ренде Вьорнер

  • 114 472
  • 601
  •   1
Отговори
# 30
  • София
  • Мнения: 2 102
Имаме още едно от първите рендета,като ги пуснаха ,може би от преди 16-17 години PeaceНе е мръднало и ми е незаменимо за зелева салата  chefИ за всичко друго каквото се сетиш можеш да го ползваш,аз имам няколко приставки,сега не знам как го продават,но определено съм доволна от него

# 31
  • Бургас
  • Мнения: 116
Ще следя темата ,че имам мерак и аз за такова ренде Simple Smile

# 32
  • Мнения: 224
Аз също съм мераклийка да си купя това ренде. И сега спорим с мъжо- той не вярва, че само с едно движение еднопосочно могат да се получат кубчета / било в противоречие на всичките му знания по физика  Mr. Green/. Бавно се справяме например с рязане на картофи за мусака.
Предварително ли се разрязва картофа с нож и след това на рендето, за да се получи кубче или се получава от раз на рендето?

Може и да не го режеш предварително. Аз правя кубчета но мънички стават не знам дали са подходящи за мусака, но стават  идеални разгледай упътването към рендето и с малко повече практика ще успееш.

# 33
  • Мнения: 224
Заслужава ли си да се купува ваничката, която е 15 лева и допълнителни приставки.

Аз си купих и ваничката обаче не си заслужава според мен рендето пасва и на другите по големи купи,които имам в нас. А относно допълнителните приставки аз си взех една за по дебели пръчици (водят я за картофи за пържене май) ползвам я и нея.

# 34
  • Мнения: 257
Имам рендето от няколко месеца и вече 5-6 пъти се порязах Mr. Green, но тези кубчета така и не ми се получават Sad Правя ряз, завъртам, но остава като пръчка, порязана тук- там.Къде бъркам? Rolling Eyes
Иначе за ивички и шайби е перфеткно! Peace

# 35
  • Марс
  • Мнения: 439
И аз му имам голям мерак на това ренде, ама да ви попитам, това новото V5 /така май беше/, пише, че уж е стоманено и по-добро, какво ще кажете, а и не се разбира дали има същите приставки като обикновения Вьорнер newsm78

# 36
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
  • Мнения: 978
И аз му имам голям мерак на това ренде, ама да ви попитам, това новото V5 /така май беше/, пише, че уж е стоманено и по-добро, какво ще кажете, а и не се разбира дали има същите приставки като обикновения Вьорнер newsm78
аз също искам същото да питам

# 37
  • Мнения: 101
Като казахте за джаджите за хапки, някой виждал ли е само такива джаджи, отделно?  bouquet

# 38
  • Мнения: 17
В кухненски комбайн може ли да се нареже примерно цяла тиквичка на дълги ленти както на рендето?

# 39
  • Мнения: 1 456
имам го от миналата година и постоянно го ползвам Peace

# 40
  • Мнения: 162
Здравейте, много искам да си купя това ренде и понеже съм от малък град и единствения ми вариант е да си го поръчам от интернет. Някоя от вас може ли да ми даде информация за това ренде - 5-ца  http://www.teleshop.bg/detail.php?item=174. Така като гледам няма съществена разлика от това 4-ка  http://www.teleshop.bg/detail.php?item=109 или аз нещо пропускам?

# 41
  • Мнения: X
Имам рендето от няколко месеца и вече 5-6 пъти се порязах Mr. Green, но тези кубчета така и не ми се получават Sad Правя ряз, завъртам, но остава като пръчка, порязана тук- там.Къде бъркам? Rolling Eyes
Иначе за ивички и шайби е перфеткно! Peace
Същата история и при мен,но за сега съм с едно порязване-мноооого болезнено.Шапката изобщо не ми е удобна,зелето или каквото и да е ми се изхлузва постоянно и ме нерви.Така че карам без нея,но  Shockedей тъй вече гледам ножа Laughing.Кубчетата не ми се получават и на мен,къде стават,къде е на ивици,пък и за мусака даже на едрото ми се виждат дребни.Така че го ползвам само за шайби и най-вече зелевата салатка/аз главно заради нея го взех/,става точно както ми харесва-на конци  Yum.Ваничката ми е много удобна,режа само в нея.
И междувпрочем не се ли казваше това ренде Бьорнер?

# 42
  • Сливен
  • Мнения: 68

 Да и аз го знам като Бьорнер това ренде. Имам го от първите, които бяха пуснали. Сигурно е от преди 17 - 18 години. Мога да кажа, че ми е незаменим помощник. Особенно сега, когато си правя кисела кайма със зеле, моркови, чушки и т.н. всичко се реже максимално бързо, докато преди като нямах такова ренде режех и стържех по цял ден. Определено си струва инвестицията. А за порязването, наистина трябва много да се внимава, ако не се ползва шапката, защото реже без да се усетиш, ама пък това показва, че рендето си е супер Grinning

# 43
  • Мнения: 83
Ако мога да се присъединя към темата,мисля че рендето е добро,аз го имам от 3 години и съм доволна.Малко шапката е неудобна,но като цяло си заслужава. Оня ден лукът ми стана на най-различни фигурки Grinning

# 44
  • Бургас
  • Мнения: 636
И на мен не ми се получават точно кубчета...по скоро тънки ромбчета, но пък на мен са ми идеални за мусака (то си зависи и от вкуса, разбира се, а аз обичам всичко да ми е нарязано на дребно). А зелето също го режа без шапката, иначе не ми е удобно.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт