ренде Вьорнер

• 114 267
  • 601
  •   1
Отговори
# 180
От къде е най-добре да си го поръчам  newsm78
от сайтът на телешоп или другият ватриант е някой каза че ги имало в техномаркет или технополис

# 181
  • Русе/София
Lasi можеш да си го поръчаш и от тел.номер,който е по рекламите,а инъче в халите и големите магазини за бяла техника има щандове,там можеш да разгледаш всичко и да си избереш.

# 182
Аиде и ние вече имаме "оса жилачка с два г**а"  Mr. Green Още не съм успял да си резна някои пръст щото внимавам ама и доста непохватно боравя с него. Цвят бордо да ми се връзва с кухнята Mr. Green Купих му и ваничка та като режа да не разпилявам всичко по плота. Белачката не си струва хвалбите неудобна ми е такава напречна, по съм свикнал с надлъжните имам една китайска за 1 лева 6 години бели та се къса. Та тази е така за аксесоар само Simple Smile
Тоя пуст държач предпазител до де му свикна хем да го движа напред назад хем да натискам бутона да избутва продукта на долу голям зор Mr. Green
Рязах и колбас......,  реже пущината, ама после няма миене Simple Smile тя ножчета както стърчат ни с гъба да ги минеш ни с нищо, маи не е препоръчително точно с тея ножчета да правиш колбас на кубчета за пица. Освен ако тея приставки могат да се мият в миялка.
Та имам два въпроса:
1-Можели да се мие в миялка
2- никъде не намирам допълнителна приставка на 10мм за по едри ленти за пържени картофи, някои да е чувал или виждал такова животно ?

# 183
Кое е по-добро, V4 или V5 - новото ренде е с 10лв по-скъпо.
http://www.teleshop.bg/detail.php?item=109   - V4
http://www.teleshop.bg/detail.php?item=174   - V5
Доколкото разбрах новото има още една приставка и "само с едно леко приплъзване
да сменяте работната позиция и начинът на рязане на продуктите" - това само реклама ли е или и предния модел е така?
Ако някой има наблюдене, моля споделете, не съм го виждала това ренде на живо, но съм страшно навита да си купя.

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 15:35 от mama79

# 184
НЕ, мисля че го пишеше изричо.

# 185
  • София-Младост
И според мен не може...виж си все пак означенията. Аз лично нещо не се справям, в смисъл еуфория в началото и сега стои в шкафа...май ще го продавам.

# 186
И според мен не може...виж си все пак означенията. Аз лично нещо не се справям, в смисъл еуфория в началото и сега стои в шкафа...май ще го продавам.
Хубава работа, що не каза по рано щяхме да се спазарим ами да ходя да троша пари в магазина Simple Smile
По въпроса за миалката, кво ли ще му навреди ама ще погледан опътването да видим има ли забрана Simple Smile
п.п. в книжката пише-Не се препоръчва за миялни машини защото високите температури и силните препарати могат да съкратят живота му Simple Smile Начи спокоино мога го пусна на 40 градуса Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 16:13 от mranki

# 187
да сменяте работната позиция и начинът на рязане на продуктите" - това само реклама ли е или и предния модел е така?
Ако някой има наблюдене, моля споделете, не съм го виждала това ренде на живо, но съм страшно навита да си купя.
Ам не е само реклама, добре е измислено ама може би да има своите кусури, щото има едни зъбчета дето не се знае колко ще изкарат. Аз примерно за да го преместя на пред не го натискам само както е на рекламата с приплъзване, ами с палеца натискам и бутона за преместване (отстрани на рендето) за да освободи зъбчето и по лесно да преместя приставката. Може си и без натискане на бутона ама тва прещракване ме плаши за живота на зъбчето а няма друго което да блокира приставката на определената позиция ако то се износи или счупи. Не знам колко правилно го обясних и как сте ме разбрали но ако трябва да си  го представите по просто, си представете че затваряте вратата си само с натиск без да натискате дръжката, езика се прибира сам от натиска но е доста грубо и шумно, от колкото ако натиснете дръжката и я пуснете след като сте затворили вратата. Ама пример дадох но за тези които нямат ренде няма как да си представят как бачка системата му за преплъзване на преставката Simple Smile

# 188
  • София
Хубава работа, що не каза по рано щяхме да се спазарим ами да ходя да троша пари в магазина Simple Smile
По въпроса за миалката, кво ли ще му навреди ама ще погледан опътването да видим има ли забрана Simple Smile
п.п. в книжката пише-Не се препоръчва за миялни машини защото високите температури и силните препарати могат да съкратят живота му Simple Smile Начи спокоино мога го пусна на 40 градуса Simple Smile

Ако имаш 30 градуса ,по-добре го пусни на 30,защото не е сигурно точно до колко градуса ще издържи пластмасата. Според мен точно там им е слабото място и за това не се препоръчват за съдомиялна  Peace.

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 14:06 от misleto

# 189
Ам не е само реклама, добре е измислено ама може би да има своите кусури, щото има едни зъбчета дето не се знае колко ще изкарат. Аз примерно за да го преместя на пред не го натискам само както е на рекламата с приплъзване, ами с палеца натискам и бутона за преместване (отстрани на рендето) за да освободи зъбчето и по лесно да преместя приставката. Може си и без натискане на бутона ама тва прещракване ме плаши за живота на зъбчето а няма друго което да блокира приставката на определената позиция ако то се износи или счупи. Не знам колко правилно го обясних и как сте ме разбрали но ако трябва да си  го представите по просто, си представете че затваряте вратата си само с натиск без да натискате дръжката, езика се прибира сам от натиска но е доста грубо и шумно, от колкото ако натиснете дръжката и я пуснете след като сте затворили вратата. Ама пример дадох но за тези които нямат ренде няма как да си представят как бачка системата му за преплъзване на преставката Simple Smile

Много добре си го обяснила, сега остава да реша кой модел да взема.  Благодатя ти.  Hug

# 190

Много добре си го обяснила, сега остава да реша кой модел да взема.  Благодатя ти.  Hug
ОбясниЛ! Simple Smile мъжки род , и мъжете готвим, аз за мен съм си го взел рендето да правя на жената приказни салатки и да не рева като кълцам лук за специалитетите  Simple Smile Е верно няма от къде да се разбере че е мъж на среща ама в женски род никъде не съм писал  Wink
А кое да избереш; мисля че 5-цата по ще ти хареса, за преместване на приставките при 4 ката трябва приставката да се повдига и намества на следващия зъб а тука като му хванеш цаката много лесно се сменят позиците дори и по сложния начин както аз го правя Simple Smile Наи добре сравни и двете в магазина и сама прецени, ама си заслужава 10 те лева повече Simple Smile

# 191
Здравейте!
А да попитам за предимствата на V 6 пред останалите две - V 4 и V 5 ? Също така ме интересува приставката за декорация дали върши работа и меки плодове и зеленчуци може ли да се режат с нея? Същия въпрос всъщност имам и за рендето  Rolling Eyes

# 192
  • Бургас
А мен ме интересува  това ренде може ли да се изполва за сирене и кашкавал освен  ,че става основно за зеленчуци и плодове?Приготвям често спагети ,та затова.И ако не става се обезмисля покупката .

# 193
трудно се реже кашкавал, много е мек

# 194
Здравейте.
Искам да купя на майка ми рендето Бьорнер. В Кауфланд им сега промоция на В3, връщаш старо редне и взимаш това на цена 25 лв. Само че според мен не си заслужава, при положение че В5 има и доста повечко приставки.
За сега съм се спряла на този модел http://www.teleshop.bg/~teleshop/12-borner-v5-power.html....само че ще може ли да ми кажете, тези приставки за какво са? Смисъл има ли това за картофките и тези рендета за който вие говорите или трябва да се купуват допълнително?
гледам че и към това В5 има и подарък
"Сега получавате и  подарък от нас - легендарната мултифункционална белачка на Бьорнер плюс универсално стъргало за чесън."...ама дали и в Кауфланда ще важът тези подаръци незнам, ще ходя да поразпитам утре, но ми се щеше и вашто мнение.
Благодаря ви предварително  Hug.

Ние имаме и робот, но е доста занимавка за 2 моркова да миеш после хиляди купи и предполагам че това ренде ще е доста по удобно, за по бързи работи Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт