Отговори
# 285
Влизам да ви нагледам  Hug
Стана ми тъжно, четейки Марпенчето  Hug
Марпенче, миличка - мога да те разбера при това прекрасно, една част от описаните от теб отношения между роднини не са ми непознати за жалост.
Само едно мога да ти кажа - Ти си тази, която решава живота си!!!
Седни сама със себе си - напиши си на един бял лист кое ти е важно, от кое можеш да отстъпиш и кое ти е ненужно.
След това се бори със зъби и нокти за всяко важно нещо в живота си.
Задай си въпроси - дали сегашния човек до теб си струва?! Дали е ТОЙ? Дали можеш да му се довериш и да се опреш на него в момент на слабост, дали той ще те подкрепи и в най-тежкия ти миг или напротив ще ти обърне гръб щом стане напечено.
Ако прецениш, че този човек значи много за теб, то седнете и заедно си начертайте пътя от тук нататък. В едно ще отстъпиш ти, в друго той ....
Но в никой случай не заемай позиция на човек съгласяващ се с всичко и нямащ свое мнение, изисквания и позиция - от партер трудно се става.
Настоявай на своите приоритети и отстъпи от дребните детайли.
За бившия ти съпруг не зная какво да кажа, но за жалост не сте първия случай в който бивши партньори се насъскват така един срещу друг, а най-лошото е като децата се превръщат в заложници!!!
Не зная как и какво мога да помогна - ако имаш нужда напиши!
Но това, което мага да ти кажа е БОРИ СЕ И НИКОГА НЕ ЗАСТАВАЙ НА КОЛЕНЕ!!!
 Hug Hug Hug те!

Исках да ви пиша още, но ми стана мъчно и криво - може би ще вляза по-късно пак  Hug Hug Hug на всички!

# 286
  • Манчестер
Само да съобщя, че имаме час на 16-ти Ноември от 13.45ч. за акушерка ....И да почваме същинската част Heart Eyes, само живи и здрави до тогава де  Heart Eyes

На всички  Hug една голяма както би казала Ванхорне, Мечешка прегръдка  Heart Eyes

# 287
Marpen, и аз прочетох историята ти. Всички тук са много сплотени и
много умни съвети са ти дали, а също и голяма подкрепа. Присъединявам се към тях
и искам да ти кажа, че любовта не се гради върху неразбирателство, обвинения и заплахи.
Решението си е твое, но ако този мъж те обичаше, щеше да застане до теб, да те подкрепи,
да ти даде цялата си любов, да те разбере, да намери начин да бъдете заедно.
Намери сили в себе си и избери това, което е най-добро за теб и детето ти. Не падай на
колене пред никой мъж. И не се отчайвай. Ще намериш щастието си и някой, който да те обича...

# 288
Ванилкова Hug браво. И гледай да не уплашиш акушерката, ей Crazy

Ванхорнче Hug, ама то съвсем дошло време  Wink Да пусна антенките да видя какво ще ми кажат, а? Кога ли ще е Големият Момент... И да знаеш, че 8-ми ноември е една прекрасна дата- тогава все хубави хора се раждаме  Wink Mr. Green
Тес, Галка, наистина много неприятно с този грип, дано по-бързо се оправят дечицата. Шушулечето вече е значително по-добре. Витамини, чай, плодове- това му е майката. Само гласът и е попресипнал един такъв и още я наболява главичка. Абе много странно ни се отразява на нас този грип- пеем нон-стоп  Crazy Даже и в момента е пуснала някакво караоке и е сложила слушалки на главата си е пее ли пее Laughing В момента е на Металика и го докарва перфектно с леко пресипналия си глас  Joy

Ей, и утре да не пропуснете медийната изява на нашата неповторима и шеметна Маргаритка Hug
Зазинка Hug, абе и да не знаеш името на списанието, като кажеш- "Онова с най-щурата бременна Кашалотис мама  Heart Eyes" - нЕма начин да не ти дадат точното издание  Grinning

Това е за всички вас и най-вече за Марпенче в този труден за нея момент: http://vbox7.com/play:12b1f5f7

Гуш и лека и уютна вечер на всички  Hug Heart Eyes Hug

# 289
  • София/Кюстендил
Разплакахте ме, ненагледни  Hug
Благодаря ви, че ви има.
Обичам ви  Heart Eyes

Дуденце, клипът е страхотен. Май доста често ще го гледам занапред...

Много гуш за всички ви. И, макар че Прасковката е права, че сега не е моментът за бебе, се надявам да не възразите да остана във вашата компания...

# 290
  • Манчестер
Mарпен, разбира се  Hug къде без тебе  Heart Eyes Тука сме да си даваме кураж във всичко  Hug независимо какво  Heart Eyes

# 291
Марпенче, разбира се, че няма да ходиш никъде. Hug

Тъй, да дам и аз отчет за положението към момента.
Имам две новини - една добра и една не толкова добра. Не толкова добрата е, че бебешкият късмет не беше с нас и този месец. Добрата обаче е, че предвижданият като ановулаторен цикъл май не се оказа такъв и, макар и доста късна, овулация според БТ и другите признаци си имаше, с лутеална фаза с обичайната дължина и така нататък.

Така че има светлина в тунела. Продължаваме да вървим по план.

Хубава вечер, момичета и момче!  bouquet

# 292
caritas-4е,  fingerscrossed стискам палци за другия месец. Късмет!  Hug

# 293
Здравейте негаледни
Целувки на всички
след чудото на парното ни сполетя чудото на разваления компютър. Имаме две ПС-та но единото е на татко ни работно и неприкосновено. Използвам височайшото разрешение да ви мерна за 10 минути и да ви кажа че се надявам всички да сте най-важното в добро здраве. Настроението в темата знам че е променливо - един път горе друг път долу, искам да подкрепя увесилите нос и да почерпя ентусиазъм от тези който са в положителен континиум. Скоро ще ви пиша а сега само ще ви следя.

Будете усмихнати Hug

# 294
  • На планетата Земя
Marpen, никъде няма да ходиш. Моля те! Пиши по-често, до теб сме въ всяка една минута.

Прегръщам ви всички, момичета и момче! Силно, силно, силно!

Утре на пресна главица ще пиша пак! Спокойна нощ!  Heart Eyes

# 295
Марпен много объркано всичко, но не се отчайвай........Виж всички какви добри съвети са ти дали и ако ги пресееш ще видиш, че най-важното е да мислиш за себе си и за малкото ти дете. Представи си само какво му е на него в милата главица. Те са толкова чувствителни дори и понякога да си мълчат. Важно е ти да си здрава и силна дори ако искаш заради него......Приятели се намират - ако не е този ще се появи по-добър.........голямото ти дете ще порасне и в един момент ще се върне към майка си.........тия неща с времето ще се оправят.........но от цялата  история най-много ме ядоса бившият и сегашният.......обръщай гръб на всичко, сложи черта на бъркотията и гледай напред. Защото колкото повече се въртиш - толкова повече ще се оплиташ. Помисли, че простите неща са съвършените - същото може да се отнесе и за взаимоотношениета ни.
Няма никъде да ходиш!!! Виж колко рамене за опора намираш тук. Hug Hug Hug Hug

Кари всъщност всички новини са си хубави - имала си си овулация и другият месец ще е твоя... Praynig Hug Praynig Hug

Милли ей го къде е 16 - докато се обърнеш и ще си на преглед..... Hug Hug ти си пии сокчета и си чети брошурки и книжки и кротувай!!!

# 296
Наминавам само да ви оставя една усмивка за "Лека нощ!"  smile3503 ...

... и  една, която да ви посрещне сутринта  newsm47

# 297
Добро утро на всички!По кафенце!

Пипи, радвам се че продължавате и стискам палци!
Марпен, присъединявам се към съветите на момичетата и Квази. Най-важните сте ти и детето и ти пожелавам да успееш да се пребориш с всички трудности и спънки.
Мили Ванили, чудесни новини. А 16-ти наистина е съвсем близко.
Каритас, дано следващия месец е вашия.

# 298
Благодаря за кафенцето! Пу първа и избирам това с Лъвчето.

Поздравявам Margaritka за страхотната статия, изчетох я на 1 дъх.
Ти си една прекрасна млада, усмихната и щастлива МАМА!
УСПЕХ  Hug!

# 299
Добро утро  Hug newsm62 Hug

Днес е един чудно усмихнат и ако питаме Камъчето Heart Eyes , направо пролетен ден  Hug

Аз като един нескопосаник Blush отново се успах и единственото, което се моля е да намеря някой забутан, никому неизвестен РЕП, който все още не е отарашен от жадните за знания и за Космическа Пингвинска  Енергия бременни девойки Praynig
В краен случай имам абонамент за градската библиотека  Mr. Green Надявам се все пак, да не се налага да извършвам въоръжен грабеж Crazy Пък и екземплярът в тази твърдина на просветата, вероятно вече се е сдобил с допълнителни украшения от някой ранобуден, нетърпелив читател Crazy Колкото и да ме убеждавате в обратното Crossing Arms не мисля, че на Кашалотската майка и ходят мустаци и огромни пъпки по носа hahaha

Грабвам си кафенцето Hug И тъй като  Мира Heart Eyes  не е предвидила овенче, се спирам на рибките Mr. Green

Пожелавам ви усмихнат ден Hug Аз тръгвам на лов за Пингвини медийни звезди Hug Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт