Отговори
# 540

Ура, успях! Mr. Green
Дуденце newsm10
Още веднъж Честит Рожден Ден!

Милеее, честито и на теб! Все така свежа, ведра и с невероятно чувство за хумор!  Hug Hug Hug
Един за всички, всички за един!

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 17:11 от gala03

# 541
  • София
Аааа, Миле  Hug, и аз не знаех, че Миленките празнуват днес ама се оказа така.
На този ден празнуват: Рангел, Ангел, Ангелина, Райчо, Райко, Рачо,  Ангелинка, Рая, Геле, Гела, Михаил, Милчо, Милка, Гавраил, Радка, Райна, Огнян, Пламен, Емилия, Емил, Милена, Милан, Милана. Така че, не се прави на ощипана, ми отивай да черпиш родата  Drunk

Пожелавам ти в твоя живот винаги да тържествува доброто, светлината и справедливостта (това символизира и архангел Михаил)!  Hug

П.С. Дано и във форума скоро възтържествува справедливостта  Wink

# 542
  • Стара Загора
Хера - Мили-ванили, временно ли е спряна от достып до форума или за постояно?
Временно.

# 543
Честит рожден ден dudence
Бъди здрава и винаги усмихната! Дано скоро и твоето Коледно Чудо стане реалност!

Миле, честит имен ден! Сбъднати мечти!

Йоси,  newsm74   bouquet Ама като те гледам... направо си за изложба. Вазите ти са супер   bouquet Hug Hug Hug
Зази,Пипи  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Регенце, то порастването на мъдреците нямат нищо общо с помъдряването  Mr. Green Моите поникнаха между 18-та и 22-та ми година, ама като гледам ефект никакъв  Crazy За зъбобол съм чувала, че се пие течен аналгин, но не мога да гарантирам за ефекта, щото съм алергична и не го ползвам. Дано приключат бързо с растежа и да не те тормозят повече  Hug
Хайде да се захващам пак с домашните задачки и по-късно ще намина да ви нагледам слушкате ли, папкате ли  Wink
 Hug Hug Hug

# 544
мили ненагледни
аз пък искам да отправя още един коментар дори с риск да ме баннат, нека нещата се изчистят така да се каже - много съм консервативна и на моменти досадна но ще ме извините.

Както писах по горе не съм съгласна с мнението на Маргито и на Данито но го разбирам. Всеки от нас мрази рамкиране и понякога доста го стяга чепика но тогава какво правиш - ами правиш си един Маргариткен.бг и там поставяш правила. Щом сме тук значи сме приели условията - май при регистрацията имаше сабмит. Бих препоръчала обаче при "сгазване на лука" да има някакво предупреждение - все пак дори в училище има мъмрене, а всеки от нас е възможно да допуска грешки. В случая коментарът на Квази ( малко по горе -  че имало и дуриг виновници освен ... )  ме разсмя за малко- ДА трудно е да повярваш че може човек който ти е приятен да сгреши, но не сме в детска градина - "пък госпожо Пенчо всъщност не удари Тинка а тя сама си сложи главата под пръчката". Пиша защото аз примерно де мога да допусна подобна грешка нека имам възможността да се извиня, предполагам че и Милли може би иска същото.

Йоси- вазите за страхотни. Аз обаче съм чела недочела, мислех че ще са амфори - трябва да сменя цайсите скоро.И друго - наскоро бях отправила комплимент но ти не ме разбра, не към това убийствено съчетание - упражнение за чупене на езика Йоскрек а към онова финно име с което си се подписала в сайта на Джуджето...

Рея миличка, не можеш си представи колко често се сещам за теб, така ми се иска да ви се случи нещо хубаво скоро .

Дуди - не си скорпион- това е за заблуда на противника.

Лорка и аз няма да пия течен аналгин, ще се опитвам с  аутотреннг. Представи си какво "животно съм' щом даже мъдреците не искат да ми никнат по нормално време ...

Миле честит имен ден, да ти живо и здрави името, да го носиш дълго и със здраве.
Всъщност честит имен ден на всички , които са именници
 Hug

# 545
Честит рожден ден на най-любимото ми скорпионче!!!
Диди,желая ти здраве,добро настроение и Коледно чудо!!!

Миленце,честит имен ден!!!Наздраве и от мен!!!

Квази,чудесно настроение носи новият ти аватар Hug
Милли,дано се завърнеш скоро Heart Eyes
Дани,дано се подобрят скоро нещата около теб! Hug Heart Eyes
Бъни,днес по-добре ли си? Hug
Гала,сподели все пак,ще ти олекне Simple Smile
Камъче,мама е взела правилното решение,дано не се разколебае, като си стъпи отново здраво на краката. PraynigМоята сестра се уплаши за 20 дни и пак започна с цигарите ooooh!
Илче,ще вземеш изпита,сигурна съм HugКъсмет ти желая! Heart Eyes
Мелани,дано имаш вече подобрение hug
Регенце,дали не е добре да посетиш стоматолог все пак? HugТрудно се издържа на болки ooooh!
Йоси,златни ръчички имаш smile3501
Лени,каква е идеята? newsm78
Николче,кога ще е срещата" под тепетата"? Grinning
Зази newsm10
Паполино,Кари,Тес,Лорче,Пинки,Дари,Кюбит,Марги,Вики,Мишанка,Марпен,Маринекс и всички,които пропускам Hug Hug Hug
Утре няма да мога да ви нагледам SadВъв вторник ще имам нужда отново от положителната ви енергия Praynig Praynig Hug Hug

# 546
Pipi Hug Heart Eyes Hug Как са нещата при теб Praynig Зашил съм палците да знаеш и много силно вярвам, че заради теб и още няколко пилета ще се наложи да позлатявам антенките на ЩурАчето Heart Eyes

# 547
  • София
Регенце  Hug, с цялото ми уважение, ама дай да не влизаме във форума, защото може да обидим някой, който не е на нашето мнение или е разтълкувал думите ни наопаки. Искам да вметна, че четох условията на форума и не видях по коя точка има прегрешение.
Честно казано това беше причината толкова дълго да не пиша във форума - считам го за голяма отговорност. В крайна сметка се почувствах егоист, като само черпя информация и не споделям нищо от личния си опит. Престраших се и не съжалявам, разбира се.
Идеята ми е, че всеки сам си поема риска влизайки тук да бъде засегнат, онеправдан, неразбран, недоизказан и т.н.
Просто не виждам смисъл от толкова строга цензура (разбира се, че все някаква трябва да има). Чела съм много завоалирани обиди по другите теми, които са останали ненаказани, а точно човек, който е "искрено и лично" бива наказан, е това не мога да го разбера. Надявам се да не бъда криворазбрана.  Херка ни донесе хубава новина все пак и няма да нагнетявам повече напрежението.
Реге, а защо не пробваш омега 3 (рибено масло) да попиеш малко - действа добре на венците. И аз "помъдрявам" периодично и откакто го пия не ме боли толкова пустия му мъдрец. 

Йоси, супер са каните като за първи опит, но съм сигурна, че 13-тата ще е най-хубава и загладена.
Пипи, палците не сме ги пускали и ще стискаме докато се похвалиш.

Айде, много здраве на всички  Hug

# 548
Хера - мерси, че отговори на выпросчето. Надявам се, че с каквото и да е разгневила "боговете" мили-ванили, скоро пак ще е сред нас.

Мили - Ванили, ако четеш форумчето - надявам се да си жива и здрава и те чакаме (тук трябваше да има една прегрыдка, обаче да му се не види, не мога да слагам иконки)

Блгодаря за пожеланията за изпита- той ще е на  1 Декември, та пырво ще си порычам стиснати палчета за този Вторник - ще го гледат бебето колко е голямо и дали всичко си е пропорционално и на мястото както се очаква. Аз си знам, че ми е Крали-Марко, но досега на всеки преглед все имаше " хммм трябва не знам какво си да проверим за всеки случай". Та сега МНОГО се надявам, да кажат най-накрая - "нищо няма да проверяваме, чакаме те след 7  седмици за шоуто в операционната"

Миле, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН !!!!!!!

