crazy

сега като се замислих мисля, че има и размери на самите брекети и се поставят такива според големината на зъбите ти...но като се има в предвид колко се бях шашнала като ми ги лепиха, мобже грешно да съм разбрала, като си говорена за C, D и незнам си какви размери...

тук има интересно сравнение: http://3munitektraining.com/contrib/documents/AL_LIB_17.200910784901030.pdf

# 580
И аз си го мислих това с размерите  newsm78  Защото има голяма разлика от метални до метални.На някой снимки ми се виждат доста мънички и не чак толкова забелязващи се,а на други са ужасно огромни.Но имам време,така че ще мисля още.И като отида следващия път ще я помоля пак да ми ги покаже и вече да реша.

# 581
Деси, аз пък най-напред ще се сдобия с въпросната пластмаса за раздалечаване на челюстите -- чудя се дали ще можем да говорим нормално или ще фъфлим и ще съскаме? Твоят ОД каза ли ти нещо? Чудя се какво ли ще каже шефът ако фъфля, той въобще не знае, разбира се, за моите начинания (той първо ще се шашне като ме види с този изваден зъб точно отпред, де  Laughing )

# 582
  • София
Деси, аз пък най-напред ще се сдобия с въпросната пластмаса за раздалечаване на челюстите -- чудя се дали ще можем да говорим нормално или ще фъфлим и ще съскаме? Твоят ОД каза ли ти нещо? Чудя се какво ли ще каже шефът ако фъфля, той въобще не знае, разбира се, за моите начинания (той първо ще се шашне като ме види с този изваден зъб точно отпред, де  Laughing )

попитах го дали ще ми пречида говоря нормално и той ми каза, че на говора няма да ми пречи, но ще ми пречи да се храня, тъй като няма да има максимален допир между челюстите както преди и цитирам: ние се грижим не само за зъбите, но и за талията на пациентите си.....

# 583
  • в матрицата
Връщам се от Димова - много мила жена, направо станахме приятелки  Mr. Green Ако искам метлани брекенти всичко ще ми струва 2500 евро,  за естетичните към 3400 евро ( айде нема нужда  Wink ). Обаче, това което ме стревсна е, че цял живот ( ако искам прави зъби) ще нося или ленти или едно дето се слага вечер на зъбите, т.е. свалям брекетите след 1г, но слагам няква друга гадост, която няам да се вижда, но все пак ще я има  Confused При вас така ли , момичета?

# 584
Как цял живот бе? Ритейнерите доколкото знам се носят колкото брекетите...поправете ме ако греша.

Общи условия

Активация на акаунт