Ще си организираме ли коледен Маскенбал - София?

• 16 505
  • 382
  •   1
Отговори
понеже около коледните и новогодишни празници по заведенията обикновено няма места, хубаво е да се организираме по-отрано.
Затова реших да ви питам за желания, предпочитания и всякакви идеи относно предколедно-новогодишния маскенбал на бг-мамма.

Традиция е, всеки път е страхотно весело и приятно, нали няма да пропуснем да се организираме и тази година?

КОГА и КЪДЕ

12 декември, събота
ресторант Славяни

http://www.slaviani.bg

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 17:18 от Mamma

# 1
  • София
Ми надявам се да не пропуснем...Аз на предната среща не успях да дойда, още тогава заявих, че съм първа писта на коледния маскарад Simple Smile Мястото май е ясно, ами давайте направо анкета с дати Simple Smile

# 2
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 И на мен ми се ходи, само да сме живи и здрави!  Peace

# 3
И на мен ми се ходи (никога не съм), но зависи от датата... така че е следя развитието на темата.

# 4
Бива, аз съм за!

# 5
Аз да питам - варненци, ний ще се събираме ли или да  Mr. Green Не съм излизала от цяла вечност.

# 6
  • Абсурдистан
Аз също съм на мнение, направо да се слага анкета с дати.

Няма какво да се губи време.

# 7
Предложих ви три дати - в средата на декември, когато всички все още са на работа и не са се юрнали да пътуват.

имате ли други предложения?

# 8
Аз принципно съм "за" ( то аз винаги съм за щом ще има пиене и веселие  Blush). Мисля обаче, че е твърде рано и хората не си знаят датите за служебните партита, каквото и да гласуват сега, после ще има много промени.
Най голяма посещаемост ще се постигне ако е или по раничко- към 10 или късно, почти на Коледа.
Датите са супер , но не съм гласувала защото засега мога и на трите.

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 09:46 от Рокси

# 9
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Гласувах! Към момента мога и на 3те посочени дати.  Peace

# 10
Темата само за софийските  мами ли е ?Ние от покрайнините няма ли да се организейшън нещо Laughing

# 11
Най голяма посещаемост ще се постигне ако е или по раничко- към 10 или късно, почти на Коледа.

Ако е към Коледа, ще се включа и аз. Иначе ми е доста рано и ще ви се радвам по снимките само  Flutter

# 12
Темата само за софийските  мами ли е ? Ние от покрайнините няма ли да се организейшън нещо Laughing

В тая връзка - защо общофорумския купон е винаги в София. Нали е ОБЩОФОРУМСКИ. Ако ще е в София, моля да се посочи в заглавието, че става въпрос за СОФИЙСКИ, а не общофорумски маскенбал. Защото все пак форума не е София и София не е форума...

# 13
Темата само за софийските  мами ли е ? Ние от покрайнините няма ли да се организейшън нещо Laughing

В тая връзка - защо общофорумския купон е винаги в София. Нали е ОБЩОФОРУМСКИ. Ако ще е в София, моля да се посочи в заглавието, че става въпрос за СОФИЙСКИ, а не общофорумски маскенбал. Защото все пак форума не е София и София не е форума...
Няма угодия. За софийска среща става дума - писах в заглавието.

# 14
става въпрос за СОФИЙСКИ, а не общофорумски маскенбал

Срещата е в София, но е общофорумски бал, защото всички са добре дошли.
На много от срещите голяма част от присъстващите са били от други градове и това не им е попречило да присъстват и да се забавляват.

Гласувах за 12-ти (събота). Мислех да предложа и 19-ти да включим в анкетата, но тъй като пък следващата събота е 26-ти, предполагам, че много хора ще са на фирмени празненства на 19-ти и може би наистина единственият вариант е предишната седмица.

Общи условия

Активация на акаунт