ПЪРВОКЛАСНИ страсти - тема 3

• 30 480
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
gerka отговарям ти за цитросепта въпреки, че въпроса не е към мен, но го ползавм трета година и съм много доволна. Ако даваш профилактичнма доза- килограмите на детето разделени на 2 и това на 3 приема т.е. ако детето тежи 18 кг се дават 9 капки за деня или 3 пъти по 3 капки. Ако детето е болни дозата е пълният размер на килограмите разделен на 3 приема или 3 пъти по 6 капки. Аз давам капките във фреш от портокал, ябълка с морков  или сок от малини.

# 196
# 197
Вярно ли е, че са обявили национална грипна ваканция?
 Thinking

# 198
  • Sofia
Да за София само.

# 199
  • София
Здравейте на всички.Аз не пиша често , но пък чета всеки ден.Искам да ви кажа , че току що се обадих в у-щето , в което учи дъщеря ми и ми казаха ,че са във грипна ваканция до 16.11 вкл ,може би така е по-добре , стига да има при кого да стоят.Иначе ние се възтановихме след двуседмичното грипно боледуване.
Желая здраве на всички  bouquet

# 200
  • София
Да за София , а 16.11 пак няма да е учебен ден заради изборите за кмет. Rolling Eyes

# 201
  • Sofia
Отново поствам за тези, които не са видяли    http://rio-sofia-grad.com/

# 202
  • Sofia
Да за София , а 16.11 пак няма да е учебен ден заради изборите за кмет. Rolling Eyes
Само за училищата, в които има секции.

# 203
  • у дома
Грипната ваканция не е само за София,за цяла България е обявена национална грипна епидемия,така ,че другата седмица никой няма да учи...
http://www.focus-news.net/?id=n1293042.

# 204
Много добре направиха с тази ваканция.
 Ние пак сме болни. От вчера Поли кашля, тъкмо се зарадвах, че може би сме го изкарали този вирус, а то не. Днес пак изследвания, доктори. Взехме секрети от всякъде - гърло, очи, нос и кръв. Кръвната картина е добре, но другите резултати през следващата седмица. Не приличали симптомите на свински грип, имало най-различни вируси в момента и си ги разнасят децата. Лошото е, че пи 17 дни антибиотици, 2 вида само до преди 5 дни. Та сега ще се борим така и не искам да мисля ако не й мине какво следва. Запалила ми се е главата.
Поне една седмица ще я затворя в нас и ще й огранича контактите, но за после не знам.

# 205
  • най-шареното място
Elish, бързо въстановяване на детето!

Мерси Svelaem!

Малко се обърках и доста се посмях с това обяснение по-горе, че има грипна национална ваканция, .... но само за София Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 19:04 от арт мама

# 206
  • най-шареното място
И да ви почерпя виртуално за рождения ден на моя детко вчера!
С торта направена от мен и украсена от рожденика с марципанена катеричка:

Някой по-нагоре беше писал за предКоледната треска и подаръците.. и при нас е така. Имаме един куп подаръци и вече готвим списъка и за Коледа...

# 207
  • Sofia
Кльомба виж на какво попаднах:  http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=1081&id=6604  Дано съм била полезна.

# 208
арт мама, да ти е жив и здрав  bouquet
Много вкусно изглежда и тортата Simple Smile

# 209
Здравейте,майчета!Много,много ми липсвате,но почти не ми остава време да се включа.За съжаление положението в цялата страна с този грип е страшно и само можем да се молим да сме здрави всички! HugИ моите дечица са си в къщи още откакто обявиха в сряда грипна ваканция за първолаците.Тогава спрях и малката от детската градина понеже беше почнала да накашля и неисках да се усложновят нещата.Сега пие сироп и мед с лимони и вече е по добре.Тъй като излязоха по рано от предвиденото домашни от училище не им дадоха,но пък аз попаднах на един чудесен сборник по български език и литература в една книжарница и съм много доволна от упражненията в него.Има точно нещата,които учат и най-хубавото е,че тя сама може да се занимава без да се налага да съм до нея.Ако някой прояви интерес ще посоча издателство и автор.В училище вече започнаха с извънкласните форми по желние.Лети ходи на пеене и по нейно желание я записахме на шах,пак в уч-то.А читалището в града ни е спечелило някакъв безплатен проект и там ще посещава театрално майсторство.Там занимaнията са през почивните дни.
Арт мама,честито ти рожденник!  bouquetДа ти е жив и здрав,благодаря за почерпката! Hug
Ivafara,много,много  Hugот нас!Дано лошото е вече зад гърба ви!
Пожелавам на болничките бързо оздравяване! Hug

Общи условия

Активация на акаунт