Отговори
# 510
  • София
Ей Дуденцеее,

Честит Рожден Ден!
Дълго младей, век поживей, много се смей и във всичко успей!
  Hug
...и антенките винаги нагоре, нали си знаеш!

Ама, много скорпиони, много чудо  Laughing

Да е жив и здрав и брата на Милето   bouquet

а, за Милито думи нямам, нали за това е форум всеки да си изкаже мнението, независимо какво е  Crossing Arms
Спирам да не ме баннат и мен, ма си го искаме девойчето, да знаете.  Hug

# 511
Честит рожден ден Дуденце!

Мноого здраве и щастие ти желая и дано тази година се сбъднат и за теб 2те чертички....

Милето и на твойто братче честитя на патерици и да го гушнеш от нас.

# 512
Става въпрос за Милито. Добре е и много ни обича, но скоро може би няма да ни пише.  newsm45 Изгонена е от форума и изобщо не може да влиза дори и като гост. Да се надяваме, че модераторите ще се смилят и след наложено наказание ще ни я върнат. Защото много ще ни липсва.
Не знам какво точно е коментирала, но преди да пишете каквото и да било си премислете. За да не се случват повече такива неща.

На мен лично малко в повече взе да ми идва цензурата в този форум и някак си започвам да се чувствам като ученичка преди ноември 1989 г... Има обаче нещо доста съществено в този факт - нито преди това, нито тогава, нито след това се примирявам с действията, ограничаващи правата ми за свобода на словото.

Не виждам смисъл да се моля на никого и няма да добавя нищо друго, освен - имаме налице алтернативен блог - следете го за новини.

# 513
Добро утро мили момичета и момче Simple Smile

Дуде честит рожден ден!!! Бъди здрава и много щастлива!!! Нека се сбъднат мечтите ти и изпълнят с още по голяма радост дните ти!!! newsm51

Миле на твоето братче здраве и много успех пожелавам!!! Да се уважавате и обичате!!!

Илче късмет на изпита  Peace
Тесс да е живо и здраво бебето на приятелката ти  smile3525
Вчера изкарах целия ден в леглото повръщане, разтройство и темп. - оказа се настинка в странен вид, но днес вече е по-добре. И сега като четях Бъни си помислих лесно ми е малко антибиотик, един парацетамол и на другия ден добре, а ако съм бременна  newsm12 : Мили бременелки пазете се моля ви
Квази аватара ти е в тон с предстоящите празници newsm10.
Паполино и аз вчера имах лек сблъсък със свеки, на моята без да съм бременна съм и дебела  Sad
Дали не е грешка и да е друга Милли а не нашата прекрасна веселушка smile3506

Честито на всички именници

# 514
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДУДИК!
В този слънчев чуден есенен ден ти пожелавам здраве по-малко  1dishes hang newsm79 повече  newsm37 newsm41 и много скоро baby

# 515
Честит ти ден Дуденце! Да си здравичка , много обичана и щастлива !!![/color]

Маргаритче, заставам зад твойте думи...и без това напоследък имам чувството ,че обстоятелства ,събития и хора се опитват да ме смачкат...не знам какво е казала Милли , но не вярвам да е толкова не поносимо ,че чак да я изхвърлят...Мислех ,че поне тук можем да казваме и споделяме истината , но ...
Хубав ден на всички момичета и момче!!!

# 516
Дудинко  Hug Hug Hug
Честит рожден ден!!!
Бъди винаги пролетния вятър, разлистващ дърветата!!!
Бъди птичата песен в пролетната гора!!!
Бъди нашето усмихнато щурче с огромно сърце!!!
Желая ти много, мнооооого късмет и мнооого, мнооого сбъднати мечти!!!

поздравявам те с моите любими цветя, тяхното време е лятото, пожелавам ти да получиш и своя прекрасен летен подарък  Hug

Квазко прекрасен аватар!!!

