Отговори
# 450
Мили-ванили - мен с пырвото само ме боляха гырдите , ама много кофти ме боляха, някыде до кым 2 месеца - 2.5 месеца, пырво спряха да ме болят, после спря да ми се гади.......Но то при всеки си е различно....мисля си , че боленето на гырди при повечето ми приятелки спираше пырво и после выобще не се и сещаха за него, докато не станеш дойна кравичка след раждането Simple Smile

# 451
Ехо, банда, Зази съм. Ама съм на компа на сестра ми и не мога да се логна с моя ник.

Мелани, честит празник! Много здраве, любов и късмет! И скорошно сбъдване на голямата мечта ти желая от сърце!   bouquet

Рея, още съм в предстартовия период, някъде след 20-ти този месец ще почвам със стимулацията. При теб как са нещата?

Маринекс, така става като ни изоставяш за дълго, после трудно влизаш в час  Heart Eyes Успех утре на твоя красавец!

Квази, пази се и не се давай на вирусите. Иначе си много прав, че не е хубаво да се смесват много плодове и зеленчуци. А на Пилето не й давай сок от грейпфрут.....

Кари, дано утре си във форма. Лени, и ти така. Свърши ли поне с почистването?

Оставям ви до утре вечер. Целувки на всички.

# 452
Да ви кажа в отчетните винаги е така, винаги има и по някое \ ако е само едно супер\ мрънкало  Twisted Evil и по някоя шаш и паника  Wink и по някоя зайка - многознайка Rolling Eyes ooooh!. Но пък все се намира и готин народ, с който да си споделиш ежедневните промени и после да си пиеш кафенце, сокче, бирииичкааа и каквото ти душа иска. Аз дълго време се инатих и не влизах в отчетна, защото смятах, че е тъпня, но случих на няколко много яки образки там и ми е драго като се видим, а като не можем да се видим чешем клавиатури. Въпреки, че ми е трето дете пак научавам разни нови неща и чалъми от отчетната и имам полза определено, така че девойки - просто си открийте и там вашите си хора и си поддържайте връзка с тях. Аз имам в нашата отчетна хора, чиито постове определено не ги чета - просто няма сми, но пък има и много готини скици и определено се радвам, че се запознах с тя!
Хаха Зазко - много як ник извади  Joy hahaha Hug, свърших с най-грубото почистване, но събота и неделя пак ще се търка  Tired ooooh! Thinking Twisted Evil, много ми е добър мебелиста, ама мнооого цапа туй момче бе - днес като отворих вратата и получих уплах. Онзи ден бях замела и ударих един парцал, а днес - спретнати купчинки талаш на равни интервали из половината къща все едно отглеждам стадо хамстери  bowuu Mr. Green
Но пак поблесна къщичката де, аз като тотален оптимист си бях взела фотоапарата да наснимам малко та да ви покажа, ама ... ooooh! ooooh! ooooh! като видях какво е чудо - време за снимки не остана, пък и Владето от време на време трябваше да се гуши Hug Flutter, макар че добре се държа на мама момчето - цял следобяд спа 3 часа в количката на терасата - мислеше си явно, че е на разходка маминото камилче  Heart Eyes Laughing та успяхме да се справим с доста работа с  тати.

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 22:23 от Lennyh

# 453
Да ви кажа в отчетните... все се намира и готин народ...
Сигурно и за мен става въпрос newsm47 Аз нея от там съм си я набелязал за кандидат-сватя Blush

caritas-че Hug да не се преуморяваш пиле, че вирусите само това чакат Crossing Arms

Отчетните са веселба на квадрат Mr. Green Само да имаш железни нерви и да не се боиш от някой и други нацупени мутри Crazy Този бъзикнеш, онзи подръчнеш и ей го на минали девет месеца Mr. Green Аз си минах от реда Naughty Сега младите да се забавляват Heart Eyes Ако Поли Hug даде нишан, че в мартенската е голям купон може и да се завъртим да го развалим hahaha

# 454
Мелани, честит рожден ден Simple Smile Да си жива и здрава и голяма късметлийка във всичко! Heart Eyes

# 455
  • Манчестер
А на Пилето не й давай сок от грейпфрут.....

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Oпаааа, сега я втасах  Crazy Зузииии, що Ма  newsm78 Мале аз през ден къркам такова нещо, убавиня  Crazy Мен ми е любим плод, без него не мога  Thinking Confused