# 549
Розованке
права си крайностите, права си и че понякога в бг-мама има разнопластови възрпиятия на постовете от страна както на ползвателите така и на модераторте , затуй и вметнах онова за субекат и обекта. Според мен - да допиша малко по темата, строгите правила са наложени защото проблема в интернет пространството е че тук е лесно ако те напуши можеш да обидиш някой, понеже  сме "без лица". В реалната абостановка си доста по акуратен както да кажем в автобуса само се мръщиш вместо да кажеш на съседа откровенно че му миришат чорапите...

А пък да знаете че зъболекарите са ми любимите лекари затуй отлагам визитата. Дори съм склонна да опитам с Омега 3....

Ха сега един въпрос. Защо декоративните ми кратунки мухлясват, какво не правя както трябва. Ще съм благодарна на всякакви предположения и съвети.

# 550
Пък да ви издам ... МаргаритН е направила баница. Мммммммааааа страОтна баница  #Crazy И се спотайва, не пише...
Марги, пусни снимчица да й се порадваме, че в противен случай може да ти цъфнем тъй неканени на гости  Wink

И аз днес се отдадох на експерименти в куФнята и момчето е много доволно. Омете всичко и понеже беше гладен не успях и снимка да направя  Crazy Обещавам следващия път като приложа тази си рецепта /съвсем сама я сътворих и дори не съм поглеждала каквито и да било готварски книги и форуми  Flutter / да ви пусна и снимков мат`рял  bowuu

# 551
  • Варна
Мило Дуденце честит рожден ден. Пожелавам ти много здраве късмет и сбъднати мечти.
На всички именници Честит празник. Hug Hug Рослемчето и то има имен ден ,ама къде се е покрило  newsm78 hahaha
Пипи не знам кога ще е срещата във Пловдив , ще се чуем мила.  Hug Много ще се радвам да се видим на наша територия  hahaha

# 552
Ей заради товяа гледам да не влизам в разни Скайпове и Айсикюта Crossing Arms
Покажеш си носа и   341uu ставаш разноглед Crazy

Ако някой няма новини от Кръщелницата ми Heart Eyes добре е и слага масата на Пити Crazy

Говорих си и с tzvetak-a Hug Много им е трудно на тяхното пилешко семейство и преживяват трудни моменти, но... ще се справят Praynig Получих няколко снимки на малката принцеса Аннабел Heart Eyes Прекрасна е Hug Ако някой иска да ги види - направил съм в албумчето ъгълче за снимки на tzvetak и компания Hug Предното е изчезнало не по нейно желание Naughty

# 553
Цветаче Hug, мислим за теб и те обичкаме. Сила и вяра ти желая Praynig
Гушки за малкото слънчице Анабел Heart Eyes

Пипинка Hug, пълна с Вяра в твоето Чудо съм  с теб и до теб Praynig

Регенце  Hug Heart Eyes

Милички, още веднъж благодаря на всички за усмихнатия ми ден Hug
Уютна и красива вечер ви желая Heart Eyes

# 554
dudence, Честит рожден ден! Heart Eyes Здрава и щастлива и да ти се сбъдне всяко желание  Hug

На Милето честит имен ден, много любов и късмет!  Simple Smile

Аз така и не съм разбрала, че и сестра ми е имала имен ден явно Embarassed А като се замисля може и Габи да има (Гавраил е всъщност българския вариант на библейското Габриел, както се казва той) Но ние си му го празнуваме на 26 Март, тогава си е Архангел Гавраил.

И ние имахме рожденник днес (брата на мъжа ми) и празнувахме  Simple Smile Въобще хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт