Новата частна клиника във Ветрен (Бургас) -2

• 132 420
  • 2 811
  •   1
Отговори
# 2 715
  • Бургас
Да за съжаление се случват такива неща. Но аз си мисля, че логичното и разумно поведение от страна на болницата(особено за болница, която иска да претендира, че е с добра практика) е да каже това и това го имаше и заради тези неща се случи. А от коментара на psychology хайде да коментираме на лични, за да не би някой от семейството да чете (на хората едва ли им е до това) може да доведе само до появата на слухове, а от това болницата едва ли ще спечели.
лекарите със сигурност са дали обяснение защо се  е случило. но са го дали на този,който трябва.не сме ние хората,които да им търсим сметка или да ги ''съдим''.
по време на бременност се правят купища изследвания, след които ако има риск за нещо лекарите ти го казват,за да си подготвен.
както в моя случей.направих си излседване за рубеола. резултатът отчете че преди (като малка) съм имала. лекарката ми каза,че това дава някаква много малка възможност за усложнение. просто трябва да сме на щрек. но няма как тя да предотврати нещо при положение, че не  е Господ
smile3525

# 2 716
  • Бургас
Ауууу, къде ми трябваше да отварям въпроса  smile3511 Ама той мъжа ми е прав като вика, че все съм си ровила носа и съм си отваряла устата не където трябва. 

smile3521 Не се ядосвай, може би наистина не е много подходящо, но то така или иначе е факт. Дали ти, или някой друг щеше да го каже е без значение.

# 2 717
psychology  Hug

хайде да разведря обстановката малко,като ви попитам и вас. къде можем да идем с мъжа ми да му направят профилактичен преглед на бъбреците? интересува ме име на лекар (в Бургас),място и цена ако е възможно

# 2 718
Привет и от мен момичета!!! PeaceСлед като ви четох повече от месец, мисля че е крайно време и аз да се отчета във вашите редици! HugЧестито на всички родили се бебчета, а на бременелките- леко и безпроблемно раждане!!!  bouquetАз чакам да започнат работа със Здравната каса, че иначе доста ми и дват дори и 780лв за стандартния пакет! ConfusedДано не прозвучи кофти, но просто за сега такива са възможностите ни, но ако се наложи ще прибегнем и до тези цени!Очакваме момиченце този път и се надяваме да не са сбъркали и двамата лекари, които го потвърдиха!!! Hug PraynigЗа сега лек ден на всички!!!!

П.П.Относно нещастния случай-нека оставим мъничето да почива в мир, а родителите-да изживеят скръбта си!Това са много деликатни теми и наистина не са за обсъждане!!! Cry Cry Cry

# 2 719
psychology  Hug

хайде да разведря обстановката малко,като ви попитам и вас. къде можем да идем с мъжа ми да му направят профилактичен преглед на бъбреците? интересува ме име на лекар (в Бургас),място и цена ако е възможно

В Първа поликлиника , д-р Блецова е добър нефролог, след много проблеми само тя ми помогна. Но там няма ехограф, тя е по-скоро да и покажеш изследвания. А на ехограф може да те прегледат почти навсякъде. Например в транспортна болница, в света софия, в лайфхоспитал, но ти трябва направление от личния лекар.

# 2 720
psychology, да попитам д-р Ризова днес на работа ли е?

# 2 721
Здравейте мили дами! Simple Smile Как сме днес?
Имам въпрос:
Искам да купувам помпа за кърма, но незнам каква?Нито като марка нито дали да е електрическа или  не?
Мамите които са ползвали се надявам да ми дадат съвет.Благодаря предварително!!! Hug

# 2 722
Имам въпрос:
Искам да купувам помпа за кърма, но незнам каква?Нито като марка нито дали да е електрическа или  не?
Мамите които са ползвали се надявам да ми дадат съвет.Благодаря предварително!!! Hug

Има темичка за това Simple Smile
заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=439665.0

# 2 723
Имам въпрос:

Има темичка за това Simple Smile
заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=439665.0

bouquet

# 2 724
  • у дома
Нанси 2010, аз имам ръчна на Авент и електрическа на Медела. Според мен по-добрия вариант е електрическа, на ръчната разчитах в болницата никаква работа не ми свърши. Но пък имам приятелки, които са много доволни...За всеки случай храня Гоги с кърма, благодарение на електрическата помпа  Peace

# 2 725
Имам въпрос:

ЗАЩО БЪРЗАШ С ПОМПА МОЖЕ ДА СИ ИМАШ ДОСТАТЪЧНО КЪРМА, КОЕТО ТИ ПОЖЕЛАВАМ А И ЕДНА ХУБАВА ПОМПА СИ Е СОЛИДНА ИНВЕСТИЦИЯ.
НА МЕН МИ СЕ НАЛОЖИ С ПЪРВОТО ДЕТЕ И ПОЛЗВАХ РЪЧНА НА АВЕНТ АМА НЕ СЪМ МНОГО ДОВОЛНА СЕГА ЖИВОТ И ЗДРАВЕ АКО МИ ПОТРЯБВА МИСЛЯ ЗА ЕДНА МЕДЕЛА

# 2 726
  • Бургас
Имам въпрос:

Аз ползвам двуфазната механична помпа на Медела. Много съм доволна  Laughing

# 2 727
  • Бургас
psychology  Hug

В Първа поликлиника , д-р Блецова е добър нефролог, след много проблеми само тя ми помогна. Но там няма ехограф, тя е по-скоро да и покажеш изследвания. А на ехограф може да те прегледат почти навсякъде. Например в транспортна болница, в света софия, в лайфхоспитал, но ти трябва направление от личния лекар.

За ехограф препоръчвам д-р Томов в поликлиника "Бургас" (срещу хотел "Космос").  Peace

# 2 728
Здравейте,мацки с кореми и такива дето вече коремите им спят в кошарките
От как тръгнахме с моята Маги на разходка нямам време да влизам тук. Няма ли мами желаещи утре да дръпнем по едно тегелче нейде, ако времето позволява разбира се.
Имам въпросче- петвалентната ваксина на 2,3 и 4-ти месец ли се слага?

Ладидка към теб имам специална молба, беше пуснала мисля ти, една табличка с английска номерация,ако може да ми пратиш на лични   bouquet А теб няколко пъти те засичам по улиците и все не ти се обаждам,защото ми е малко неудобно ама другия път ще взема да те изненадам

Пламенка следя тееее,чакам  Laughing

# 2 729
Tи пък ! Аз видях мъжа и с количката и го спрях да попитам тя къде е, без да го познавам.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт