ренде Вьорнер

• 114 476
  • 601
  •   1
Отговори
# 45
Родих се с него, ползвам го предимно за зеле, че иначе цялата къща ставаше в зеле!  Mr. Green Супер бързо, незаменимо, а 40лв за такова удоволствие нищо не са!  Wink

# 46
  • София
Явно ще трябва да говоря с домочадието за такава покупка. Робота не може всичко!

# 47
Явно ще трябва да говоря с домочадието за такава покупка. Робота не може всичко!

Абе зависи...май има роботи които могат. Моят обаче не е от тях и рендето ми върши супер добра работа.

# 48
  • София
Имаме рендето и мъжът ми е хипер доволен, защото реже зеле и всякакви зеленчуци плюс колбаси и кашкавал за секунди. Не се е порязвал досега, но винаги ползва шапката.

# 49
  • При елфите ...
Искам да попитам дали в Бургас, Търново и в Сливен има магазини на ВС Телешоп?

# 50
  • София

Заповядай

http://www.teleshop.bg/info.impressum.php

# 51
  • При елфите ...

Заповядай

http://www.teleshop.bg/info.impressum.php

Много ти благодаря!   bouquet

# 52
  • София
Дали мога да използвам темата, за да ви попитам дали може да ми препоръчате електрическо ренде?Отдавна търся такова, че гледам все по мързеливо да мина, но не намирам.

# 53
мадами,ами я ми кажете кой от всичките модели е този с многото приставки newsm78

# 54
Аз си взех V5 защото продавачката ми каза, че другото не реже на кубчета, като гледам сайта пак са ме метнали ooooh!

# 55
  • Марс
Аз си взех V5 защото продавачката ми каза, че другото не реже на кубчета, като гледам сайта пак са ме метнали ooooh!

Кажи как е, приставки, рязане?

# 56
Три приставки има, реже много добре. На кубчета още не съм пробвала, имам го от 2-3 седмици.

Майка ми има още от първите, реже си перфектно и до днес, а и си се ползва редовно.

# 57
  • България
Здравейте!Момичета (тези които имат рендето) Може ли да напишите кой модел с какви приставки е (колко тънко и колко дебело реже) Например Вьорнер 4 пише че реже 1.5,2 и 5 мм?А  В 5 -реже 3.5 и 7мм....Аз искам да не реже само финно ами и по-дебеличко,особенно на кубчета (за мусака и т.н)Дайте малко инфо (в сайта е написано,но друго си е някой да ти каже)Благодаря! Simple Smile

# 58
Аз имам Вьорнер 5 и кубчетата ми за мусака например стават чудесни. Снощи даже си нарязах доматите за салатка с него Peace

# 59
  • България
Hrisa 82 ,какво имаш във комплекта,можеш ли да ги изброиш,Благодаря! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт