Отговори
# 105
Велв благодаря и за твоята рецепта,звучи вкусно.
Тоя сайт е наистина интересен,дрешките са за без пари направо,някой ако има впечатления да ги сподели.

# 106
  • Бургас
Добър ден и от мен !  Hug
Аз взех подпис от доцента днес и приключих с лекциите.
Отивам да готвя нещо...
А бе в Бургас е ужасен студ днес.....  cold

# 107
  • Burgas
Момичета аз пак гледам количките,сега си харесах тази http://mal4o.com/product_info.php/manufacturers_id/38/products_id/1351 всяка седмица си харесвам друг модел.

# 108
Здравейте, момичета. Само на бързо да кажа на Бела:
Не се притеснявай въобще. Аз бях с калцирана плацента с каката. Родих 20 дена по-рано от термина, предизвикано, точно поради плацентата, защото чак тогава я видяха и казаха че бебка повече няма да порасте в корема ми. Роди се 2600 и за отрицателно време си ги навакса. При теб варианта е по-добър даже, защото са те видяли от сега накъде отива работата, ще те наблюдават редовно  и от сега взимаш мерки, така че може и след термина да родиш, дето се вика, и по-доносено бебе. Не се притеснявай, защото наистина няма страшно.  Hug

# 109
  • някъде тук
Благодаря ти  Бръмби  Hug звучи успокоително , аз в петък съм при моя си док. той беше в чужбина и го чакам с нетърпение да си дойде и да ме прегледа.

# 110
  • София
Здравейте!
Ние поръчахме торта за РД на сина ми от 100гр. сладки, нямаше с багер, но пък имаше с Мечо Пух и приятели, детето ще им се зарадва.  Grinning
Сега си почивам, защото свърших ужасно много работа - измих хладилника.  Laughing За сметка на това пък мъжа ми мие банята.  bowuu

# 111
# 112
Момичета благодаря за съветите ще пробвам с гармастан.Май и аз ще пека ябълки -звучат ми обещаващо,само да не бях изяла 4 толумбички до сега .

# 113
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!
МЕМОРИЯ ПАК СИ НАДМИНАЛА СЕБЕ СИ -СТРАХОТНО ЗАГЛАВИЕ НА НОВАТА ТЕМИЧКА!
НИЕ ВЕЧЕ ПРИКЛЮЧИХМЕ С РЕМОНТИТЕ,ИМАМ СИ ЧИСТО НОВИ И ХИГИЕНИЗИРАНИ СТАИ.  newsm44
НЕ СЪМ ПИСАЛА ОТ ДОСТА ВРЕМЕ ,НО РЕДОВНО ВИ СЛЕДЯХ ВЪПРЕКИ МНОГОТО РАБОТА НАПОСЛЕДЪК.
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМЧЕТА И ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ УЗНАЛИ ПОЛА-ДОСТА МОМИ СА СЕ ПОКАЗАЛИ.
ДАНО БОЛНИТЕ ДА СА ОЗДРАВЕЛИ ВЕЧЕ И НИКОЯ ОТ НАС ДА НЕ СЕ РАЗБОЛЯВА ПОВЕЧЕ,ЧЕ С ТИЯ НОВИ И ОПАСНИ ГРИПОВЕ  #Crazy
anik79 КОЛИЧКАТА Е МНОГО ХУБАВА И НА СНОСНА ЦЕНА И АЗ ИСКАМ НЕЩО ПОДОБНО,САМО НЕ ЗНАМ ДАЛИ НЕ Е МАЛКО ТЕЖИЧКА(14КГ.)ИЛИ ТЕЗИ КИЛОГРАМИ СА СЪС ЗИМНИЯ КОШ.

# 114
  • Burgas
Количката е с един кош,който се трансформира в летен.и му се махат доста работи и може би летния вариант е по лек.

# 115

s.newa ,
Може и да е алергия, която се е усилила именно поради дисбаланса. Аз бях така в 4-5 есец, но ми и течеше. Консултирай се с наблюдаващия те лекар дали можеш за приемаш
Aerius ( срещу алергия), на мен по принцип ми позволиха, но аз се запънах и чаках да отмине( както и стана). Стискам палци по-бързо да ти свърши! Hug
[/quote]

Не е алергия... всички тестове направихме.. просто търся начин да си облекча дишането ...

Благодаря за съвета...

# 116
Наистина си е доста студено в Бургас! Shocked И постоянно ми казват да не излизам и сега няколко дена ще гледам да се огранича, тъкмо ще преведа къщата в ред! newsm79
Моето бебче нещо много се е разритало напоследък, вчера чак ме наболя от някои ритничета!
Спокойна и топла вечер пожелавам!!! smile3524

# 117
  • Бургас
Привет в този студен ден!  Hug
Тук, в Бургас, духа гаден леден вятър. Иначе, не е толкова студено.

Заглавието на темата много ми харесва!  Laughing А бе не му се давам аз на кантарЯ, ама да видим до кога...

Днес мъжът ми има рожден ден. Беше голямо моткане напред-назад, от сутринта до сега. А сега, моля ви се, се зае да разбива едни гипсови корнизи в едната стая. Ей, няма умора тоя човек бе!
А аз спретнах торта!  bowuu За първи път правя торта през живота си. Иначе, сладкиши, кексове и подобни много обичам да правя, но тортички, освен такива без печене, не бях правила. Сега реших да я дегустирам, ммм, тя много хубава станала! Похапвам си сладко, сладко, пред компа.  Laughing

Днес се сдобих и с нова пижамка, ха-ха. От онези, хавлиеният тип, дето много топлят. Жълтичка, на патенце приличам, но ще топля коремчето.  Joy

# 118
  • Burgas
Мимита да ти е жив и здрав мъжа и все така неуморим.

# 119
МИМИТА ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК,ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И ВСЕ ТАКА РАБОТЛИВ! newsm59  party023
БРАВО ЗА ТОРТАТА !АЗ ПОНЕЖЕ НЕ СИ ПАДАМ ПО СЛАДКОТО (ИЛИ ПО ТОЧНО ПАДАХ,ЗАЩОТО СЕГА ПРОСТО НЕ МОГА ДА СПРА ДА ЯМ СЛАДКО)НЕ МОГА ДА ПРАВЯ ТОРТИ ,КЕКСЧЕТА И Т.Н.,ЗАТОВА МОЖЕШ ДА ПРАТИШ ЕДНО ПАРЧЕ,ПОНЕ ВИРТУАЛНО-ЯМИИ.
И ЧЕСТИТА ТИ ПИЖАМКА ,АЗ ИМАМ ДВЕ И СЪМ МНОГО ДОВОЛНА,СТРАШНО МНОГО ТОПЛЯТ.

Общи условия

Активация на акаунт