Девойки и младеж от известно време ми се върти една идейка за нас, нека помисля още малко и в късния следобяд  Wink ще ви дам повечко подробности. \ Не се опитвам да имитирам Квазко, но просто искам да използвам хубавото време и да изведа Владето навън\

# 517
  • На планетата Земя
Добро утро, милички!

Дуденце, честит рожден ден, чаровно момиче! Желая ти мноооого, мноооого здраве, щастие, късмет, любов и ОЩЕ НЕЩО!  Heart Eyes

Квази, хубаво аватарче!  Peace Не познах, но поне ми достави удоволствие да опитам.

Мили, ако четеш да знаеш, че те мислим.

Благодаря на всички ви за милите пожелания за братчето. Вчера като никога стоях в заведението до 2 часа да ги слушам, много ги хареса публиката.

# 518
Здравейте ненагледни.
Пожелавам на всички прекрасен есенен ден, времето е хубаво изпозлвайте го да се заредите с положителна енергия, тези топли дни са като подарък, чудесен при това. В съчетание с ваканцията на децата е перфектно а после нека зимата го карат да компенсират учението някак- важно че сега са на въздух.

Прегръщам всички ви с големи радости и малки тревоги. Следя ви от растояние, защото дъното ни е изгоряло а татковия комп недостъпен. Скоро няма да мога преборя кака ни за ценните минути да пообщувам на спокойствие с вас...

На всички с закъснение честитя рожденните дни и прочие всякакви пропуснати от мен празници. На тези с лечение пожелавам успешно излекуване, на другите като Зази и Пипи стискам палци- абе все такива стандартни вълнения около вас.

Да ви се похваля че помъдрявам. от 3-4 дена ме боли много венеца и не мога да разбера от какво, мислех че съм го разранила ама болката сякаш е от друг тип. Вчера реших да се погледна в огледалото и що да видя- расте ми мъдрец- на 41 години, кошмар. Мъжът ми с присъщото му чувство за хумор отбеляза че било крайно време, макар че той не вярвал, това били само заблужаващи маневри. Но да ви кажа че боли, дори аз дет съм държелива ми идва в повечко, днес ще се третирам с лекарства.

Сега да споделя моето мнение по наболелия проблем с Милли.
За цензурата за разлика от Данито и Маргито ( ще ме простите но съм в разрез с вашетио мнение милички) - всички ние сме дали съгласието си да се съобразяваме с условията на този форум и дори и да не ни харесва трябва да го правим. Нека не забравяме, че това което ни се струва безобидна закачка , погледнато от друг ъгъл може да засегне друг човек. Тук се намесва модератора като един безпристрастен съдник. Модераторът не може да е 100% обективен защото е субект, но все пак той следи правилата- а те са едни за всички ни. Ще ви споделя че и аз имам едно изтрито от модератор публикувано мнение преди година и половина ми се струва, когато си позволих да бъда излишно саркастчина. Добре че не ме баннаха тогава.

В конкретния случай, понеже и аз прегледах постовете на Милли стигам до мнението че , Милли е написала нещо пиперливо в темата на очакващите мами.
Моето оправадание пък е че в същност тя е една късметлийка, радваща се на първата си безпробемна до момента бременност ( дай боже до края така). Това й дава самочувствие и всички притеснения й е струват напразни а всички страхове прекалени. Аз бих назовала поне 4-5 момичета от нашата тема които като мен биха се радвали да не треперят от всяко нещо преди и по време на бременност, но това е цената която плащаме за опита си. Ние не можем да бъдем други, тя пък не може да разбере това ( дано не го и разбира) и така, кръгът се затваря.Надявам се на благосклонност от страна на модераторите. А Милли просто я прегръщам ако някак си отнякъде ни чете...

