ренде Вьорнер

• 114 341
  • 601
  •   1
Отговори
# 240
  • 1st floor
Рендето е стар модел , но върши перфектна работа...Имаме такова у нас , само където не казва "щрак" като се слагат приставките - вече 10 години го ползвам и съм адски доволна, не мога без него...

# 241
A рендето което трябва да върнем за да купим V3 на прмоционална цена трябва ли да е Вьорнер или става с всякакво?

# 242
  • 1st floor
A рендето което трябва да върнем за да купим V3 на прмоционална цена трябва ли да е Вьорнер или става с всякакво?
всякакво може...а ако нямаш старо за изхвърляне , доплащаш един лев и така цената  на Вьорнера става 26 лв./тази уговорка ми я казаха устно на щанда в Халите и не знам дали важи и за другите магазини/...

# 243
В Кауфланд видях едно ренде-на външен вид беше същото като Вьорнера, но с марка Факелман / не знам дали се пише така Embarassed/, цената,  естествено, доста по-ниска. Някой да има отзиви за него newsm78

# 244
В Кауфланд видях едно ренде-на външен вид беше същото като Вьорнера, но с марка Факелман / не знам дали се пише така Embarassed/, цената,  естествено, доста по-ниска. Някой да има отзиви за него newsm78

D_e_s_i_t_o, ти си решаваш, но с марката Факелман трябва да се внимава! Сигурна съм обаче, че е на светлинни години разстояние от Бьорнер и няма нищо общо с него.  bouquet

# 245
В Кауфланд видях едно ренде-на външен вид беше същото като Вьорнера, но с марка Факелман / не знам дали се пише така Embarassed/, цената,  естествено, доста по-ниска. Някой да има отзиви за него newsm78

D_e_s_i_t_o, ти си решаваш, но с марката Факелман трябва да се внимава! Сигурна съм обаче, че е на светлинни години разстояние от Бьорнер и няма нищо общо с него.  bouquet
  Благодаря, разубеди ме навреме Peace

# 246

D_e_s_i_t_o, погледни все пак къде е произведено, защото немскопроизведените факелманчета са си качествени, но тези, които сега продават, нямат нищо общо с тях.

Мнение на Ягодина:

Цитат
Аз имам ренде на Факелман. Само дето си дадох парите Картофобелачката им също за нищо не става. Сестра ми обаче също има картофобелачка на Факелман.На външен вид е абсолютно същата като моята, но нейната върши добра работа.

След нейното мнение има още за нещата произведени в Германия и у нас с тая марка.

# 247
Майка ми има ренде на Факелман за рязане реже обаче ги няма различните приствки за пръчици и за регулиране дебелината.

# 248
  • Пловдив
Момичета,благодарение на вашите коментари се навих да си закупя такова ренде,затова просто се чувствам длъжна да ви осведомя.В момента в магазините на телешоп има промоция на V3.ако върнеш някакво старо ренде ,без значение какво цената му е 25лв.Аз се възползвах вече.
Дали вссе още важи тази промоция Embarassed Май доста време е минало от този пост.....
до 30 септември е...

Чудех се, ако върнем стар модел Бьорнер срещу каква сума ще получим новия модел (или това важи само за V3)? И по-скоро основния въпрос е дали тази промоция важи за всички магазини на WSTeleshop в страната или е локално предложение само в този магазин в София?

# 249
  • 1st floor
Момичета,благодарение на вашите коментари се навих да си закупя такова ренде,затова просто се чувствам длъжна да ви осведомя.В момента в магазините на телешоп има промоция на V3.ако върнеш някакво старо ренде ,без значение какво цената му е 25лв.Аз се възползвах вече.
Дали вссе още важи тази промоция Embarassed Май доста време е минало от този пост.....
до 30 септември е...

Чудех се, ако върнем стар модел Бьорнер срещу каква сума ще получим новия модел (или това важи само за V3)? И по-скоро основния въпрос е дали тази промоция важи за всички магазини на WSTeleshop в страната или е локално предложение само в този магазин в София?
може да вземеш само старото ренде на промоция, а дали ще върнеш Бьорнер или обикновено от 5 лв. - както си избереш ти Mr. Green...цената е същата...явно важи за всички фирмени магазини, щом е качено на сайта им...

# 250
може да вземеш само старото ренде на промоция, а дали ще върнеш Бьорнер или обикновено от 5 лв. - както си избереш ти Mr. Green...цената е същата...явно важи за всички фирмени магазини, щом е качено на сайта им...

Къде в сайта, нещо не го намирам? И кое е V3?

# 251
# 252
Уф, аз гледам ето тук http://www.teleshop.bg/~teleshop/5-za-kuhniata

Благодарш ти, НеПоКоРнА!

# 253
Имам V5 от няколко дни и кълцам, режа каквото ми попадне!  Crazy
Струва ми се само, че картофите за пържене стават твърде тънки, а най-големия ми проблем е че упорито отказвам да проумея как се правят кубчета. Едни такива недоотрязани стоят. Не мога да ги направя. Изгледах рекламното клипче към 100 пъти и пак не ми се получава. Ако може някой да ми каже, някакси да ми обясни?  newsm78

# 254
Аз имам един въпрос-притеснява ме дали става лесно рязането на кубчета на лук,моркови, картофи за готвене, защото основно за това искам да си купя рендето. Да не би да е много сложно и голяма част от зеленчука да остава неизползвана под предпазната шапка?
   Много моля по-опитните да кажат  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт