ПЪРВОКЛАСНИ страсти - тема 3

• 30 282
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Честит имен ден на всички именници и честит празник на всички, които имат повод!

# 616
ЧЕСТИТИ ДА СА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!
ДА СЕ СЛАВИ ИМЕТО ИМ ВРЕД!
МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 617
Никой не е писал цял ден???
Учите ли? Или се готвите за Коледа?

Ние имаме две стихчета да научим за тържеството.
Другата седмица ще имаме Родителска среща.
Иначе в училище започнаха да навлизат вече в по-сериозен материал.Всеки ден имат диктовка или текст за преписване.
Аз чакам с нетърпение празниците.

Честит празник на всички настоящи и вече завършили студенти.

# 618
Аз съм щастлива, за Коледа няма да ходят на заведения. Ще има някакъв празник на буквите, ще имат програма и след това ще похапнат сладки. Ще ми спестят доста разходи. За сметка на това от градината на дъщеря ми са го поканили и няма как да откажем, все пак им е техен възпитаник. Wink
Учителката ни постоянно ни натъртва, че миналата година е пишел в пъти по-добре от сега. Вчера такова мазане направи на домашното по писане, та днес няма да му се размине да пише първо в упражнителна тетрадка. Иска човека да кара на старите си знания... Confused Иначе го похвали колко хубаво четял, но да го хващаме здраво за ушите да разказва, изтъкна го като голям проблем. С тази задача се зае съпруга ми, защото мен изобщо ме игнорира за подобни дейности. Казва, няма и млъква и не можеш го накара да проговори...  ooooh! Та за сега мъжът ми удържа фронта.
Класната ни ни "насърчи", че втори клас ще е най-трудния от началното образование. Обеща за родителската среща преди Коледа да ни даде списъка с книгите за втори клас, за да може от сега да започваме с четенето. Ще го постна тука само да го получа. Wink
Кльомба, сигурно вече си купила телескоп, но ако не си, на бул. Мадрид има Немски център продават два вида големи телескопи.

# 619
  • дядовата ръкавичка

Класната ни ни "насърчи", че втори клас ще е най-трудния от началното образование.

Хм, класната на сина ми /сега 3 клас/ беше казала, че материалът за втори клас е възможно най-лесният, а и Саши не е имал особени затруднения. Явно опира до лична преценка.
При Диманка нищо не се споменава за Коледа, но за сметка на това вчера Сейнт Николаус им беше донесъл лакомства  Wink - едно от малкото предимства при ученето на немски  Mr. Green.

# 620
Само да споделя новото си откритие: Времето за усвояване на смятането с двуцифрени числа е равно на разстоянието от класната стая до лавката. Laughing

Дъщеря ми ще има няколко коледни тържества - от училище, от танците и вероятно с театралната школа, която им изнася представления. Вече водим разговори около личността на дядо Коледа, и всъщност съществува ли той? Grinning

# 621
В нашето у-ще ще правят Коледен базар.Всяко дете да измайстори картичка,сувенир ,рисунка....,която майка иска да се включи със сладкиш,питка.Пред всяка класна стая изваждат чинове и се прави `щанд`.Продавачи са децата и някой друга майка.Всичко ще се продава на символични цени-10,20...ст.Така от всички класове ,ще се избере победител(който най-много парички е събрал).Сумата(събрана от  класовете)остава за касата на у-щето.Ще има и други забавни мероприятия ,но какви ще са точно нямам представа.Ще има родителска среща на 16-ти ,там ще кажат допълнително.

П.П. Ей  от  такива подобни неща ме  е страх.  Tired
http://dnes.dir.bg/2009/12/08/news5511470.html

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 08:18 от Жу

# 622
  • Варна
Жу и мен ме е страх! Горкото детенце  Sad.
Ако не дай Боже нещо такова се случи на моето дете изобщо не гарантирам, че първо ще отида в полицията.

# 623
П.П. Ей  такива от подобни неща ме  е страх.  Tired
И мен ме е страх,даже не мога и да си представя как бих реагирала!А нашият татко е малко луд и ще прибегне до саморазправа и ще го изкарат него виновен!

# 624
П.П. Ей  такива от подобни неща ме  е страх.  Tired
И мен ме е страх,даже не мога и да си представя как бих реагирала!А нашият татко е малко луд и ще прибегне до саморазправа и ще го изкарат него виновен!

Да ти кажа честно, не дай това да се случи на моите деца, последното което ще ме интересува дали "след това" ще изкарат мене виновна.
Че аз тия деца да не ги намирам по улиците. ooooh!

Всеки ден ги питам дали не са имали разправии с "големите".

За Коледа ще имат тържество с дядо Коледа, Снежанка, танци,организирани от училище и платени от нас-7лева на дете.Събрахме и по 3 лева за дребни лакомства в торбичка,че не върви такъв празник без подарък Laughing

# 625
Само като си помисля, че бях подала документите на синът ми в 112то и ако не ни бяха приели в сегашното ни училище щяхме да сме там... Бог беше милостив към нас!

# 626
  • най-шареното място
Не следя новините.
Това което намерих след текста във връзката е много по-страшно.
Да не дава Господ!!!

# 627
Утре вечер съм на родителска,стискайте палци да не ме ошушкат до дупка!Че то,освен за пари,за какво друго съм им притрябвала...
Наборът Макс си имал 2 гаджета ooooh!.Снощи със съвсем сериозен тон ни пита може ли да се ожени за 2 жени.Баща му му каза,че може,ако стане арабин,и малкия:"Ми щом се налага!"Много му знае човката и на него,ама...Представяте ли си го,разказа ми,че двете го хващали за ръка и отивали на обед на стол тримцата hahaha!Каква идилия!Няма ревност,няма дявол!
Хайде,ще се отчета след родителската!

# 628
  • София
Кльомба, сигурно вече си купила телескоп, но ако не си, на бул. Мадрид има Немски център продават два вида големи телескопи.
Малеее, как помниш само! Не съм купила още, мислех в четвъртък да свърша тази работа. Кажи ми, моля те, къде горе-долу на Мадрид? И най-важното - обърна ли внимание на цените?

# 629
Деси,искренно ме разсмяхте с Макс Laughing,много ви се радвам.
Жу,изтръпнах и аз,както всеки път когато чуя за насилие над детенце.
В класа на Николета ще имaт коледно тържество,но още не знам подробности.Имаше да нау4и едно много дълго и хубаво стихотворение и ве4е го рецитира много добре.Чете много хубаво,по4ти гладко и най-важното с желание.
От класната съм с много добри впечатления,но не и от класа в който е,за съжаление.
Благодаря още веднъж на вси4ки ви за поздравите за именния ден на Лети! Hug

Общи условия

Активация на акаунт