Новата частна клиника във Ветрен (Бургас) -2

• 132 428
  • 2 811
  •   1
Отговори
# 2 700
  • у дома
Момичета подарявам каучукови зърна на Чико, ако някой има нужда да свирка...
Завиждам на всички, които пишат че нямат колики - Гоги, особено, вечер реве много...
Чая за кърмачки го изпивам наведнъж, защото нямам време да се занимавам през деня да пия - една чаша 200 мл.
Гери, каквосе чува за касата - имам приятелка, която се чуди дали при вас да ражда и пита  newsm78

# 2 701
относно казаното от елма Здравейте , и честита нова година на всички бъдещи и настоящи майки!
Искам да отворя няколко въпроса към майките,които вече са родили във Ветрен,защото напоследък чух някой неща и искам да разбера и тяхното мнение.
До сега 3 мои познати родиха там и при 3-те сценария беше един и същ,което е доста озадачаващо.3-те момичета бяха за нормално раждане и дори ги  накараха да си платят предварително епидуралната упойка (320 лв.).В последствие им казват ,че бебето било завъртяно и т.н. и било по-добре секцио, за което трябва да доплатят още около 300-400 лв..Нещата започват да намирисват на евтин тарикатлък и това е доста непочтено за болница ,която иска да се наложи ,като най-добра!По непотвърдена информация около 90% от майките във Ветрен са били убедени да раждат секцио,което е доста интересно.Замисляйки се обаче за изгодата която има болницата от това ,нещата стават ясни като бял ден!
Така до тук сметката стана 320лв за епидурална ,която хем не се ползва,хем не им връщат парите и отделно доплащане за секцио,освен това майките родили секцио стоят в болницата 10 дни,а не 3-4 както родилите нормално и съответно си плащат престоя.Още по-изумително е ,че докато си в болницата нямаш права да внасяш храна,плодове и каквото и било от вън,единствено и само за да поръчваш от болницата?!Това си е направо обирджийство!
Надявам се с времето нещата да си дойдат на мястото и надеждите,които всички бъдещи майки възлагат на новата болница да бъдат оправдани.

аз родих там октомври по мое желание си поръчах и платих предварително епидурална упойка но не мия сложиха аз много настоявах.казаха ми че раждането е започнало и няма време за упойката но парите ми ги върнаха до стотинка

# 2 702
Оооо я стига с тези глупости.
Записах се за Вип преди 3 месеца.Цената за секцио и нормално без упойка е една и съща.Като никакви екстри не си избрах-епидурални упойки и избор на екип.Не знаех как ще раждам тогава и затова не си отметнах упойката.Никой не ме задължи да отмятам упойката за всеки случай.
Сега се разбра ,че ще съм секцио.Няма да вземат повече пари заради моето секцио -нали цената е една и съща.А доктора при който съм не ме задържи да го избирам в екипа за операцията.Когато е на смяна тогава.Когато го попитах,какво става ако бебето тръгне по-рано,той само каза-Ами идваш тук,който колега е на смяна те поема.Нямаше такова нещо,да го викам-което си е избор на екип-нищо.Така,че стига сте плюли болницата.

Психологи,наистина какво се случва със здравната каса.Преди беше веднага след Нова Година,после до 10 януари,а сега?
Онзи ден като идвах те видях,ама и мен ме досрамя да ти се обадя.Но след някой друг ден вече няма да има мърдане.Няма се отървеш от мен  ooooh!  Blush

# 2 703

Радвам се да го чуя  Laughing Явно информацията ми не е била точна и е много хубаво ,че всички сте доволни от болницата и екипите!

# 2 704
доволна е слабо казано просто всичко е супер на ниво и по повод храната тя ти е включена в цената и е напълно достатъчна така че няма смисъл за вкарване на храна

# 2 705
  • Бургас
Здравейте, на всички бъдещи и настоящи мами! Здравната каса трябва да влезе най-късно до 20.01, това е така защото се бавят документите в здравна каса. Болницата ги е подала, но нали знаете бюрокрацията в държавата... Вече не зависи от нас. Чакаме всеки момент.

Сега за Тани`, и защо ако смея да попитам не се обади? Naughty Какъв е този срам бе момичета? Я не се излагайте! За мен е важно да ви знам предварително, защото ще мога да ви разпознавам, като дойдете и да ви покрепям.  Hug за всички срамежливки

# 2 706
psychology ПРЕДИ НЯКОЛКО СТРАНИЦИ БЕШЕ ПИСАЛА ЧЕ НА 15 ДНЕВНА Е

Д-Р ГАМИШЕВ А В САЙТА Е ПИСАН Д-Р БОЯДЖИЕВ, КОЙ ЩЕ Е ВСЪЩНОСТ ЧЕ ИСКАМ ТОГАВА ДА МИНА АМА ПРИ ГАМИШЕВ

# 2 707
  • Бургас
psychology ПРЕДИ НЯКОЛКО СТРАНИЦИ БЕШЕ ПИСАЛА ЧЕ НА 15 ДНЕВНА Е

Д-Р ГАМИШЕВ А В САЙТА Е ПИСАН Д-Р БОЯДЖИЕВ, КОЙ ЩЕ Е ВСЪЩНОСТ ЧЕ ИСКАМ ТОГАВА ДА МИНА АМА ПРИ ГАМИШЕВ

Ще попитам след малко самият д-р Гамишев и ще ти пиша. Става ли?

# 2 708
Някакво момиче е пуснало днес темичка '' Починало дете в Дева Мария?'' - дали било вярно.
Сега и на мен ми стана любопитно, но Гери ще ни каже.
За мен лично това е най-голямата трагедия и нещастие, което може да се случи на един родител, но такива неща се случват, дори и в най-елитните болници с най-добрите лекари. Не виждам защо така пледира това момиче?

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 12:14 от macipis

# 2 709
  • Бургас
Някакво момиче е пуснало днес темичка '' Починало дете в Дева Мария?'' - дали било вярно.
Сега и на мен ми стана любопитно, но Гери ще ни каже.
За мен лично това е най-голямата трагедия и нещастие, което може да се случи на един родител, но такива неща се случват, дори и в най-елитните болници с най-добрите лекари. Не виждам защо така пледира това момиче?

Маципис, дай ми линк за тази тема. Искам да я видя и ще ви пиша за какво става въпрос.

# 2 710
# 2 711
Да за съжаление се случват такива неща. Но аз си мисля, че логичното и разумно поведение от страна на болницата(особено за болница, която иска да претендира, че е с добра практика) е да каже това и това го имаше и заради тези неща се случи. А от коментара на psychology хайде да коментираме на лични, за да не би някой от семейството да чете (на хората едва ли им е до това) може да доведе само до появата на слухове, а от това болницата едва ли ще спечели.

# 2 712
  • Бургас
Да за съжаление се случват такива неща. Но аз си мисля, че логичното и разумно поведение от страна на болницата(особено за болница, която иска да претендира, че е с добра практика) е да каже това и това го имаше и заради тези неща се случи. А от коментара на psychology хайде да коментираме на лични, за да не би някой от семейството да чете (на хората едва ли им е до това) може да доведе само до появата на слухове, а от това болницата едва ли ще спечели.

Вижте, няма нищо напротив да коментирам и тук, но ако аз съм потърпевша не бих искала хората да ме съжаляват и обсъждат, затова го писах. Добре, нека да го обсъждаме тук! Аз лично нямам нищо на против! Няма какво да се крие в този случай! Даже ако искате ще разбера от докторите повече подробности и ще ви ги напиша.

# 2 713
Ауууу, къде ми трябваше да отварям въпроса  smile3511 Ама той мъжа ми е прав като вика, че все съм си ровила носа и съм си отваряла устата не където трябва. 

# 2 714
лекарите със сигурност са дали обяснение защо се  е случило. но са го дали на този,който трябва.не сме ние хората,които да им търсим сметка или да ги ''съдим''.
по време на бременност се правят купища изследвания, след които ако има риск за нещо лекарите ти го казват,за да си подготвен.
както в моя случей.направих си излседване за рубеола. резултатът отчете че преди (като малка) съм имала. лекарката ми каза,че това дава някаква много малка възможност за усложнение. просто трябва да сме на щрек. но няма как тя да предотврати нещо при положение, че не  е Господ

Общи условия

Активация на акаунт