Отговори
# 480
Ето ме паааак  Laughing
Много хубава разходка и шопинг-че си спретнахме във Варна след като свърших с работата. Купихме си прекрасен килим за хола. Мноооо`о съм доволна, че и цветовете съм уцелила пИрфектно  Mr. Green
Да ви се оплача, че днес са ни спрели водата заради някакви ремонти и сега освен на компа... нищо не мога да правя. Одпадат задачките като  wash hang 1dishes От това обаче не се оплаквам... ми тъй де, доволна съм дори  Crazy
Четох, но явно нещо съм пропуснала с тези грейпфрути  newsm78 Не че ги обичам /напротив/, ама знам ли като забременея какво ще ми се прияжда. То тогава се случват странни неща с апетита  Mr. Green
Квазииии, аде бе момче, късния следобед стана. Чакаме го този аватар като двете черти. Не ни измъчвай повече плииййзззз  ooooh!
Лени, ама вие вече се обръщате ли... лелеее как лети това време. Да му нацелуваш Владко-лениното дупе  Heart Eyes
Хора, не шашкайте заЯца, че току виж се скрил у храсталака  Wink
Миле, да ти е живо и здраво братлето. До колкото разбирам жица свири момчето (rock) Поздрави го специално   bouquet
Камъче, браво на мамчето  Hug Дано се стабилизира бързо и да нямате повече такива главоболия  Hug

... я да видим какво става с тоз аватар, че вече се не трае....

# 481
Квази, аз пък влизам във ФБ 1 път на седмица.  Whistling
В очакване на аватара съм.  Flutter

Грейпфрут - не разбрах как стигнахте до тук (щот' нямам време да чета подробно Blush), но Паполино е права  yes - няма никакви проблеми с грейпфрута по време на бременност.  Peace

Миле, да е здрав и усмихнат брат ти и с много желание да "забива" още дълги години!  Hug

Иначе събитията на днешния ден от 1917 година не мога да го честитя на никой, черен ден за световната история е.  Tired

# 482
Здравейте, сладурчовци  Hug
Днес ми е един чоглав ден, но ще ми мине- нЕма начин Naughty

Миленце Hug, да ти е живо и здраво братчето. Да ти е приятелче и опора  bouquet

Прегръщам ви всички Hug
Уютна и усмихната вечер ви желая Heart Eyes

# 483
Тъ-дъъъъъъм... Mr. Green Hug Mr. Green

Ето го и новия ни Аватар Hug Освен всичко друго е и специален поздрав за Вълшебното Коледно Джудже Heart Eyes

Така де Blush Споменах, че е време вече за Коледни бомбички, а как се взривяват такива неща без Коледно настроение Hug

Не търпя мрънкане от рода на "Ама чакай, още е рано" Naughty Аз съм способен дори и през август да си тананикам коледни песнички, а мисля, че точно сега му е моментът да започнем да се разпяваме Hug

Хайде, че ме чака работа Mr. Green Първо картофи на фурна и после сок от мандарини и моркови (Илче Hug тия двете много си ходят Mr. Green )

ЩурАче Hug Heart Eyes Hug

# 484
Квази Heart Eyes   bouquet Hug
Прекрасен е!
Прекрасни сте!
Сега ако си нарисуваш и едно Пиле, кацнало на рамото ти... Wink

Дуденце
Hug
И това ще мине. spoko

Миле, да ти е живо и здраво братчето! Наздраве!

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 18:34 от caritas

# 485
ДОЧАКАХМЕ,ДОЧАКАХМЕ!!!БРАВО МОМЧЕ! Hug
Ще се спи спокойно тази вечер, че така и мен ме гореше любопитство за Квазиаватара ,че две чаши бира вече пийнах ,а то гори ли гори.
Еееее, има още какво да се желае / къде е Мамутанка Снежанка например/ , търпи развитие но до Коледа има още много кой го знае Квази Мраз още какви ги е измислил -няма да ни се размине само с това я. Thinking
Важно е че мъжът каза три-четири на коледната украса     madnoel
 Hug Hug Hug
А картинката от мила станала още по -мила Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 19:10 от dara26

# 486
Много е хубав аватара Квази!
Нито си подранил, нито си закъснял. Време е вече за ...... подготовка всякаква:
, ,  , , и т.н.

Само някой да каже СТАРТ и аз лично започвам с писането на писмото ми до Дядо Коледа!

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 18:58 от @viktoriqna@

# 487
Квазииии, перфекциозно е аватарчето  Peace

Ето и от мен едно поздравче с пожелание за  мнооого бомбички  Hug
http://www.vbox7.com/play:fb72a3de

# 488
  • там където мога да си закача хамака
Миле килограмите са ми малко и корема хич се не види още.Надявам се да порасна и аз както си трябва Mr. Green

Мале Хъни Бъни как ти завиждам - аз си раста с всеки изминал ден. Даже понякога тайничко си поплаквам. А любимото ми свеки още повече утежнява обстановката - ония ден ми вика че съм започнала да приличам на Джаба от Муждузвездни войни, а днес направо ми каза че съм станала огромна и да спра да ям Shocked #Crazy.

Милли Ванилли за проблема с болезнените  bombs пробвай да не носиш сутиени с банели. В една Хамериканска книга четох, че препоръчват още по време на бременността да се носи сутиен за кърмене и даже с него да се спи. От магазина на ГАП навремето си купих такъв и той ме спасява в момента. Не е най-добрия вариант, но е все пак някакъв. В началото упорито носех нормалните с банели и умирах от болка вечер като ги махнех. Хубавата новина е че това отминава. Има едни спортни потничета безшевни - ако намериш пробвай и тях.

