Отговори
# 525
Аз чакам гости които вече половин час закъсняват и така се възползвах да погледна какво става тук.

Квазко понеже беше писъл че ти е домъчняло за мен ето ме след теб да ти дишам във врата hahaha

Милито и на мен ми липсва и ще се радвам на имформация за нея. Надявам се скоро да е пак сред нас.

Дуденце честит рожден ден  bouquet Желая ти преди всичко здраве пък другото все ще се нареди.

Честит имен ден ако има такива които празнуват днес.

Ре-ге-нце винаги се радвам като се включиш и чета постовете ти с особен интерес.

Зазинка питаше на каква фаза съм... Ами на фаза изчакване, очакване.... Като стане време за хвалене ще ви се похваля.
   Приятен следобед Hug Heart Eyes Hug

# 526
Рея Hug Heart Eyes Hug

Преди да е станало късно Stop Май трябва да изясним нещо - Тази тема независимо от всичко не е място за изясняване на проблеми Потребител-Модератор Naughty
Нека да  я оставим чиста от тази гледна точка Praynig

Естествено, че всички искат да знаят "Защо е низвергнато нашето Ванилово момиче Heart Eyes ?"
Обяснявам кратко и ясно - 100% съм убеден, че разумен отговор на този въпрос няма да получите Naughty
Някой е допуснал грешка и никога няма да го признае  Sad

Естествено, всички имате възможност да прочетете истината на Кръщелницата ми Heart Eyes на блога на Кюбит. Там също не е място, където е удобно да бъде обсъждан проблемът. Все пак, това пиле ни приюти със съвсем друга цел.
Също толкова естествено - ще има място, където въпросът да бъде обсъден, но за това ще научим подробности по-късно. Търпение Praynig

Иска ми се тази тема да си остане и да продължи да съществува само с добра енергия Praynig
Така че - пазете я Hug Heart Eyes Hug

# 527
БЛАГОДАРЯ ВИ, СКЪПИ СЛЪНЧИЦА Hug Heart Eyes Hug
Направихте денят ми още по-слънчев и усмихнат!
ОБИЧАМ ВИ!

Hug Heart Eyes   bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Hug

# 528
ЩурАче Hug Heart Eyes Hug
Нали си щурче повече отколкото скорпион Praynig С камъни да бяха ме убили нямаше да предположа, че си тази зодия Crazy

# 529
ЩурАче Hug Heart Eyes Hug
Нали си щурче повече отколкото скорпион Praynig С камъни да бяха ме убили нямаше да предположа, че си тази зодия Crazy

Aаа, ти иди питай психоложката... Wink

Дуденце  love001

Квази
  bouquet

# 530
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДУДЕНЦЕ!!!

Желая ти от сърце много здраве за теб и семейството ти, щастие и само положителни емоции!!!  bouquet Hug Hug

Това за мили ванили малко ме учуди честно казано... newsm78
Исках да си споделя някои неща, ама сега вече не съм толкова еуфорично настроена,така че го отлагам за друг път Wink
Наслаждавайте се на хубавото време докато е щедро към нас. Поздрави на всички. До скоро!

Хора,научете ме и мен как да пускам картинки и линкове във форума моля Embarassed Embarassed Embarassed

# 531
Квази Hug, аз съм под прикритие Mr. Green
Ама питай Щур какво ще ти каже по въпроса Joy
Без майтап- досега не е имало човек, който да ме познава и да не изрази съмнение в скорпионската ми природа  Laughing
То и аз не съм сигурна много де newsm78

Абе зодия "щур(А)че" съм- ей това е истината Crazy

Кари-и-и Hug, не пУаши Квазко  hahaha

Галка Hug Ако вече не са ти обяснили, ще ти пиша на лични.

# 532
Моят психолог след разнищването на две умопомрачителни мои връзки с девойки скорпиони, ми забрани да споменавам тази тема, защото цитирам "Навлизаме в Зоната на здрача" hahaha
На мен, честно казано, отношенията с жени скорпиони абсолютно винаги ми действат... хм... катарзисно. Това е хубаво за моята телешка душа Heart Eyes Жени, които не можеш да не обичаш Hug
Все пак, щурчетата са много по-разумно допълнение към душевността ми Mr. Green

gala Hug Давай, давай Praynig искаме еуфорични неща, моля Praynig
Що се отнася до това с картинките, май caritas-чето Heart Eyes е най-добрият учител, а със сигурност има и други. Във всеки случай виж в заглавната страница на форума. Има напътствия за прохождащи. Аз от там се научих Mr. Green

# 533
Ами ти защо мислиш, че са му на Щур антенките?
Именно за да се ориентира в Зоната на здрача hahaha

А това , че скорпионите са:
Жени, които не можеш да не обичаш Hug

Е, така си е, така си е  Flutter Mr. Green Joy Joy Joy

Hug

# 534
  • На планетата Земя
Ейй, Цладури със Цладури такива!

Ква година разходка си спретнахме с Гинко-Пружинко. Събрахме всички листа в Борисовата градина. Не остана за другите. Сега малчо спи и после ... друг към нашите да празнуваме вчерашния РД на браточката и моят неясен имен ден.  Mr. Green Що така от 5 години ме нарочиха така тия ми ти семейни люде? Сигурно, за да ги черпя, то и вие сега ще искате.  hahaha

Квази, тя хубава работата, ама татина. Челцето на мамутчето оголено!  #Cussing out Що така бе! Да я беше придърпал капата малко по-надолу да му топли на детето!  hahaha

Йоси, чудна работа си свършила. Шапка ти свалям. Откъде това търпение? Невероятни са, по-хубави и от на Соф. опера.  Peace

Хайдееее, наздраве за ДудиииииииииииMr. Green

# 535
Dudence, честит рожден ден! Подарявам ти цъфнала пролет за надежда и вяра.  Hug

# 536
Милееее,
Честит имен ден миличка!!!
Бъди винаги усмихнатат душа на компанията!!!
Бъди винаги веселото Коледно джудже, нежната пролетна фея и най-доброто другарче на всички ни!!!
Пожелавам ти от сърце много късмет и мечтите ти скоро да станат реалност!!!

# 537
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, МИЛЕ Hug

Едни цветенца за теб и за ЩурАчето Hug Нали съм мързеливичък с един ще мина Mr. Green
Да сте здравички и двете Praynig Heart Eyes Praynig

# 538
  • На планетата Земя
То се е видяло, че няма да мина без почерпка.  Blush Милата Лени ме разкоспирира. Слагам хапване и пийване за вaше здраве. Само после някой да не каже: че какво общо има Милена с Архангеловден?, щото и аз мисля така.  hahaha Но подаръци приемам, няма да се дърпам сега.  Mr. Green

Квази-Детето-Дето-Не Пази, харесват ми тези цветенца. Благодаря ти!

# 539
Айде бе, Миленце Hug Откога чакам едно именяче да се обади, че да го нагушкам  Hug Hug Hug
Здраве, Любов и сбъднато Чудо Heart Eyes

Наздраве-е-е-е!!!

Общи условия

Активация на акаунт