Брекети- колко ви излязоха и къде ги поставяхте?

• 286 871
  • 1 331
  •   1
Отговори
# 780
ооо Може! И аз не съм ги проучвала изобщо тези Деймън. Но ако е така , при мен няма нужда от разширение на челюстта. Всеки зъб си има место, по скоро събирам едно празно пространство!  Laughing

# 781
Някой ходил ли е в София при др.Надежда Куюмджиева.Някакви отзиви за нея? newsm51

# 782
  • София
Някой ходил ли е в София при др.Надежда Куюмджиева.Някакви отзиви за нея? newsm51

И аз се интересувам за нея, похвали ми я една мама от нашата отчетна.

# 783
Аз съм при нея вече 2г.6м. с Деймън брекети Mr. Green Много дълго ми продължи лечението,а края още не го виждам. Tired
Иначе много любезна и мила,внимателна.На дъщеря ми - 3г.8м. направихме миналата седмица пломбичка.Детето не трепна и за миг.Аз мислех,че ще опищим света  Crazy Като детски зъболекар е перфектна Peace

# 784
2г и 6м та това е доста време не ти ли каза колко ще продължи лечението.Аз от моята ОД знам че не се носят повече от 2 год при мен има доста работа и ми каза максимум 2 год за горната челюст и 1 за долната
Нормално ли е на 4 год да се прави пломба не съм запозната и затова питам.На мен на таз възраст не са ми правили пломба.Представям си как я е било страх дори и без болка мен като малка не можеха да ме накарат да си отворя устата

# 785
Не знам дали е нормално, на моята дребната преди месец и правиха 2 пломби, утре сме за 3-та. На 6 мес. ги водя на прегледи, нямаше нищо тогава. Да подчертая, че Рая въобще не си пада сладкото. Сега е много горда, че имала като кака си звездички на зъбите. Много е важно какъв е зъболекаря, така я омая, че с нетърпение чака пак да ходи.

# 786
bebcheto87 ,по първоначални данни трябваше да ги нося 1г.2-3месеца.Но ето колко време мина и все още не са подредени зъбите както трябва.НЕзнам в мен ли е проблема,или ОД!? По-скоро клоня към второто Tired
А що се отнася до пломбата,изобщо не я беше страх девойката ми.Аз затова казвам,че докторката е много внимателна с децата.Както raja_nikol казва,зависи си от зъболекаря. Peace Щом детето не се противи,не виждам причина да не се оправят кариесите дори и в такава ранна възраст Peace

# 787
Тя ми обясни, че това всъщност не са кариеси, съвсем леко се изпиляват и покриват, за да не се разваля емайла.

# 788
Нашите са си кариеси,два  Tired Цялата манипулация си беше като на голям човек.Докторката каза,че дори и на млечни зъбки трябва да се оправят кариесите,защото те увреждали впоследствие основите на постоянните Peace Добре,че имам дете-герой,което не трепна и за миг.Дано и за втория кариес е така Praynig
Аз много съм страдала от зъболекари и зъби,устата ми е пълна с пломби и не искам и детето ми да има лоши спомени от зъболекари или оплаквания в тази област.Затова и от съвсем малка я заведох,за да свиква с мисълта,че зъболекарите не са нещо страшно. Peace
Извинете за Офф-а!

# 789
  • в матрицата
като сте заговорили за кариеси на 4 години, примерът е пред очите ми - племенника, на 4 г,  с 10 кариеса. Всяка седмица по 2 пъти е на зъболекар, чистят му кариеса с машинка и слагат нещо като гума на зъбчето. Детето няма ама никакъв страх от зъболекаря, ходи със желание, аз бях изумена как така не се плаши,но ето факт Simple Smile

# 790
Уф, най-накрая. Свалих ги  Laughing След 2год. и 1месец носене ooooh!  Нооо , има ефект. Не са перфектни , ама на тая възраст няма и да станат  Embarassed (38)
Ето и преди и сега
Отпред имам стари пломби , които в понеделник ще бъдат подменени , а и тогава ще ми е готов горния ретайнер , който ще нося само вечер. Долу ми сложиха постоянен ретайнер , който представлява нещо като нишка , която е залепена/пломбирана на задната страна на зъбите.
Търпение на всички носещи брекети! Успехът е гарантиран  Peace

# 791
@ alabalaxx, честито! Чудесни са, наистина! А пък и с новите пломби вече си представям Simple Smile Все такива резултати да виждаме Simple Smile Аз вече 2 седмици нося горните, но кучешките ми не мърдат и на косъм, не знам 2 години ще ми стигнат ли  Grinning

# 792
Някакви други отзиви?Незнам какво да избера дали да сложа Дейман при нея или клип арт?някой ако е имал подобно колебание?Все пак това е сриозно решение , а мнения на ортодонти различни.Гледах че има доста хора при нея,винаги е заета....  bouquet

# 793
alabalaxx, ефекта е поразителен. Направо ми даде криле.

# 794
  • в матрицата
Чудесен резултат alabalaxx  Grinning.
Ану Г. какво е клип арт? Не съм чувала за такива брекети   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт