Отговори
# 555
 Добра нощ аз пак съм нощна. Миле не съм рак стрелец съм ама си избрах една работа дето е на три смени . А сега да честитя  със закаснение ден рожден на Дуденцето и Миленото братче и имен ден на Милето  да сте живи и здрави и това което си желаете да го получете. Стискам палци на Пипи и Цветак и на всички който имат нужда. Пазя тишина[smilie=smile3520.gif]да  smile3524 спокойно и отивам да чета как се слагат картинки.

# 556
Добро утро! Grinning

Я бързо едно кафенце за разсънване:

Хубав ден и лека седмица на всички ви желая!  bouquet

# 557
  • София/Кюстендил
Добро утро на всички  Hug

Със закъснение да честитя рождения ден на Дуденцето и именния на Милето   bouquet Да сте живи и здрави и да не се отървете от късмета...

Да ви се оплача - опитвам се да се разболея  Sad Дано да е само настинка...

Гушкам ви  Hug, стискам палци на тези, които имат нужда от това  fingerscrossed, и отивам на тръстиката

Хубав ден, момичета и момче

# 558
Марпенче, браво, че си махнала онова надписче!  love001

Дръж се, не се давай на настинката! Но ако нещата се влошат, остaвай вкъщи и се лекувай. Hug

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 08:35 от caritas

# 559
Добро утрооооооооооо  Hug

Каритас, благодаря за кафенцето ....мммм

Нова седмица, нов късмет- хайде само хубави новини  Heart Eyes
Стискам палци за Пипи и Цветака , и който за каквото има нужда  Hug

Хъни-Бъниииии, как си пиле? Няма да се даваш, ей!

Квази го налегна коледното настроение, ама искам и аз коледна шапчица на моето пиленце ???  Praynig

# 560
  • Стара Загора
Румикс едно подаръче от мен Mr. Green
Добро утро.
Спорна седмица.

# 561
Еййй, супееерррр, Херка, благодаря  Hug Heart Eyes   bouquet

Почна се с подаръците... тра ла ла... тра ла ла.... идва Коледа....  santa2  Gift

Аз всъщност предизвиквах Квази с неговите нови фотошопски умения  Mr. Green

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 09:37 от rumix

# 562
Здравейте, прекрасни!  Hug
Каритасче, благодаря за кафенцето, вече го пия само виртуално!
Най-напред да честитя на адашчето рождения ден, макар и с малко закъснение!
Да си жива и здрава, да сбъднеш всичките си мечти!
Миле, и твоето братче от здраве и късмет да не се отръве! На теб пожелавам да си все така лъчезарна, магнетична и чаровна и скоро да станеш мама отново! Praynig
Уикенда ми мина с 3 поредни вечери празненства и съответно почивка и релакс на другия ден!
Квази, аватара ти е страхотен, зареждащ, еееххх, колко обичам Коледа! Руми, и твоето пиленце е станало много сладко!
Йосиии, страхотни произведения, направо ти завиждам, обожавам такива занимания! Един ден, ако остана по-свободна ще се върна към изкуството.
Имам си списанийце! Марги, мъжа ми и децата те видяха и много те харесаха! Самото списание се оказва доста полезно...
Реге  Hug
Малко ме накарахте да се позамисля с тези грейпфрути, всеки ден пийвах по 1 фреш, но вече сменям на портокал и лимон. Благодаря на всички за информацията и за чайчетата.
Илче, няма ли да са по-снизходителни на изпита като те видят с големия корем. Аз да си призная като студентка доста на изпити минах по-леко като бременна. Embarassed
За Мили Ванили само мога да кажа, че се радвам, че ограничението е временно.
Хубав ден и лека седмица от мен! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 563
Деми, а лентичка? Heart Eyes

# 564
  • На планетата Земя
Добро утро, златни!

Охооо, Румка, ти с връзки го даваш. Глей к'во става, едно желание и цоп - аватарско атрибутче!

Само някой да е посмял да ми пипне аватара  Twisted Evil и да сложи вълнени чорапки на девойчето!  #Cussing out Ще го спамна, ще го бамна и за финал ще го амна.  Mr. Green

Марпен, радвам се, че си махнала онова нещо там горе. Лекувай се, взимай бързи мерки. Да видиш сметката на настинката в самото начало.

