Брекети- колко ви излязоха и къде ги поставяхте?

• 286 852
  • 1 331
  •   1
Отговори
# 855
  • София
напълно подкрепям това, което каза raja_nikol....защото съм доказателство за неуспешно лечение в детството с шини и от пестенето на родителите ми тогава.....сега ще дам 15000 за лечение, вместо тогавашните 4000....

# 856
....защото съм доказателство за неуспешно лечение в детството с шини и от пестенето на родителите ми тогава.....сега ще дам 15000 за лечение, вместо тогавашните 4000....
Много груб пост!!!
За неуспешното ТИ лечение с шини - варианти 2 - или не си ги носила постоянно, или не си случила на лекар.
И представи си, че може би родителите ти са нямали възможност, сякаш ги обвиняваш. А ти на колко години си? Стандарта на живот много се е променил, едно време 1000лв бяха ужасно много пари....щом имаш пари, давай си ги за каквото искаш.
А кога ще ти бъде операцията, че от 1 година следя темата и от толкова с интерес очаквам да видя резултата от операцията ти, че и аз имам аналогичен проблем със захапката.

# 857
  • София
Juja_ отговорих ти на ЛС, защото не смятам, че трябва да се спами темата...

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 23:51 от desideskata

# 858
За неуспешното ТИ лечение с шини - варианти 2 - или не си ги носила постоянно, или не си случила на лекар.

Ами то и за неносенето си има причини, не можеш да сравниш усещането от шина и от брекет. Всеки сам е направил своя избор, и повярвайте- консултирали сме се с по няколко ортодонта всички, не сме си го навили на пръста. И пак повтарям- за детето си избирам 2 години брекети, които не усеща, от колкото 5-6 г. шини и фъфлене.

# 859
  • Sofia
Да,така е...но все пак ортодонта преценява кога да са шини,кога брекети...Синът ми 3 год.носи шини,много добре му повлияха.От месец е с горни брекети и наистина усещането е по-приятно

# 860
Ето, Доли, ти потвърждаваш тезата ми, че повечето след шини пак минават на брекети. Защо се наложи и при вас? 3 години не са никак малко време....

# 861
  • Пловдив
Включвам се да се похваля,че днес свалиха горните брекети на сина ми.
Много сме доволни Laughing
Другият месец сваля и долните.
След две шини и години зор, сега след 1 год и 3 месеца синът ми е с холивудска усмивка Peace Няма такъв кеффффф.
Желая на всички вас подобни резултати.
/обещала съм като свалим и долните ще ви покажа преди и след/

# 862
Браво, Джони, благородно ви завиждам, надявам се и аз толкова въодушевено да се похваля някой ден, догодина  Peace

# 863
Включвам се да се похваля,че днес свалиха горните брекети на сина ми.
Много сме доволни Laughing
Другият месец сваля и долните.
След две шини и години зор, сега след 1 год и 3 месеца синът ми е с холивудска усмивка Peace Няма такъв кеффффф.
Желая на всички вас подобни резултати.
/обещала съм като свалим и долните ще ви покажа преди и след/

С у п е р!!!
Много се радвам! С тая усмивка, много мадами ще го накацат  Laughing
Айде да сме живи и здрави и аз да се похваля догодина по това време.
Как бързо минават годините, сякаш вчера ги сложихте и ми показваше снимки.

# 864
  • Sofia
Ето, Доли, ти потвърждаваш тезата ми, че повечето след шини пак минават на брекети. Защо се наложи и при вас? 3 години не са никак малко време....
         Нашият случай беше от сложните,криви,двойни и в повече зъби..Извадиха му оперативно двойния зъб,цепнаха му френулума....Много се измъчи детето.През това време му порасна и допълнителният зъб.Още от самото начало ни предупредиха,че ще носи и шини и брекети.Но когато се обърне внимание навреме всичко е поправимо.

# 865
  • София
Честито ви Джнони и от мен Simple Smile
Много хубави усмивки на всички Simple Smile

# 866
  • в матрицата
момичета, от вчера съм с брекети и на долната челюст - много е гадно. Мислех,че с горните брекети боли, но с долните е кошмар. Не съм яла от 24ч, не съм и гладна, то с тая изтръпнала уста, няма как да имам апетит. Надявам се скоро да претръпна, че е кошмар Embarassed

Джони , постове като твоя ми дават сили да продължа, браво на отличните резултати!!

# 867
  • Пловдив
Благодаря ви  Hug

Suzza определено с долните брекети се свиква по-трудно, боли малко по-дълго и повечко разкъсват устата от вътрешния край, но ... се свиква  Wink

Дива нова - наистина годините препускат, но ще видиш, че и ти скоро ще се хвалиш с отлични резултати  Wink

Рая-никол - сигурна съм, че и ти ще си въодушевена като мен, от сърце ти го желая. Някак майките се радват повече и от самите деца  Peace

Десидеската - откакто си показала каква операция те очаква все те мисля ... според мен брекетите са нищо в сравнение с нея. Стискам ти палци  Peace

# 868
Аз пък се шашкам като чета, че ви боли. Дъщеря ми изобщо не е усетила дискомфорт, дали е нормално  newsm78, а пък действат, разликата е очевадна вече. Снощи търсих снимки, ама имаме само с кривите още, подобренията не сме ги снимали.

# 869
Здравейте момичета отдавна не съм се включвала,но да се похваля че за 2 месеца и малко вече има виим резултат и то не само аз го виждам но и другите. И при мен като при някой изобщо не ме боляха зъбите малко бяха изтръпнали и това е ,първата седмица ми драскаха но сега все едно нямам брекети в устата изобщо не ги усещам

Общи условия

Активация на акаунт