Брекети- колко ви излязоха и къде ги поставяхте?

• 286 865
  • 1 331
  •   1
Отговори
# 795
Грешка - Смарт клип е Simple Smile до колкото разбрах марката е такава,victory,smart clip - poluesteti4ni i dr koito sa est Simple Smile . И всъщност искам съвет дали да се доверя на Дейман или на тези старите въпросните смарт клип , които не са на дейман.Дайте съвет, трябва да ми се разщирява челщюста , за да се намести заб,който излезе сега (23г) и е отвътре и дса се намести на мястото си , без вадене на заби.

# 796
  • в матрицата
Според мен, само Деймън могат да разширят челюста ти, но все пак, нали за това са ОД, те да решават, а не пациентите. Говори с ОД  си  Peace

# 797
ми точно за това аз се колебая коя от двете да избера едната ми предлага дейман другата тези , лечението е едно и също

# 798
  • в матрицата
Ако вършат една и същата работа, а цената различна, избираш по-изгодното  Mr. Green Аз така бих направила...

# 799
  • Пловдив
alabalaxx честито свалени брекети  Peace
Резултата е повече от видим  Laughing

# 800
alabalaxx честито свалени брекети  Peace
Резултата е повече от видим  Laughing
Абе, видим е , ама колегите не разбраха  Mr. Green
Отивам аз в службата след свалянето , пристигам с букет цветя, връчен ми от ОД за трудно извървяния път до красива усмивка и черпя с бонбони , като казвам , че имам повод , ама няма да кажа какъв- те да се сещат. И се хиля идиотски  Mr. Green И се почна- св.Ана било , ама аз не съм Ани и нямам Ани, прическата ли съм сменила , нова деха ли имам или пък съм си хванала нов любовник .....  Sick ooooh! Embarassed Само един колега бързо се досети, а друг въпреки , че видя "сетрификата" който също получих от ОД поставен в рамка пак не стопли за какво става въпрос... Започват да ми липсват брекетите, май по-интересна бях с тях. Но пък сега оценявам , колко е готино да са ти гладки зъбите и да няма нищо полепено по тях.
От днес вечер ще нося ей като тея прозрачни шини горе на рекламата. Опасявам се , че от тях пак ще ме болят зъбите , ама няма как , ще търпя. Поправиха ми и предния зъб и сега поне са ми подравнени , имам и други пломбички за дооправяне , ама ще е след празниците , че много разходи.

# 801
Пломбичките от брекетите ли се получиха?

# 802
  • Пловдив
Мисля, че по-напред беше казала, че са стари  Wink
Алабала -ама пък весело наддаване е било за черпнето ти  Peace

# 803
Да, пломбите отпред са ми стари, трябва да се пооправят. Иначе от самите брекети нямам някакви поражения, не са ми станали по-чувствителни или нещо друго, дори след полирането зъбите ми станаха едни такива гладичкииии. А не бях много стиктна с почистването докато бях с брекети.

# 804
Има ли някой с гипс на кътните зъби за повдигане на захапката? В събота ми сложиха и установих, че изобщо не мога да дъвча. Ям само меки неща които мога да размажа с език по небцето или течни. Чувствам се като наказана. Дайте някакъв съвет. Утре ще отида при ортодонта си и ако няма друго решение, просто махам всички брекети и се отказвам. Абсурд е карам така една-две години.

# 805
  • София
Има ли някой с гипс на кътните зъби за повдигане на захапката? В събота ми сложиха и установих, че изобщо не мога да дъвча. Ям само меки неща които мога да размажа с език по небцето или течни. Чувствам се като наказана. Дайте някакъв съвет. Утре ще отида при ортодонта си и ако няма друго решение, просто махам всички брекети и се отказвам. Абсурд е карам така една-две години.

аз съм с пластина. Прилича на апаратчетата, но е много по-малка. Постоянно съм с нея, особено когато се храня. И да си кажа чесно с нея ми е по-лесно да дъвча, защото в момента нито един долен не се засича с нито един горен и без нея сам като баба  ooooh! гадно е, че се завира храна навсякъде и не мога да дъвча твърди неща, но не карам само на небце. Ани ужасно е, бях така с мъдреца  ooooh! ooooh! това с гипса ми се струва като мъчение....аз ще я нося само няколко месеца (2-3) докато излезе кучешкия ми навън. После я махаме...ти защо до края ще ги носиш?

# 806
  • София
Ани, забравих да спомена, че още нямам брекети на долната челюст...такава пластинка не може да ти сложат, ако имаш, че няма как да се закрепи...при мен затова още не са налепени...

# 807
  • Sofia
Аз имам такъв гипс и имам брекети и на долната челюст. Докато свикна да дъвча...ама свикнах, малко премятах храната и се по прехапвах, ама това е Mr. Green, търпение.
На мен като ми се разместиха зъбите, се появиха черни петна от притискането помежду им.
Иначе до момента имам два пъти разлепване на долната метална канелка, защото там ми се е поизтъркал гипсът.
alabalaxx, страхотна промяна. Очаквам и при мен подобна. Само дето не съм се снимала преди...

# 808
  • в матрицата
Ани, не се отказвай. сигурна съм,чее отвратително, но ето kroche  казва, че е свикнала.  Не е лесно да имаш хубави , подредени зъби, но пък си заслужава  Hug

# 809
При мен положението е точно като при kroche. Но преди малко отидох до ортодонтката и я помолих да ми намали малко гипса. Сега много по добре си усещам зъбите. Още не съм пробвала да ям, но мисля че ще ми се получи. Сега горните ми зъби съвсем леко опират в два от долните брекети и то ако си затворя плътно устата. Така че мисля че това е по малкото зло. Ортодонта ми каза че така ще само около две седмици, после зъбите се пренареждали и вече ще махнем гипса и ще си ям нормално. Щом е за две седмици - няма проблеми!  Grinning Аз си помислих че за две години ще е това.

Общи условия

Активация на акаунт