ренде Вьорнер

• 114 270
  • 601
  •   1
Отговори
# 195
Вземи В5 още повече че сега има и подаръци към него. А ако не ти се дават толкова пари вземи В4 мисля че беше за 40лв, но върши същата работа като 5-цата. За това какво има в Кауфланд не мога да коментирам не съм ги виждала

# 196
Да попитам пак за разлика между V5 и V6 ?  Rolling Eyes

# 197
Мерси Електра  Hug.
Сега отивам към Кауфланд, и ако там го имат това В6 ще попитам и какви са разликите, защото освен че е метално, не виждам каква друга разлика имат, а цената е двойно по голяма  #Crazy.

п.с. Така сега се върнах, питах за разликите и освен че цената на В6 е 100 лв и че е с метален корпус, други разлики към подобрение няма. Тя самата ми каза, че предпочита В5, защото В6 няма тези степени на позициите на рязане, както е при В5. Иначе допълнителните неща са си тези приставките за рязане, който са като на В5( на шайби, на кубчета и май другите бяха на лентички). Та това са разликите, няма и подаръци към него, а към В5 си е както в сайта, подарък кутия за съхранението им+ белачка+ стъргалка за чесън.
И аз лично се спрях на В5  Simple Smile.

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 19:17 от Jana d' Ark

# 198
Jana d'Ark, много, ама наистина много ти благодаря! От месец (може и повече) искам да си купя, а не си купувам, само защото няма кой да ми обясни, а исках като е нещо скъпо, поне да е най - хубавото. Питах тук в техномаркет една леличка на специализирания щанд, тя дори не знаеше, че има В6  ooooh!
Та, наистина много ти благодаря, ще си купя и аз В5   bouquet  bouquet

# 199
Няма за какво  Hug.
И аз утре ще ходя да го купувам и после ще пиша как е  Simple Smile.
Пиши и ти после дали си доволна   bouquet.

# 200
  • София-Младост
Аз нещо така и не успях да свикна с моето и май ще го продавам Sad

# 201
и аз ще чакам отзиви за модела V6 Peaceаз съм с 4 и съм страшно доволна,не спирам да го използвам Party

да попитам-тези,които имат приставките за пържени картофи,доволни ли сте,подобни като тези в "Мак Доналдс" ли стават на дебелина? Simple Smile

# 202
Айде и аз да се запиша в клуба на рендето Вьорнер - имам V5  почти от месец, от промоцията със стойката за приставките, много съм доволна  Peace

# 203
Запис и със моето ренде.

и тази

Има и още две пластмасови приставки за рязане на шайби. Вече не помня кога е купено но е на почит в кухнята ни. Много се ползва за рязане на картофи за пържене, тиквички,зеле за салата и готвене и за каквото още се сетя. Просто то ми е незаменим помощник. Като свърша работа само го изплаквам на мивката и директно в миялната,а от там излиза като ново.Само с изплакване на мивката/както показват на рекламата/няма да стане. Моята препоръка е ако имате миялна да го миете там, хем ще се измие перфектно ,хем  няма да се нараните докато го миете.

# 204
Да ви се похваля, купих днес В5 + купата, по късно като я подаря на майка ми, ще я пробваме и ще си кажа меннието Simple Smile.
Много исках червена на цвят, ама имаше само една, не опакована и се отказах и взех бялата. Нещо оранжевата и зелената не ми харесаха, а й няма с какво да ги вържеме Simple Smile.

# 205
Момичета вижте какво открихhttp://boerner.bg/?page_id=33

# 206
Преди малко пробвахме ренденцето, нарязахме зеле и моркови, стана чудноооо. Първо без шапчицата, като остане малко парченце го забучваме на него Simple Smile. Много бързо и страхотно....супер доволни сме. По ксъно ще нарежеме и гъбки и картофи, да видиме как е Simple Smile.
Само малко кофтито е че от морковите пооранжевя рендето, точно там около ножовете и само с вода не се маха, трябва си и препарат и търкане, ама то ще прецака всички гъбки  newsm78. Вие как си ги миете( без миялна)? И може ли да се мие с абразивни препарати, тип ЦИФ?

# 207
  • София-Младост
Опитай да почистиш оранжевото с памуче натопено в олио. Поне така пишеше да почиствам сокоизтисквачката и се получаваше идеално. Пластмаса е не  съм сигурна, че ще се чувства добре от абразивни препарати.

# 208
Да стана, малко трудно го изчистих между ножовете, но що годе добре стана. Мерси  Hug.
Нарязахме и гъбки и те станаха страхотни  Simple Smile.

# 209
Имам. Не го ползвам почти изобщо.  Rolling Eyes Не е лошо, ама не е нещо кой знае какво  Tired

Общи условия

Активация на акаунт