ПЪРВОКЛАСНИ страсти - тема 3

• 30 456
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Ivafara, дано болките вече са отшумели и проблемите са зад гърба ви! Hug
И аз очаквам да чуя дали утре ще обявят грипна ваканция и ще удължат нашата първокласната.
Мойто учениче иска "гората на гормитите" за Коледа, и карти на гормити, и няколко нови гормита. Rolling Eyes

# 181
Добре, че сте направили всякакви изследвания.Защото в противен случай все щеше да се съмняваш бъбреци ли са, цистит ли е, дали е правилно лечението...Много интересно как обаче там се появява болка без причина.Ей , затова са опастни тези грипове, защото могат да "ударят" някъде и после лошо.Аз навремето така с ухо имах проблеми, после със сърце. Нали знаете старите хора казват, че болет се лекува на легло, с топла супичка и чайче. А ето например моя син никога не лежи.
Аз реших да не го водя на сбирката с ДГ.На който звъннах , всеки казва, че няма да ходи.Ще им организирам една среща по Коледа.Сами е здрав,пупу.мъжът ми го води днес на лекар и тя каза да спрем всичко.Но се страхувам от контакта с другите деца.там се завират на един надуваем замък, запотяват се и си дишат във вратовете..не, мерси ще го отложим.По принцип периодично му каня другарче от групата, но друго щеше да е да се съберат всички,наистина кофти се получава, но няма как.

Днес треньора на мъжът ми е задължил целия отбор да си купят Цитросепт. Ние пием водорасли, но взехме и Цитросепта.Ей, много горчиво това нещо.
Айде, отивам да гледам Сървайвър!

# 182
  • Sofia
ivafara много се радвам, че се е установило всичко с болестта на Ния. Дано бързо се оправя. Представям си какъв ужас си изживяла Hug, важното е, че няма нищо тревожно.
gerka аз на моята дъщеря вече трета година и давам цитросепт и съм доволна. горчи много вярно е, но пък върши работа. Аз го давам с прясно изцеден сок от порокал и не се усеща толкова. Ама то моето дете толкова е свикнало вече с цитроспета, че и във вода да и го дам няма да и направи впечатление Mr. Green
Сигурно от понеделник ще има национална грипна ваканция, така подучух..

# 183
ivben ,gerka , Betty L. ,благодаря ви момичета. HugДа,наистина изживях един ужас,но сега мога да кажа,че детето е добре и се оправя.Наистина трябваше да направя те зи изследвания,за да нямам съмнения от какво и идват болките.Така поне отхвърлихме всички жизнено важни места и органи.Герка,и ние и докторите така и не разбраха ,как така се появяваше тази болка. Затова и минахме през толкова доктори. И накрая да се окаже вирусче с отражение на слабо място. Rolling EyesМомичета,пазете се и си пазете си и децата,че наситина много се напатих тези дни.
Дано обявят грипна ваканция,че  така Ния няма да изпусне много от учебния материал. А и де се пресече тоя грип някъде по веригата.

# 184
  • Sofia
И аз се моля за грипна ваканция Praynig марти за сега е здрава и хич не ми се иска да се разболява. То на кой му се иска де.. Честно казано не зная как да се пазим. Маски няма в аптеките, давам витамини и цитросепт. Храната е балансирана с пресни плодове и зеленчуци.Дано се разминем.

# 185
ivafara, дано се оправи бързо детенце. Хубаво е, че сте направили всички изследвания, но ми е странно че нищо не са открили, а я боли. Нека минава вече.

Мисля си, че финансовата криза ни беше достатъчна, за да ни сдуха, нямаше нужда и от грипна епидемия.
Понякога имам чувството, че всичко се случва нарочно. Confused

# 186
 iviche,не можах и аз да разбера  как при толкова доктори ,никой не установи защо я боли?! Rolling EyesМисля,че вече минава и може би наистина е това,че вируса е отключил нещо.Пие антибиотик и ще видиме.Но няма да ходи на училище и другата седмица.Не смея да я пусна.Така се наплаших.Не съм лигла или паника,както и НИя не реве за всяко нещо.Но сега просто си личеше че яко я боли.Няма да тръгна при толкова доктори ако не е важно и спешно.Просто не знам какво стана.Дали тоя скапан свински грип не е виновен?Лекарите казват,че ако си болен сега ,то ти си болен от свински грип,защото само това върлува сега.И си права,че не ни стига финансовата криза ами и това.Лекарствата не са евтини.А вчера докато бяхме в Токуда-болница,една сестра шушнеше на друга-Отделението горе пълно с деца.това никога не е било! Rolling Eyes
Смятайте за какво иде реч.Трябва да обявят в цялата страна грипна епидемия.Поне децата да запазим. Sad

