ПЪРВОКЛАСНИ страсти - тема 3

• 30 452
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Мерси кльомба. Ще я взема, намерих я на сносна цена, за мен е важно да е лека...
  bouquet

# 166
  • Sofia
Здравейте и от мен, започна и ваканцията за дъщеря ми. Днес я оставих да си играе и да си прави каквото поиска. За сега в техния клас има само 3 отсъстващи деца. Дано тази ваканция размине нещата с този грип.
ivafara дано нещата при вас не са сериозни и детето да се оправи бързо.
gelinda моята дъщеря е ваканция и понеделник включително.

Чета, че са започнали поръчките за Коледа. моята дъщеря иска зъболекарси кабинет 
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.1314
Видя го в едни наши познати преди време и си настоява да е това подаръкът за Коледа.

# 167
  • софия
ivafara, в каква доза се пие мечото грозде.Когато е била по- малка давала ли си го?

# 168
Иржи,изписаха му Синекод. А аз му давам ЗЕ иКолактив. За трети път прави такава суха кашлица. Единия път отиде на много влажно място и се оправи за един ден, но сега се влачи вече седмица.

Аз съм в голяма чуденка. В петък има сбирка с децата от ДГ,в едно клубче.Да го водя лиииии, да не го ли водя?Той е здрав .Още от понеделник доки искаше да го пускам на училище, но се притеснявам да не хване нещо там.

ivafara, стискам палци!Много боли бъбреци.А да не е цистит?Пиши как сте!

# 169
gerka ,на твое място не бих го завела на празника.Всяко второ е болно включително и моя.Висока Т,кашлица...........ограничи до максимум контактите,поне докато отшуми тази вълна.

# 170
Честита първа ваканция на всички първокласници!
В нашето училище е обявена и грипна ваканция по това време.

кльомба , телескопи към виждала в магазини Комсед и Марсел.
Скейтборд мисля, че е най-добре да купите от спортен магазин, а не от детски.

# 171
  • СОФИЯ
k.a.l.i.   кутията ти е пълна!Не мога да ти пиша!

# 172
  • Sofia
Преди малко прочетох това:  http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=272095
Дано от утре всички училища затворят врати, че днес в градисият транспорт все едно бях в инкубатор с бацили. Голямо кухане, кашляне падаше.

# 173
И в ТСМ на "Шишман" съм виждала телескоп.
Моята мюмла пък е категорична какво иска за Коледа - пети том на "Хари Потър". За рождения си ден искала четвърти том. Много е лесна Simple Smile Но мисля да получи и още едно папагалче, че това горкото самотува.

За именния й ден съм намислила да й събера шивашки комплект, лично неин - конци, игли, копчета, филц (че няма нужда от зачистване), панделки и ширити, хубав игленик и напръстник. И без това само ръчка из моя.

Много съм доволна от детето, снощи ми домъкна една книжка на английски (от тези лесните на Ladybird) и ми я прочете сама, по свое желание - само на 3-4 места й подсказвах. А понеже имаме проблеми със съседите отгоре (наводняват тавана в банята), беше си изсипала касичката да ми помага да купим нови плочи за окачения таван.  Laughing

# 174
  • И тук, и там, навред....
gerka , мн. благодаря за отговора ти   bouquet Аз вече съм в чуденка какъв сироп да й давам на мойта щерка  newsm78 До скоро пи Тисавит, ама ефекта не беше голям......
ivafara, как е дтенце? Дано нещата вече да са отшумели  Praynig

Анда , поздрави за Ането   bouquet Върви по стъпките на майка си!  Heart Eyes Колкото до подаръците - мн. е скромно детето  Grinning!

# 175
А, тя никога не е врънкала за скъпи подаръци. Обичайно иска неща, които така или иначе й се купуват. И слава богу де, защото ако трябваше да купувам по сто лева подаръци за 1. имен ден (на 9-и декември), 2. Коледа, 3. Нова година и 4. Рожден ден (на 3-и януари), плюс голямото празненство за рожден ден и малкото празненство за имен ден, щеше наистина да ми дойде нанагорно.

# 176
  • Sofia
Ейй Анда у вас от декември до януари е много натоварена програмата. Laughing Браво на Ането! Ти си имаш едно истинско съкровище.

# 177
  • у дома
На Оги в клса нямаше нито едно болно детенце вчера,но явно в другите класове не е така...в цяла Монатна е обявена грипна ваканция до 16 ноември...

# 178
В нашето училище май го изкараха този вирус преди около 20-тина дни. Тогава бяха останали 8 деца в клас от общо 28, но никой не ги броеше, а по телевизията съобщаваха, че още едва ли не няма свински грип, били единични случаите....Надявам се само да сме изкарали точно този вирус и да не се повтаря. Последната седмица си бяха почти пълен клас вече на училище. С родителите, с които говорих и те бяха болни, аз също и все с едни и същи симптоми - температура, кашлица, та това ме кара да мисля, че беше именно този вирус, не сме се изследвали.

# 179
Здравейте момичета.Едва сега сядам да ви пиша,защото от вчера  съм по доктори. Днес стигнахме и до пирогов.Правихме всякакви изследвания,бъбреци гледахме,регненови снимки правихме на таза-кръста,коремен хирург посетихме,Бяхме и в Токуда....
Мога да ви кажа,че докато разбера,че детето ми е добре и се нуждае само от педиатър и антибиотик,бях пред нервна криза.Минахме по спешност през всичко това,накрая да ни изпишат антибиотик.Не съм спала 3 нощи.Ния имаше кризи-болки и не знаехме какво е. Всички лекари вдигаха рамене и не знаеха от какво са тези болки и температура толкова време.Без изследвания ,никой нищо не може да ти каже.Полудях.Ако щете ми вярвайте ама се разревах по едно време и изпаднах в паника. детето ми се свива от болка,а докторите небогата ти кажат от какво е.И затова днес направихме всякакви изследвания ,не в една а в 2 болници.Втората е  Пирогов. и накрая се оказа,че бъбреците са й по-здрави от всякога,на рентгеновите снимки нищо няма в таза,дори травма,коремния хирург изключи всичко,което би могло да създаде проблем и не каза,че детето  просто си е болно и си му трябва антибиотик и,че си е само за педиатър и почивка в къщи.И че тази болка е най-вероятно отключена от грипчето.Дробовете са й чисти.перфектни изследвания-кръв,урина..
И така.сега 7 дена зинат ще пие  и няма да ходи на училище другата седмица.Не знам дели ме разбрехте,може малко да е объркано,но аз още несъм в състояние да мисля трезво,сред това,което преживяхме тука тия дни.Благодаря ви момичета за загрижеността ви. HugНия сега е много по-добре. PraynigНо научих,че едно детенце от нейния клас е в болница.7 дечица до момента отсъстват в класа й.Мислите ли ,че ще обявят и в София епидемия и ще затворят учелищата от понеделник?

Общи условия

Активация на акаунт