Целувам всички ви и тичам по задачи че дзверовете чакат порция свеж въздух.
 Hug

# 519
Значи... Скорпион съм стискал в шепичките си Shocked Flutter

Мило, Съвършено ЩурАче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquet
Желая ти щастливо развяти антенки, пълно с усмивки сърце и сбъднати щури мечти Praynig  Heart Eyes Praynig Най-важното бъди здрава  bouquet

Аз... какво да кажа... не съм съгласен нито с Регенцето, нито с Пингвинчето Naughty И двете мнения са крайни Peace Кактоможе да се очаква от един телец... Мисля Crazy  За съжаление имам само едностранчива гледна точка - Луда, Прекрасна Кръщелница Heart Eyes , ясни правила, изгонване... Ще надникна в алтернативния източник на знания и се надявам, че ще мога да сложа нещо от другата страна на кантара...
Всъщност... нямам наблюдение върху модераторите и техните характери (изключвам Хера Naughty нея изобщо не я възприемам като модератор Heart Eyes ), но  си мисля, че в този случай някой е прекалил и това не е била само нашето Ванилово момиче Heart Eyes

# 520
Добро утро милички!!! Липсвах ли ви?.......е малко прекалих с този въпрос....
Бях ужасно натоварене от четвъртък насам и каталясах малко.......толкова, че в малкото свободно време, което имах нямах сила да седна на компютъра.......но това не значи, че не мислех за вас всеки ден!!!

Първо да честитя рождените дни на Мелани, братчето на Милето и на Дуденцето
Всички да са много щастливи и успешни, а Мелани и Дуденцето скоро и бременни!!!!

Квази
много закачлив Коледен аватар.......как го направи, магьоснико? Фотошоп,а?

Стана ми мъчно за Миллито каквото и да е изтърсила, ще ми липсва......дано бързо да успее да огрее в темичката ни с цветущия й хумор.....

Лени какво идея те озарява? Споделяй... Hug Hug

Радвам се, че всички като цяло сте добре....... Hug Hug

Аз в петък малко се разходих с една приятелка по магазинките и ми стана вече и на мен малко по-Коледно......всичко е претъпкано със стоки и даже си говорихме, че не е лошо сега по-отдалечко да си накупя подаръците за познати и приятели, защото после става лудница, а и много от хубавите стоките се изкупуват.....така ми се допазарува изведнъж.....

Освен това нали ви бях питала за папие-маше........еееее, да ви кажа, че освен другото се заловех и в свободните минути се занимавам и с това. Проблема ми е, че трябва да се чака да изсъхне и за това се изхитрих и ги пъхам във фурната за по-бързо. Трябва да изработя 12 -13 кани, които да изглеждат така антични - гръцки.......Котаракът ми смяташе и още смята, че съм полудяла да се захващам с подобен проект, шефовете ме убеждаваха да купим готови кани, но поради естеството на работата ми - не смятам че трябва да са тежки и чупливи и аз държах да ги изработя......
 И така - сега има удъри на барабани като в цирка  newsm18- вижте първите ми 3 произведения - ставам все по-добра.....последната още си няма дръжки, но съхнат в момента, после ги понамазвам с гипс, който тук го купувам на крем и после много лесно се боядисват..Все пак, нали разбирате че тук става въпрос за сценичен атрибут, а не за нещо за украса на дома Joy Joy Joy.

# 521
Дуденце, честит рожден ден!

Да си жива и здрава, все така позитивна, бяла и добра  Heart Eyes, и скоро да се сбъдне поне една голяма твоя мечта!

# 522
Дуденце - ЧЕСТИТ РОЖЕН ДЕН !!!! Много много любов и кысмет!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН - на всички, които празнуват днес!!

# 523
... Квази[/b][/u] много закачлив Коледен аватар.......как го направи, магьоснико? Фотошоп,а? ...
Crossing Arms Не  Naughty Просто си сложихме шапчиците и повторихме позата hahaha

Еййй... голямо затишие Crossing Arms Именници нямаме ли си newsm78 То всички сте ми ангелчета Heart Eyes , но поне едно архангелче нямаме ли си?

И още нещо - дайте инфо за връзка с Кръщелницата ми Heart Eyes по ISQ или skype Praynig

# 524
Добре де, за да не гадаем какво става, аз може ли да си попитам направо:

Хера - Мили-ванили, временно ли е спряна от достып до форума или за постояно?

Общи условия

Активация на акаунт