Пожелавам на всички ви прекрасна седмица!  Heart Eyes

# 565
Ха хааа, скици какво се накачулихте с тези шапчици - джудженца сладки!
Кари, благодаря за кафенцето  Hug ще си пийна сега едно с кеф, че после не е ясно - абе то си е ясно ама   food010  food010 и хайдееее  afwitch afwitch
Аз днес ще съм телеграфна че цял ден имам часове!
1.Математика за 2-ри клас
2.История за 6-ти
3.Наритване на дребни задници да се облекат най-накраяяяя Twisted Evil newsm66 newsm66 newsm66
4.Разходка за шампиони
5.Стягане на багаж #Crazy Shocked Rolling Eyes

Довечера ще съм ваша искате - не искате Heart Eyes Hug Flowers Sunflower

# 566
Кариии, лентичка ще си сложа на 16-ти, не ме питайте защо?!? Embarassed Rolling Eyes Flutter

# 567
Кариии, лентичка ще си сложа на 16-ти, не ме питайте защо?!? Embarassed Rolling Eyes Flutter

Деминце, няма да те притесняваме, сложи си, когато си готова. Hug

# 568
Добро утро, банда Hug Heart Eyes Hug

Първо една прегръдка за Marpen Hug Така сме ние адашите Mr. Green То па едно от другите адашчета пак било нощна ooooh! Хайде и за него една Hug

Я като съм ви метнал да карам наред от посреднощ насам:
Tess Hug caritass Hug rumix Hug Хера Hug Demi Hug Милютина Hug Ленка Hug Абе на всички мога да ви сложа по една шапчица ама от сега е видно, че Милето ще ме убие Rolling Eyes Копчето на Херка ще стане прекалено Добро, а за аватара на Demi newsm78 да не ви казвам, къде е най-подходящото място да я окача hahaha

Спорна и усмихната седмица ви желая Hug Аз съм в лека почуда Thinking Но май ще си взема няколко дни болничен, ей така за всеки случай Whistling

# 569
  • София
Добро утро, мили мои. Ей, един ден да няма възможност да ви нагледам, и вие сте изписали света  newsm53 Вчера ми беше доста натоварен ден, но приятен и ползотворен. Само дето пак съм с не-лакирани нокти....  pletka време не остана. Но за сметка на това съм с пола!  4470 Ми така де, да се възползваме от хубавото време, че после цяла зима ще ходим с панталони.

Радвам се, че Мили след време (макар да не е ясно колко точно. Херка, благодаря за пояснението) пак ще си е при нас. Дано е по-скоро. Предлагам за алтернативните начини за комуникация да не обсъждаме тук. Ванилка, много ни липсваш, да знаеш!

Сега със закъснение, за което се извинявам - честит рожден ден на Дуди! Да си жива, здрава, много обичана, винаги усмихната и дано късмета е с теб!  smile3525

Миле и Рослем, честит имен ден на патерица! Много здраве, любов, щастие и скоро две чертички и за двете! Нали имаме план поставен от Квази .... пък то Коледа ей къде е   bouquet

Мелани, как си днес, мина ли този вирус?

Марпенче, и ти няма да се даваш! Надявам се, си взела вече някакви мерки.
Бъни, при теб нали вече е овладяно положението? Само спокойствие сега и силна храна, най-вече еклери и пасти  smile3503
Йоси, поздравления за твоите произведения на изкуството! Браво!  newsm10
Пипи, продължаваме да стискаме палците за теб. Утре всичко ще мине по един прекрасен начин  newsm17

Илче, във вторник и за теб ще стиснем палчета. Дано всичко с твоя малък мъж е наред.

Пък за мен не се напъвайте от сега да стискате палци. Утре и аз съм при нашата докторка, да видим дали ще стартираме по план. Като дойде момента, аз ще ви дам сигнал, че имам нужда от вашата подкрепа.

Сега трябва малко да поработя, че тази работна седмица за мен ще е кратка, а имам да свърша доста работа. Пожелавам ви лека седмица и още приятни изненади!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт