Брекети- колко ви излязоха и къде ги поставяхте?

• 286 841
  • 1 331
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Le Petit Chat, наистина се радвам за успешното ти лечение, но не можеш да кажеш, че е непрофесионално да пилиш нечии зъби...аз лично категорично отказах вадене на здрави зъби, но се съгласих да изпилят по няколко милиметра два, които и без това бяха доста тумбести и грозни Wink
При мен тези милиметри, заедно с разширяването на обиколката на дъгата на горните, направи мястото, което липсваше за единия ми кучешки....
Въпрос на случай и на ортодонт и на пациент е решението за вадене/пилене или никое от тях Simple Smile

# 886
Le Petit Chat  и аз много се радвам  Hug Hug  ,дано скоро и аз да се похваля,че съм ги сложила Peace

# 887
  • в матрицата
И аз да се включа Wink, Le Petit Chat , ти професионалист/ка ли си за да изказваш, кое е професионално и кое не. Не се заяждам, но не може да пишеш такива глупости, просото щото на теб са ти извадили 4 зъба, и това за теб е професионално , с пиленето - не. 
Според мен е много лесно да подредиш криви зъби, като извадиш цели 4, по трудно е, да го направиш, без да жертваш зъби  Peace

# 888
Според мен е много лесно да подредиш криви зъби, като извадиш цели 4, по трудно е, да го направиш, без да жертваш зъби  Peace

Подкрепям напълно, ние не извадихме нито един, ами има си място, какво мериха другите не знам.

Аз неведнъж съм се чудила, май и тук съм писала, другите модели, които съм виждала са все описани и одраскани, нашия си е чисто новичък, явно си имат различен подход и стил на работа. За мен е важно, че спасихме зъбите.

# 889
О-о-о и аз съм против ваденето за зъби..
Peace Peace Peace Peace Peace
вие все пак  при кои ортодонти се лекувате? newsm78

# 890
  • Sofia
В клиника ВАЛОР при проф.Мутафчиев   bouquet Много сме доволни   bouquet

# 891
  • в матрицата
вие все пак  при кои ортодонти се лекувате? newsm78

Аз съм казвала и преди, при Давидова съм.

# 892
  • София
В клиника ВАЛОР при проф.Мутафчиев   bouquet Много сме доволни   bouquet

хихи, направо сме си колежки Simple Smile аз съм много доволна и от д-р Гаврилов Simple Smile

# 893
  • София
Вече официално и аз съм с брекети - Деймън клиър на горните.

Долните брекети ще ги сложим след 2-3 месеца.  Laughing

Ортодонт - Галина Димова.

# 894
  • в матрицата
Честито фъстъчка!! Да се поредедят бързо зъбките!!!

# 895
  • в матрицата
Фъстъчка , и още нещо, аз защо останах с впечатление, че ще си при Давидова....... Колкто ти излезнаха брекетите?

# 896
  • София
Суза, в крайна сметка избрах Димова, защото ми е по-удобна като местоположение, а с бебето ми е сложно да се разхождам из цяла София.

А като цена е съвсем малко по скъпо - 2700 евро, но включват абсолютно всичко брекети+прегледи+ритейнъри, а и за Димова много добри отзиви чета в нета.

# 897
  • в матрицата
Брей, тя си е намалила цената....Димова октомври ми поиска 3700 евро за тези брекети, а само металните бяха 2500 евро. Браво на нея, че вече е в крак с цените, че иначе беше абсурдно  Crazy

# 898
  • София
честито Фъстичка Simple Smile безпроблемно и безполезно брекетоносене Simple Smile

# 899
честито Фъстичка Simple Smile безпроблемно и безполезно брекетоносене Simple Smile

Деска, аз ли не разбирам или....що това "безполезно" носене. Дано да е много полезно викам аз   Peace

Общи условия

Активация на акаунт