Камъче все се каня да ти пиша за майка ти и отказването от цигарите. Решението трябва да е нейно и тя трябва да е убедена, че го иска. Това е първо и най-важното условие. След това има най-различни варианти. Лазерна акупунктура - не съм сигурна че термина е точен, сънна терапия и др. В никакъв случай дъвки или лепенки с никотин. Важното е да се спре никотиновата зависимост - другото не го мисли - на никой не му е приятно да гълта катрани. Аз съм минала през първото, а на съпруга ми дядото през второто - след тежка диагноза го пращат един месец на санаториум където му дават много успокоителни и го държат дълго време в сънно състояние. После е трябвало само да прояви воля като се върне на работа да не започне пак. Това естествено е станало преди много години - поне 20, а утре сме на РД - пича прави 88 години - да ни е жив и здрав. Пожелавам ти при вас да се развият нещата в положителна насока и не забравяй, че ще й трябва много голяма подкрепа от ваша страна.

# 489
 papolino хахах, разсмя ме много с Джаба от Междузвездни войни  Simple Smile Аз като родих моята Кари, едното ушенце й беше загънато като пеленгатор  Crazy Доста бяхме притеснени как ще оправим това уше, даже мъжът ми пита неонатолога ще се оправи ли с пластична хирургия, а човека каза да му се махаме от главата с това здраво бебе  Mr. Green Та тогава обажда се една приятелка и ме пита на кого прилича бебето и аз : "Ами на Йода от Междузвездни войни" Mr. Green Та гледай скоро може и още герои да намерим от тази поредица!

Иначе - аз от 10 години не нося сутиени с банели. Супер вредно е, ако ти убиват, а на мен винаги ми убиват. Всичките ми сутиени са Триумф и още 1-2 марки, модел без банел. Поръчвам си ги и ми ги доставят, понеже почти никой магазин не държи налични модели без банел. А най обичам като ми кажат някъде: "Ама никой не носи без банел" - явно аз съм никой и това е  Simple Smile

# 490
Паполинка, на свекиЧ-а да вземеш да й теглиш една... Убава. Ми тя ако си мисли, че като си бременна ще отслабваш много се заблуждава. Пък и какво толкова... Джаба никак не изглежда зле, а не е бременен  Mr. Green Представи си само ако забременее на какво ще заприлича  Joy hahaha Сега сериозно... колко килограма си наддала, че така се шашкаш. Дай да ти напраЙм тука един консулт по темата и да се успокояваш. Никакви сълзи, а само усмихнати лица трябва да има  Hug Hug Hug
Ох, ама като сте я зачекнали тая тема със сутиените...
Tесс, ама как да не нося с банели бе душа... ако не е сутиена си мислят, че съм си ги забравила вкъщи. Ние не сме се редили на опашка по сто пъти като са раздавали бюстовете  Blush а като гледам са ни и предреждали даже Joy
Днес ми е едно такова... абе много ми е хубаво ... след толкова хубави новини. И така ми се прииска да почерпя, че да стане още по хубаво. Хайде по едно мезе с червено винце след вечеря

# 491
Лоркааа Hug и аз сядам на масата с теб, но си сипвам крушова ракийка и си спретвам една салатка от прясно опечен пипер с много чесън Mr. Green
Наздраве! За  здравето на Милениното братче Hug И за още куп хубави неща, които тепърва ще ни се случват Praynig Heart Eyes Praynig

# 492
Квазии, и аз те хванах у фейса  Crazy Да не си се зарибил и ти с FarmVill  Mr. Green голяма е краста. Обаче как лекува нерви ако знаееешш  Laughing
Николчето чете, чете и избега... аха ето я пак... ма много слаба активност днеска. От хубавото време ще да е....
Наздраве дружина за всички, които го пожелаха... виното имам предвид   chef  Peace

# 493
На мен пък току-що ми се обадиха, че една приятелка, на която детенцето е връстниче на моята Кари, току-що е родила момченце, Теодор, да й е жив и здрав  Simple Smile И й честитих по тел. , тъкмо е родила преди няма и 2 часа и ми стана едно готино  Hug И аз съм сега на чаша бяло винце с тоник, наздраве!

# 494
  • София
Айде и аз да се присъединя към компанията с червеното винце. Наздраве, дружина!  newsm24

Миле, да ти е жив и здрав брата, с много късмет и любов!

Камъче, продължаваме да стискаме палци за майка ти. И е чудесно, че няма да пуши повече.  newsm10

Поли, що не вземеш да й кажеш на свеки да си гледа работата. Ааамахааа,ще ни тормози момичето smile3516 кажи пък според теб тя на какво прилича. Предполагам ще е нещо от рода на Баба Яга или Кикимора....

Кой питаше за Цвети? Май Кари. Наистина отдаван не ние е писала..... Дано се обади скоро.

Квази, аватара е супер. И наистина си е време вече за Коледна украса. Аз миналата година нямах настроение и така и не украсих къщата за Коледа. Но сега ще го направя! Айде да не е утре, че трябва да чистя, да ходя да пазарувам, после да готвя, че вечерта ще имаме гости. Но в най-скоро време.

Дуди, специална прегръдка за теб! Няма да се даваш!

А днес наистина беше супер време. Ако може така да откара до Нова година....  smile3503

За сока от грейпфрут аз бях писала. Четох някъде съвсем наскоро, че в по-големи количества не се препоръчва, но ставаше въпрос за първите седмици от бременността, даже дали не беше за след трансфер. Съдържал грейпфрута някакво вещество, което в по-големи количества не било добре. Съжалявам, ако намеря статията, ще дам линк.

Хубава вечер на всички!  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт