ренде Вьорнер

• 114 286
  • 601
  •   1
Отговори
# 135
В кой сайт намирате приставките?Аз имам от по старото,дали ще стават новите приставки,ако нямам някоя и реша да си закупя?

дитка,ето виж сайта,само не знам дали се продават допълнителни и дали стават Peace

http://www.teleshop.bg/grplist.php?group=Кухня&gr=92&PHPSESSID=939a8e19d8304e5238f966e76752a056

# 136
Ми то всъщнос аз имам всички представки,само шапката мъжа ми затри #Cussing out,ама и без нея се справям(обикновено с някои клъцнат пръст)

# 137
имам го от години и не само съм доволна но и без него не мога

# 138
  • USA
nahodkata,ами тези които режат на ленти, pежат и на кубчета.В книжката пише ,че за кубчетата трябва първо с нож,но тук чета,че имало и друг начин newsm78.

# 139
Другият начин- Рендето има позиция 1и2. На първа позиция е за кубчета-нарисувано  е на приставките...Минавете един път на дължина и докато продуктът е в долната част на рендето завъртате на 90 градуса и отново плъзгате...
http://www.youtube.com/watch?v=jxEgWRqhP00&feature=PlayList& … m=PL&index=77
Гледайте от 2: минута

# 140
  • USA
Lynette ,разбрах как става,тази вечер ще пробвам.Много ти благодаря  bouquet!

# 141
ау,линет,браво на тебе,тъкмо търсех из нета как стават кубчетата за мусака Hug

# 142
  • България
nahodkata,благодаря и на вас честито и със пълен комплект пръсти да си ги ползваме  Mr. Green (аз вече успях да се нарежа на лентички и то точно на свивката на палеца на дясната ръка Tired Face (не че на лявата ще ме болеше по-малко  Rolling Eyes)

ау,линет,браво на тебе,тъкмо търсех из нета как стават кубчетата за мусака Hug
Аз вече направих мусака,стана много хубава..малко са ни дребни кубчетата,но ще свикнем...все пак ги нарязах за 5-10мин,а не за час и половина..със дребните ножчета режа моркова на лентички за супата,стават много приятни,също така и гъбите на най-дебели резани за гъбения сос,пържените картофи вече са през вечер (и на тях свикнахме,че са тънички,де Joy),но вече без шапка дори зелето няма да режа

# 143
жуспар/нали така се чете Mr. Green/,да ти кажа и на мене ми дойдоха дребни кубчетата,ама и ние ще свикнем Peaceама пък морковите и зелето как ги реже за салата-направо супер Party Party Party

сега си търся приставката за пържени картофи,че ще ми много от полза Peace

за сега не се нарязвам със шапката Peaceама кат се загледам в някое предаване............ ooooh! hahaha

# 144
Момичета зарибихте ме и мен. Hug
В сайта им си харесах 5(ако някой има да сподели).
И сега казвайте бързо в Пловдив имат ли магазин?

# 145
Момичета знаете ли дали има магазин на Teleshop в Пловдив? Praynig
Утре ще ходя и искам да си купя.

# 146
  • Ст.Загора
Аз искам да знам в Стара Загора от къде мога да си купя рендето  Hug

# 147
ами мисля,че Телешопа имат щанд в Техномаркет и в двата града Peace

# 148

Много благодаря!  :bouquet
В сайта им пише, че имат 3 магазина в Пловдив.След малко отивам и дано довечера мога да се похваля и аз. newsm17

# 149

Много благодаря!  :bouquet
В сайта им пише, че имат 3 магазина в Пловдив.След малко отивам и дано довечера мога да се похваля и аз. newsm17

чакаме,чакаме Hug

Общи условия

Активация на акаунт