Ще си организираме ли коледен Маскенбал - София?

• 16 511
  • 382
  •   1
Отговори
# 330
Първо- не разбрах коя е Не съм  Crossing Arms

Ще ме умориш, мъ  hahaha
През цялото време беше от дясната ти страна.
Девойката с дългата руса коса до silviti и мен  Wink

А silviti  и Мина са опасна комбинация  Mr. Green Трябва да се държат надалеч една от друга. Скулите ме болят от смях.

# 331
Мецоооо- пускай снимките, че ме гонят от компа след малко.

# 332
Мецоооо- пускай снимките, че ме гонят от компа след малко.

#CrazyСега  видях целувката  smile3544

# 333
Коя- дет Знатка ме награби ли?  Crazy Joy  Къде я видя бре? Аз нямам снимки. Мецоооооооооооооо....

# 334
# 335
  • София
Оххх страхотни снимки ... аз ще плачкам  Cry

# 336
  • София
И ние плачкахме за тебе Cry И за Лиляна мома убава, за Дамянти, за Бифанка, за Правда, за Стрелицията и за всички останали знайни и незнайни войни, паднали в жертва на вирусите и предколедните ангажименти Mr. Green

# 337
  • София

Спокойно, тва са моите двама най-добри приятели, особено единия. Ще те запозная  Wink

# 338
  • София
И ние плачкахме за тебе Cry И за Лиляна мома убава, за Дамянти, за Бифанка, за Правда, за Стрелицията и за всички останали знайни и незнайни войни, паднали в жертва на вирусите и предколедните ангажименти Mr. Green

Белинда, теб най-много исках да видя  Hug
С другите все пак скоро сме се виждали, но с теб .... 100 години
минаха от последната ни среща.
Дано по-скоро се сформира нова среща ...  Rolling Eyes

# 339
Още ме държи от вчера. Страхотно беше, радвам се, че ви познавам Hug
И на мен ми харесва като сме по-малко Blush

# 340
Ето малко снимки и от мен. Не се е справил добре благоверния, ама това е елементарен мъжки номер, от яд, че на него се падна да е детегледач тая вечер  Mr. Green

Белиндо, мъжът ти прилича на Димитър Павлов. Бях се облегнала на вратата докато чакам Зната да се нацелува и напуши, а той, миличкия, се опитваше да влезе  Joy чак му се извиних на човека, сигурно си е рекъл- тая рошавата не пуска никой нормален вътре tooth

ПП. нема лошо да сме малко, макар че я какви свежи попълнения има, ама това с гласуването "ще дойда" и с нетриенето на гласовете е кофти номер, не че не се знае, ама да повторя.

Оправих линка, ама продължават да се качват снимките, че са бая големи. След десетина минути ще е ок.

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 14:30 от Рокси

# 341
Рокси, ерор ми дава  Rolling Eyes

# 342
Shocked....  Blush
Ма аз отдавна я познавам, ама що никой никога не ми е казвал, че е тя?  Crossing Arms Heart Eyes

# 343
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ще дава, щот още спи и не е дала линк!  hahaha
Рокси, ама страхотна Шер си!

Ма аз отдавна я познавам, ама що никой никога не ми е казвал, че е тя?  Crossing Arms Heart Eyes
ХЪ! Издадоха ме! Това е понеже като ме питат "аз ли съм" и аз отговарям "не съм"  Mr. Green Затова никой не знае коя съм.
 Май още не мога да изтрезнея съвсем, водка след вино не е добра комбинация и се извинявам на Нати, че изпих и нейното вино.

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 14:33 от Не съм

# 344
Ох, Цомбето и Руска!  Heart Eyes  Joy

Общи условия

Активация на акаунт