ПЪРВОКЛАСНИ страсти - тема 3

• 30 487
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Аси,защо не сподели кой е сборника?Имам нужда и аз от допълнителни занимания по този предмет,а и сега,с тази неочаквана ваканция...
Макси не се радва изобщо,че няма да ходи на училище!Ще му разказвам за този момент след време, а той ще ме гледа с недоверие,сигурна съм!
Здрави сме,засега,но и аз и мъжа ми работим сред много хора и не знам как ще се опазим.
Арт мама,да ти е здраво и щастливо момчето!
Бъдете здрави!

# 211
арт мама  , честит празник!Много здраве да има и късмет за твоето юначе!
А вас вай ви няма в списъка на първа страница? newsm78

# 212
  • София
арт мама, да ти е живо и здраво детенцето! Потекоха ми лигите от тортата.

ivben, благодаря! Ама тоя ми се струва много бебешки, ще ми се нещо по-солидно, да зяпам и аз нагоре.

Аре и мойта първокласничка я трясна грипа. Разтрепериха ми се мартинките. Давам Изопринозин, температуропонижаващи и противокашлящи. Не смея да давам Тамифлу, то не че се намира по аптеките де. Явно температурата тепърва започва да расте, защото ръцете и краката са й ледени. Направо не знам какво да правя, не е боледувала от бебе, с изключение на шарките. Говорих с всички познати лекари по телефона ама не смея да я влача по поликлиники и болници точно сега. Стискайте палци да мине леко.

# 213
  • Sofia
Арт мама да ти е живо и здраво момчето!  bouquet

кльомба попадна ми случайно и реших да ти го покажа. Съжалявам, че не мога да помогна. Желая ви бързо оздравяване. Дано премине леко грипа при вас и да няма усложнения.

# 214
  • София
ivben, благодаря, благодаря, благодаря!

# 215
Един въпрос извън темата.
Къде се коментират театралните постановки във форума?

# 216
Арт мама, много здраво да ти е хлапето и много да те радва!

Цитросепта не го давам три пъти на ден, защото няма начин да го дам на обяд, а вечер се измъкват, та давам по 6-7 капки сутрин или ако съм пропуснала тогава вечерта. Знам, че не е много правилно, но трудно ги изловявам да го пият.  Embarassed

# 217
  • София

Ако питаш за детските, тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=437170.0.

# 218
  • най-шареното място
Много ви благодаря!!!

Kломба
, като чета даваш доста лекарства. Така, че детето се лекува и без лекар, само внимавайте за гърдите като не еслушано - наблюдавай кашлицата и секретите от носа..  
Оводнявай методично и стискаме палци!!!

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 01:06 от арт мама

# 219
Само да вметна, когато компресите не помагат и въпреки дадения парацетамол, аз мажа с разбит белтък от яйце (е не на сняг Wink ) . Винаги сваля.

# 220
  • София
Кое мажеш?

# 221

Ако питаш за детските, тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=437170.0.

Не, тази я знам. Питам за възрастни.

# 222
Искам да попитам специално ivben  , както и другите момичета от София,ако могат да ми помогнат. Търся учител на Сами по английски, да идва в нас. Останах с впечатлението, че дъщеричката на ivben   учи извънкласно newsm78 или греша? Учителят ни от миналата година е много зает и не може да ни поеме , и ни свърза с една кака, но аз не съм доволна.тя не е филолог, нито педагог. Много свежа кака,правим си супер лафче, но не е това целта на заниманието. моля ви, помислете дали имате предвид някой добър учител, който можете да ми препоръчате. Някой от когото имате конкретни впечатления! Да има подход, желание и най-вече да има резултати в миналото с деца.

# 223
цялото тяло, но по принцип най-вече гърба и гърдите

# 224
  • СОФИЯ
Арт мама Честит празник !Да ти е жив и здрав,много ученолюбив и щастлив!  bouquet
Бързо да оздравяват всички дечица! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт