ПЪРВОКЛАСНИ страсти - тема 3

• 30 467
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Някой записа ли се в Славейков за 12.12?

# 541
  • Варна
Като знам как смята моята девойка не сме за състезание, но пък знае ли човек. Децата винаги успяват да ни изненадат.
Днес за първи път са им казали да пишат с химикал. Резултата е повече от плачевен. Не знам неудобен ли е бил или какво но чак пък толкова зле написано не е било.

# 542
  • най-шареното място
много е рано за химикал според мен....
Пък и да им кажат, тарябва да имат за да пишат нали? Simple Smile
Аз не съм дала химикал.
Ще подарък за след Коледа май Simple Smile

# 543
нашите пишат с химикал много отдавна

# 544
  • най-шареното място
Да, някъде даже само с химикал пишат.
При нас пък чак февруари по план Simple Smile
За мен е чудесно.  Моливът дава свобода на ръката. Даже разните ролери не дават такава лекота.

# 545
  • у дома
Нашите пишат с химикал отначало,но Оги искаше с молив и госпожата му разреши и лека полека мина и с химикал...
Той е много разсеян и да му дадат задачите ще си решава и изобщо няма и да забележи ,че сме ги решавали  Grinning

# 546
Как разбирате дали децата са "емоционално устойчиви"?(сори,ама съм блонди)
Аз лично разбрах като психолог й направи тест за училищна готовност.

При нас още отначало пишат с химикал.
Някой питаше за крайният срок за записване за коледното състезание - мисля, че беше 05.12.

# 547
Добро утро, момичета!
И при нас не се говори нищо за Коледното тържество все още.
Тази седмица сме се наканили да украсим къщата.Сами има претенции за цветни гирлянди в неговата стая.Ще трябва да свалим украсата от тавана и да видя да вземем и нещо новичко.
Всеки вторник правят диктовки в отделна тетрадка и после родител се подписва отдолу. За сега всичко е нормално при нас.Малкия ми син вчера се разсополиви и сега го чакам да стане да го видя как ще е.
Хубав ден на всички! Simple Smile

# 548
  • до реката
нашите пишат с химикал много отдавна

И при нас е така,г-та им ги поощряваше че който по малко триеше с гумата той първи ще заслужи химикал.От месец вече всички са с химикал.Моят Папи беше един от първите. Mr. Green

# 549
  • СОФИЯ
В класа на Захари всички пишат с моливи.Който пише красиво и правилно ще започне с химикал като награда.Госпожата каза,че и във втори клас може да си пише още с молив някой,който не си го заслужи. Laughing
По рисуване също ползват само цветни моливи,без пастели,бои и пр.

# 550
  • у дома
При нас рисуват с акварелни боички,даже миналата седмица и с темперни...

# 551
  • В офиса
При нас още отначало пишат с химикал. Рисуват и с бои, и с пастели, и с флумастери. Рисуват на най-различни теми. Сещам се за животните в Африка, любим спорт, вчера са рисували как си представят Дядо Коледа, който им дава подаръците. Но рисунките остават в у-ще.

Вчера правихме (щото и аз помагах) много интересен проект по Роден край. Трябваше да намерят красиви снимки от България и да ги залепят на картон с кратък текст. Цвета реши да изберем снимки от родните места на нас с баща й, където е ходила много, много пъти и за които може много да разказва (и така съвсем оправда името роден край) Така че залепихме Царевец, Еменската пещера, екопътека Негованка, връх Марагидик и Троянския манастир. Намерихме и интересни легенди, (които признавам си аз набрах и разпечатах) и които залепихме под снимките. Сега ме е яд, че не го снимах преди да го занесе.
Предполагам че децата ще донесат много интересни неща и ми е много любопитно какво ще разкаже после.

# 552
При нас рисуват с акварелни моливи. Малко съжалявам, че не изпробват различни техники, но поне има всякакви материали вкъщи.
А по роден край съм много доволна дотук от темите, които обсъждат - идвали са полицаи да им обясняват за правилата на движение и какво да правят, ако се загубят, друг път са обсъждали как трябва да се пазят от непознати и в никакъв случай да не тръгват с тях, каквото и да им разправят, трети път са говорили за децата без родители - въобще намирам, че смислено минават часовете.

# 553
Някой питаше за крайният срок за записване за коледното състезание - мисля, че беше 05.12.

Аз разбрах за 4-ти.

# 554
Макси пишат с химикал от първия учебен ден,както и на малки квадратчета по математика.По рисуване досега са рисували с моливи,пастели,бои,както и смесено,правиха апликации с различни хранителни продукти,утре с пластелин ще правят фигурки.
Анда,в класа на сина ми за безопасността на движението говорят и в час на класа,и по Роден край.
Днес детето ми донесе тетрадката от занималня с тесни и широки редове.Вече я е свършил,толкова много упражнения му е давала нашата взискателна госпожа.Но към края на тетрадката има няколко "Отлично!".На тях ученика най-много се радва,колко ли пот е пролял,за да задоволи изискванията на даскалката!

Общи условия

Активация на акаунт