# 456
Това за грейп-а и аз не го разбрах, 'що Crazy Пилето Heart Eyes пък рита срещу ананаса - предизвиквал контракции Crazy

# 457
Добър вечеееер, аз съм учтивият лос!  Mr. Green Приспах лелята и идвам да ви нагледам!  hahaha

Разнищвате отчетните, забелязвам... Аз 2-3 пъти попрочитах оттук-оттам априлките, но всеки път си казвам, че не ми е мястото там поради изброените от вас причини. И не успях да си набележа някого, който да е по-готски от вас. Тъй че аз ще си стоя в нашата темичка и Проблемното и ще искам съвети за какво ли не от всички вас!  Hug  love001 newsm47

# 458
Добър вечеееер, аз съм учтивият лос!  Mr. Green Приспах лелята и идвам да ви нагледам!  hahaha

Hug Hug Hug Маргаритко, как я приспа  hahaha Joy bowuu с 50 грама шнапс или и пусна ТВ-то  Joy Joy Joy
Голям си шемет Heart Eyes, а иначе две мнения няма тук ми е все едно съм си у дома, а в отметната е много галимация, много говорене, пазари, чудеса - ама аз нали съм мека Мара и като си харесах там няколко девойки и сега и там влизам, че са ми мили Hug
Квази в интерес на истината с теб в отчетната сме се разминали за малко, аз четях там че те споменават девойките и явно си те обичат някои, но по-важно че тук се намерихме  Hug Hug HugКак си ти - температури, кашлици? Да се пазиш много!!!
Щях да кажа да целунеш Пилето, ама сега по-добре недей - след някой ден може Simple Smile

# 459
... и ще искам съвети за какво ли не от всички вас!  Hug  love001 newsm47
Подредил съм ги и чакам да ги поискаш Mr. Green

Рея Hug Heart Eyes Hug домъчняло ми е много за теб Blush

Ленка Party не издавай сега конспирацията Crazy
Аз ходя с маска из къщи и не се доближавам до Мамутчетата Heart Eyes Като прокажен съм Sad В момента се чувствам добре и нямам температура, но заради снощи внимаваме. Ако и утре цял ден ъм добре може и да ме приберат в Мамутарника Heart Eyes Praynig

# 460
Това за грейп-а и аз не го разбрах, 'що Crazy Пилето Heart Eyes пък рита срещу ананаса - предизвиквал контракции Crazy

И папаята. Магданоз също да не пасе много.  Hug
Хич нямам време да чета и пиша последните дни.  Confused
Поздрави на всички.  Hug

# 461
Поздрави и на теб Кюбит-че Hug Heart Eyes Hug Гледам разкрила си ме във Facebook  Mr. Green , но  аз за съжаление изобщо не го ползвам Confused Кой знае, може и да "се зарибя" Crazy

Аз не мога да заспя от вълнение Crazy Днес ще е Премиерата на новия ми Аватар Heart Eyes Измислих го и го сътворих преди около час, но ще ви го представя едва следобяд. Хем да се погърчите малко от любопитство, хем да го погледна на светло на какво прилича Rolling Eyes
Нещо не ме хваща сън newsm78 Мамутчетата Heart Eyes задрямаха преди около час и половина. Последно ги чух да се приспиват с румънски Laughing Тц, тц, тц... май ще се окажа единствения в този Мамутарник, който говори по-малко от 10 езика Crazy

Както и да е...
Лека нощ Hug Heart Eyes Hug
Пригответе се да ми завиждате за новия Аватар Crossing Arms Crazy

# 462
Добро съботно утро симпатяги!

Кафе за събуждане

Аз пак последна, но да поздравя Мелани за рожденият и ден и да и пожелая най-прекрасната година и винаги вярата да е с теб!  bouquet  bouquet  bouquet

По последната тема - отчетни немога да коментира, така че я прескачам, но нещо съвсем ме стъписахте с това какво да се яде, пие и с какво да се внимава, изобщо не съм се замисляла, че ще трябава да мисля за тези неща, ако някога евенуално забременея  newsm78. многа трудно ми звучи всичко... Ама до там да стигна, после ще му мисля...

Една седмица неможах да се включа в различните ви дискусиики и направо се чувствам като от чужбинско  Mr. Green. Четях почти всяка вечер, ама то докато изчета и не остане време да отговарям, а така ми се искаше да напиша по нещо на всеки, ама вече са минали дни и малко ми звучи тъпо да подкрепям или утешавам някого, което вече вие всички прекрасни създания сте сторили, надявам се и от мое име, както спемена Зази - един за всички, всички за един.

Илче само да ти пожеля късмет на изпита по холандски. Моят изпит по шведски беше преди, чакай да видя кога беше последният  newsm78, че аз изпит на всяко ниво имах ... май преди 2,5 години, то не било отдавна бе. Но ще се справиш и от мен знай, изпита нищо не значи, като вече се отпуснеш и почнеш да си бъбриш езика и де се смееш на шегите и диалектите им, тогава си научила един език.

Само да не пропусна, че бях много впечатлена и направо запленена  Embarassed от наша Маргаритка и нейното представяне в списанието - било физически (със снимката) или ментално (с текста). Много ти благодаря, че ни даде линк към това интересно четиво - само понякга има недостатъци да живееш зад граница  Mr. Green.

А Квази ме заинтригува с тоз нов аватар, защо бе човек, що му е на старият, аз си го харесвам и съм си свикнала с него newsm78. Защо сега ще ни объркваш и без това сме се омотали повечето от нас достатъчно.  Mr. Green Но ще чакам да видя промяната, знаеш ти как да ни накараш да любопитстваме.

Милли честити ти доктори и акушери, аз тук още не съм успяла да си запиша личен лекар - опитах август и септември и така им се ядосах  #Cussing out, че сега съм зарязала всичко, ако нещо спешно се наложи, бащата на моят е лекар(специялист, не общ) и ще ми измисли някакво направление или нещо... Много е тъпо да не разбираш системета някъде, ама всичко се нарежда все някога и в повечето случаи точно когато трябва. Ей, ама аз съм била оптимист  Shocked.

Май най-добре да приключа, и аз като Квази немога да спя, ама сутрин. Вечер направо заспивам права към 21, но сутрин още в 5 като се ококория...то май съм спала 8 часа затова  Grinning. Трябва да намеря изход от този омагьосан кръг. Ще ви замоля за едно рамо, че мойта майка продължава да е доста болна в болница, а сега дори са забранили свижданията, добре че живеем в 21 век и съществува това чудо наречено мобилен телефон. Поне едно вече съм сигурна, ако оздравее - дай боже- вече няма никога да пуши, така че ще се молим лекарите да я спасят  Praynig.

Неисках да завършва толкова тъпо включването ми, затова искам да ви пожелая прекрасен есеннен ден и весели почивни дни. При нас е зима, така че ще си чакам третият сняг - първите два бяха само за по ден и се стопиха...Хиляди целувки и прегръдки за всички! Hug Hug Hug

# 463
Добро утро банда  Hug
Днес рано-рано съм цъфнала  #Crazy Не ми се спи, а все още се чувствам изморена...  newsm78 започвам да се притеснявам да не съм залепила и аз некой вирус. Пия какво ли не, ходя с маска на работа... абе спазвам правилата, но защо така издухана се чувствам.
Камъчето сложила кафето докато пиша, така че от мен закуската

и да се стягам за работа.... оказа се, че и днес ще се работи до обяд.... еехх, така е... някои неща при жената не могат да бъдат планирани  Mr. Green
Хайде банда, целувки и прегръдки и... до следобяд  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 464
Добро утро  аз току що се прибрах от работа и се готвя за сън  smile3524но първо да ви пожелая много красив и ползотворен уйкенд на всички  Камаче желая бързо оздравяване на мама скоро да забравите че е била в болница и да и се радвате в къщи .Квази е как да чакаме да видим новото ти лице пак ще ни изненадаш с нещо красиво и трогателно. Kissing Heart Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Cloverза всички ви радвам се че ви намерих.

Общи условия

Активация на акаунт