Брекети- колко ви излязоха и къде ги поставяхте?

• 286 905
  • 1 331
  •   1
Отговори
# 585
  • в матрицата
Ами не е така, изрично я питах димова, каза, да за цял живот - няма пълно щастие...  Mr. Green

# 586
  • София
има и такива за постоянно, по-често се срещат при възрастни пациенти....виждала съм такива, с който се спи всяка вечер, а и такива, който са като дъга, залепена от вътрешната страна на зъбите...ако се поровиш в чичо Google, ще намериш доста информация Simple Smile

# 587
  • в матрицата
има и такива за постоянно, по-често се срещат при възрастни пациенти....виждала съм такива, с който се спи всяка вечер, а и такива, който са като дъга, залепена от вътрешната страна на зъбите...ако се поровиш в чичо Google, ще намериш доста информация Simple Smile
За такива говоря.... да разбирам, че съм " възрастен пацинет", за това ще ги нося  Mr. Green

# 588
  • София
За такива говоря.... да разбирам, че съм " възрастен пацинет", за това ще ги нося  Mr. Green

нали не съм те засегнала с "възрастен".... Blush и аз съм в тази категория, нищо че се водя към "младежите"  Hug Joy

# 589
  • в матрицата
А, чак да си ме засегнала  Mr. Green само ми е любопитно, защо цял живот ще съм с нещо си, а никой от моите приятели, дори по-възрастни, нямат такова нещо, а са свалили брекетите преди 1 г... Sunglasses

# 590
  • София
А, чак да си ме засегнала  Mr. Green само ми е любопитно, защо цял живот ще съм с нещо си, а никой от моите приятели, дори по-възрастни, нямат такова нещо, а са свалили брекетите преди 1 г... Sunglasses

въпрос на медицински случай Wink аз се питам нещо подобно: всички ли хора с дълбока захапка ги оперират, за да се коригира...еми отговора е НЕ и тогава: защо аз?....така са преценили, това са ми изходите Simple Smile
да не говорим, че аз още не мисля за ритейнърите, може да сме колежки с вечни железа Simple Smile

# 591
  • в матрицата
Аааа, няма да се железа  Laughing, а лента, дето се залепяла отвътре на предните зъби и " завинаги заедно" . Иначе, Димова каза, че никой не може да ми гарантира, че няма да се изкривят отново с времето..... то така се случи при мен и със шините, ако знаех, да си бях сложила една лента тогава, и да съм забравила за криви зъби..ама никой не ми каза  Thinking

# 592
Здравейте, този форум много ми помогна за да се ориентирам в избирането на добър ортодонт, но все още имам известни колебания. За сега съм се спряла на д-р Луис, но ме интересува дали има пациенти на д-р Елизабет Меликсетян. Никъде в нет-а не пише нищо за нея, а е на удобно място и цените са по-ниски - 3000 лв., което ме кара да се замисля. Благодаря предварително.

# 593
Suzza, значи при нея ли реши или ще обиколиш още?
Момичета, аз съм в голяма дилема - много искам да слагам брекети вече, а не мога да си намеря ОД свестен околовръст. Димова най ме устройва, ама къде е Димова на майната си.  Sad

# 594
  • Пловдив
Момичета, аз съм в голяма дилема - много искам да слагам брекети вече, а не мога да си намеря ОД свестен околовръст. Димова най ме устройва, ама къде е Димова на майната си.  Sad
ОД се посещава 1 път месечно - толкова ли е проблем разстоянието? В друг град ли е?

# 595
В друга държава. ОД около мен или искат безумни цени дори за чужбина, или ми предлагат лечение за 2 1/2 год. (при 18 месеца предложени от Димова), или искат да ми слагат брекети горе и долу и ластици (при предложени от Димова само долу).
Ще трябва да го мисля.

# 596
  • в матрицата
На нея се спрях, няма да обикалям, за 100лв някъде по-евтино не ми се занимава. И на мен не ми е под носа кабинетът и, но пък има къде да се спре там, пък и както каза Джони, за 1 път месечно, ще се прежаля  Mr. Green Много свестна ми се стори, пък и си разбира от работата, не случайно я водят най-добрата в тази област

# 597
  • Пловдив
D ana - наистина ти е далечко значи, щом казваш в друга държава...

# 598
desideskata,д-р Станимиров ли ти прави операцията за зъбен камък?

# 599
  • София
desideskata,д-р Станимиров ли ти прави операцията за зъбен камък?

Не, д-р Венков

Общи условия

Активация на акаунт