# 187
Така е -този вирус е ужасен и Васко го изкара с ужасни болки по цялото тяло.Не даваше да го пипна.Т стигна до 39.9.За първи път изпаднах в състояние на паника.Това продължи 2 денонощия,с постоянна консултация с личната/вдигна ръце жената от мен/.Когато днес сутринта ме попита какво ще закусва бях на седмото небе .Бързо оздравяване на всички болни дечица.

# 188
Жу,явно и ние т.е. ния го изкара тоя вирус ,но с други болежки.Сега виждам,че нещата са сходни.И нашата педиатърка вдигна ръце от нас.Толкова никога не съмв й звъняла.

# 189
ivafara,  искрено се зарадвах, че на органите на детето им няма нищо! Дано се оправи скоро и без повече проблеми.

И ние държим фронта срещу грипа с Цитросепт. Нашите деца го пият с какао и мляко и не се усеща много и с компот от малини, но става малко стипчив. С времето се привиква към вкуса му. Аз го пия вече само с вода. Купих и пчелен прашец и вчера ходих в магазинчето под нас да ми мерят колко е 10 гр.  Embarassed  Laughing Два дни не съм давала Цитросепт на дъщеря ми, само от прашеца и днес е с кашлица и и тече носа. Разбира се се размина с градината.
Тъкмо днес си мислех, че ще ми остане време да правя повече картички, а сега ще укротявам две хлапета, на които им се тича две не виждат и трябва да пазим тишина на работещия ми съпруг.  Crazy А плановете ми да решаваме задачи за математическото състезание започват да се провалят.

# 190
 migito ,благодаря ти.И Ния пие респивакс и витамини.Започваме винаги септември месец този курс.До сега винаги каквото и да е карала винаги е било леко,но този път не стана така.Ще взема да давам цитросепт,но като свършим респивакса. И ния мрънка,че трябва да си седи в къщи. Ходи й се на училище. LaughingМилото то.Ама не става.Скучно й било.Та представям си  migito ,какво ти е с две щуреещи дечица. Simple Smile ooooh!

# 191
  • най-шареното място
болните бързо за оздравяват, а другите да държат фромта!

Добра защита е след контакти да се пие чаша топъл чай и да се промива носа. Така ако има нещо полепнало по дихателните пътища /горните де/ се отмива, а вирусът, не е жизнеспособен в стомаха.

# 192
  • И тук, и там, навред....
ivafara,сега вече ти е време да се поуспокоиш малко след всички тревоги и притеснения, които си изживяла.... Браво и на Ния, че е успяла да изтърпи всички доктори и процедури, но хубавото е, че няма нищо притеснително!  Peace

Май няма изгледи за отшумяване на грипната вълна и аз също се надявам да се удължи ваканцията. Яна имаше само два дена темп., но хремата и от време на време кашлицата си и стоят.... Вече незнам какво да й давам  newsm78 При мен кашлицата също е на почване и спиране..... #2gunfire
От септември започнахме с Бронховаксома. Остава ни още един прием, но GP-то каза, че трябва да изчакам да се оправи.

Имаме да наваксваме с домашни и 2 стихчета на изуст, но мн. зор не й давам  Rolling Eyes Най-важното е да са здрави!
Бързо оправяне на всички!

# 193
  • Sofia
От понеделник до петък е обявена грипна ваканция за цяла София.   http://rio-sofia-grad.com/

# 194
migito ,Ти как даваш Цитросепта на децата профилактично?Каква доза и колко пъти на ден!
Моя син си е поръчал комплект фокуси за Коледа.

От майка ще получат по една шейна.
http://www.eshop-gorgona.com/catalog/product_info.php?products_i … 9&language=bg
А от свеки още не съм решила.
Пре нас също се заформя зимна фиеста.Аз откривам парада на 14 ноември. После Коледа,имен ден на малкия син на 06 януари,РД на големия,22 януари и РД на съпруга ми в началото на февруари.
Измислила съм всички подаръци от мен и от бабите, остава да ги поръчам и най-неприятната част- да ги платя! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт