ренде Вьорнер

• 114 883
  • 601
  •   1
Отговори
# 570
http://teleshop.bg/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab3 … /boerner-v1-8.jpg

Моля да видите, това ли е вашето ренде от което сте доволни, за да си поръчам, ако не е ще съм ви благодарна.

# 571
Такова е, но не препоръчвам бял цвят, че мн бързо се захабява и седи грозно. Иначе ножовете са бетон.Simple Smile

# 572
Благодаря!  bouquet

# 573
Само пак да питам на това пише V1, а на едно друго пише V5,  дали ще има някаква разлика или ще са едни и същи?

# 574
Само пак да питам на това пише V1, а на едно друго пише V5,  дали ще има някаква разлика или ще са едни и същи?

Различни модификации са, V5 е май последната, с подобрен дизайн, не съм сигурна, но мисля, че включва повече приставки от V1. Имам V5 оранжево, не му личи, че е ползвано, а се използва често. Peace

Ето малко разлики:

Скрит текст:
V5
Оригинално кухненско ренде Бьорнер
 Защитна шапка за рязане. Допълнителна приставка за рязане, с разстояние между ножовете от 3,5 милиметра за жулиен и дребни кубчета.
 Допълнителна приставка за рязане, с разстояние между ножовете от 7 милиметра за ленти и едри кубчета.
 BÖRNER V5 Power за разлика от всички предишни модели, които се произвеждат само в бял и оранжев цвят, се произвежда и в червено, както и специалната лимитирана зелена серия.

•  Оригиналното ренде V1
•  Предпазен държач
•  Основна приставка
•  10мм приставка
•  3.5мм приставка

Но имам познати с V1 от много години и го ползват и са много доволни, върши им работа, така че прецени си. Peace

# 575
V5, има 4 степени, а това няма. Друга разлика, която виждам е, приставката, която е за едри пръчици е тази, която водят за пържени картофи по бг стандарт-дебелина 1см. На другото ренде е 0,7. А тази приставка за картофи се купува отделно.

Клипът е на руски, но се вижда ясно как се сменят степените.

# 576
# 577
До колкото знам V5 е по-модерната версия на рендето.

# 578
Здравейте ,
Вчера си получих рендето В5 – оранжевко  , телешоп , 70 лв
-   Шапката за предпазване на пръсти –
= остават ли ви не нарязани парчета в нея ?
= как забождате и режете зеле ?
Помагайте ако има някъде ясни и точни препоръки как се реже зеле ? как се режат моркови ? как се реже краставица ? и така поне за основните по вид зеленчуци препоръки  Има ли някъде – клипчета или упътване кое с кои приставки и как ( а ние ще преценим дали да следваме препоръките или да експериментираме и кога ) ?
Търсих в you tube , но не ми вършат много работа филм четата или пък не съм попаднала на подробно ???

# 579
Винаги остава малко в шапката. Ако режа моркови или лук, просто не режа горната част на зеленчука и забождам там, така, че в шапката остава това, което така или иначе бих изхвърлила, Ако режа картофи за мусака или супа , тогава си донарязвам с нож остатъка.
Зеле не забождам докато е голямо. Разрязвам зелката на четвъртини и режа на гладкото ренде. това, което е без напречни. Държа го за кочана. Когато остане малко, тогава използвам шапката. Ако зелето ще го готвя, тогава режа на приставката с широките ножове.
С морковите, ако са за супа режа на по едрата, ако са за салата - на най ситната приствка.

# 580
Аз имам V - образно и съм доволна,режа картофи,зеле,лук за супи и манджи,краставици за таратор,чушки,абе почти всички зеленчуци  Laughing 
Мойто е от преди 10 години (беше на майка ми но като се задомих си го взех Mr. Green Whistling ) и не е мръднало,освен че е почерняло малко,но ножчетата си режат перфектно все още Flutter
Имам и едно друго....къдравко Laughing с него си правя прежести картофки. Crazy
Та така,аз съм "за" Party

П.П. Някой знае ли дали се продава само шапчицата,че мойта е стопена на котлона преди няколко години от брат ми ooooh! ?

bqh vidqla universalni shapchici v topshop ako iskam proveri Simple Smile

# 581
  • София
Моето е на 3-4 години, наистина бялото се захабява, но не си го слагам на сърцето.
За зеле, моркови, гъби, картофи е незаменимо. За кубчета лук - не толкова, накрая започват да се пързалят отделните слоеве и остава доста, ако е на едрото ренде. На ситно ренде или на филийки - става. Все се каня, но още не съм си взела най-широката приставка, която се продава отделно.

Аз съм си дебелоглава и режа без шапка, макар че съм се порязвала.
Удобство е, но не е задължително да е оригиналното, ако не ви се дават тези пари.

# 582
  • Пловдив
Ами за неоригиналните е въпрос на късмет. Моето неоригинално е ужасно, имам оригинално и сравнявам. Обаче пък имам картофобелачка за един лев точно, от левчето (имам 5 такива всъщност), която е супер и бели страхотно, в сравнение със скъпите ми картофобелачки. Включително е по-добра от вьорнерската картофобелачка, и всякакви други за по 10-15лв.

# 583
  • София
Ами за неоригиналните е въпрос на късмет. Моето неоригинално е ужасно, имам оригинално и сравнявам. Обаче пък имам картофобелачка за един лев точно, от левчето (имам 5 такива всъщност), която е супер и бели страхотно, в сравнение със скъпите ми картофобелачки. Включително е по-добра от вьорнерската картофобелачка, и всякакви други за по 10-15лв.

Ха ха, подкрепям на 100 процента. Същата работа съм и аз. Имам сигурно поне 6- 7 различни картофобелачки, коя от коя по- скъпа и " маркова" , тия двете за по 1 лв. не ги давам за нищо на света  Joy Всичко е въпрос на късмет..

Щото да не споменавам сега за чисто новата ми пералня, последен писък на модата, най- върховната и хвалена фирма, включват я по всички правила, натискам аз копчето за старт и праз- тя изгоря  hahaha hahaha hahaha

# 584
Да, продават се там където продават и рендетата. Преди година си купих за 10лв.

Общи условия

Активация на акаунт