Отговори
# 120
  • Бургас
Мимита честит ти рожденник !!! Значи ти си имаш скорпионче вкъщи,много да те слуша ти пожелавам !!!  newsm67
Shomire ,браво че най-после сте приключили с ремонта !
Изпратих съпруга нощна и смятам да се оттегля в покоите си с една книжка !  bowuu

# 121

Честит Хелоуин и от мен!
Ние издълбахме тиквата и я направихме на фурна с мляко и яйца.Останалото свети на масата!
Цял ден рисуваме и лепим есенни листа с Тони,разходихме се малко,но е голям студ!

Кукла,страхотни кукли си имаш!И са с невероятни рокли!Разгледах снимките ти с удоволствие!

Мимита,да ти е жив и здрав рожденника и много да те обича!Да оставя корнизите и си организирайте една романтична вечер!

За хороскопите-два интересни сайта от мен:

http://www.astro.com/horoscope

http://www.beinsadouno.com/astro/my_ascendant.php?calc=ok

# 122
Мимита, да ти е жив и здрав рожденика!
Shomire, радвам се, че сте приключили! Наслаждавай се сега  Hug!

Ние гледаме телевизия, филми и т.н. Мързелив следобяд беше. За сметка на това сутринта изгладих сума ти дрехи и чаршафи, наготвих и Емо се прибра на обяд от работа.
Утре ще се чисти и ще отидем до един магазин, че ми трябва анцуг за вкъщи  Whistling
Вкъщи си е доста топло за разлика от времето навън. Парно по принцип пускаме чак при минуси понеже не се налага. Което си е супер  Wink.

Хубава и уютна вечер на всички!  1dating

П.П. Днес куца доста активността. Всеки си има семейни занимания  Heart Eyes.

# 123
ДОБРО УТРО  Hug
ВЧЕРА СЕ ОТДАДОХ НА ЧИСТЕНЕ ,ДНЕС НА СЕМЕЙСТВОТО-ОБИЧАМ ГИ ТЕЗИ НЕДЕЛИ.
ОТИВАМ ДА СПРЕТНА ЕДНА ЗАКУСКА И СЛЕД ТОВА НА МАЧ ДА ВИКАМЕ ЗА НАПАДАТЕЛЯ И ОТБОРА.
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ЕДНА УЮТНА И СПОКОЙНА СЕМЕЙНА НЕДЕЛЯ.  Heart Eyes

# 124
  • Бургас
Добро утро и от мен !!!
Усмихнат ден ви желая !  Hug

# 125
Добро ви утро Hug
Честит рожденник на Мимита,да ти е жив и здрав! smile3525
Днес наистина не сте много активни,но сигурно е заради почивния ден,моя мъж ми прави палачинки,а пък аз мисля да изчистя къщата си днес #Crazy,и тук във Варна е много студено,духа ужасен вятър Close
От мен хубав и ползотворен ден!

# 126
  • Най-зеленият остров
Добро утро.
Мимитке да ти жив и здрав рожденика. Много да се обичате и да те слуша. Аз като най-близко живееща идвам ЗА ТОРТАААААААААААААААА  Simple Smile .
днес май е ден на чистене и гледане на телевизия.
лек ден ви желая.

# 127
  • Плевен
Добро утро. Честит празник на всички будители. До колкото помня la vida e учителка, така че специален поздрав за нея.   bouquet

# 128
Добро утро момичета!
Мимита да ти е жив и здрав рожденника!Най-хубавия подарък февруари ще си го получи!  bouquet
Шомире честит ти ремонтиран дом,много щастливи мигове да изживеете в него!
Ние вчера се поразходихме и мъжа ми се сдоби с ново яке и пуловер,а аз с боти,та днес сигурно ще почиваме и най-много до магазина да идем да напазаруваме.
Желая на всички една многхо спокойна неделя! Hug

# 129
Добро утро !

Мимита
, честит рожденик , да ти е жив и здрав   bouquet !

shomire, благородно ви завиждам за ремонта  Flutter, свежо, чисто подредено, ммммм..... Искам и аз !
От две години сме в новият апартамент и вече има нужда от освежаване  Rolling Eyes, а като знам каква хамалогия е ....

Хубав ден на всички !                                 

# 130
  • Burgas
Здравейте и аз ще поизчистя,трябва да сготвя,пералнята и тя пере,ще гледам бързо да приключа и после да си почивам.

# 131
Мимита, честит рожденник и от мен  Hug

Аз преди малко направих страхотен фреш от ябълки,моркови,портокали, киви, абе въобще...  Whistling Моят лек срещу грипа  Wink Че е и вкусен на всичкото отгоре.   chef

Трябваше да се виждаме днес с едни приятели, обаче и те - грипозни  Sad А пък ми се излиза, ще ми се да поизлезем следобед нанякъде.

Много ме дразни мъжът да ви кажа  #Cussing out А той постоянно обяснява, че аз съм го дразнела, защото съм имала повече хормони, с което още повече ме дразни  #Cussing out Направо като малките деца. Преди малко като ме ядоса пак и бебето взе да рита, си допрях корема - да рита него  newsm47  newsm48

# 132
  • София
Добър ден и от мен Simple Smile

Мимита Чвстит рожденик, да е жив и здрав и много да те обича  newsm59 newsm67

Ника И на теб честит рожденик! Желая му щастливо детство и много да слуша!  Hug Hug nbirthday  ura

На shomire Честита нова къща, завиждам благородно. Дано и ние успеем да си купим скоро подходящ апартамент   Crazy

Аз вчера тъко да напиша нещо и мъжа ме изведе навън Simple Smile Ходихме до експото на цариградско, после до метро, след това гости .. днес пък ходихме да пускаме тото, защото имало джакпот Joy Моят дядо казваше, че тото е "седмично преброяване на балъмите в България"  hahaha  Така отплеснах се..

Аз съм си добре и ми няма нищо за сега.. пу-пу.. На 10 този месец ще навършим един месец брак Joy Joy  Искам да си купя нещо ново и да изляза на ресторант.. намирам си повод. Ако на някоя мама и се ходи до Миата през седмицата към обяд да сподели, ще идем 2те  Hug Мисля от там да си пазарувам.
Днес ще идем да вземем едно легло бебешко от наши познати, то е преносимо на 2 нива Simple Smile Мисля, че ще ми свърши работа, ще си купя само допълнението за повиване.
За лекциите в ЦУМ съм си пуснала отпуска Crazy
За сега това е от мен приятен ден на всички и да си по4инете добре.

# 133
Здравейте!

Честит празник на народните будители! И аз съм учител по образование, но практикуването ми беше за няколко месеца само.
Плами, не се ядосвай, че и бебето се ядосва  Hug! Вчера посъветвах мъжа ми да не ми се връзва на всяка дума, а да подминава някое и друго мрънкане от моя страна  Whistling. Еми, и аз изпушвам от време на време и се мъчим да има разбиране от 2те страни, за да няма конфликти за глупости  Heart Eyes.
Купих си прекрасен анцуг и съм много доволна! Взех го по-голям, за да мога до края да си го нося. Напазарувахме за вкъщи и се прибрахме.
Сега Емо чисти, а аз ще измия после и сме готови за следобеден мързел  Wink.

Хубав следобяд и на вас!   bouquet

# 134
  • София
Привет! Hug
Честит празник на всички будители...  bouquet

Няма к`во ново и интересно да ви пиша, просто седнах от скука да драсна някой ред докато мъжо се прибере от пазар.
Вчера бяхме на детски рожден ден и мойта щерка пак е болна... и ги точи едни сополи с кашлици, та цяла нощ не сме спали... ooooh! Утре май ще пропусне даскалото, за което тя не е очарована. Мерака за сега и е много голям за училище...да видим по нататък... Rolling Eyes

Беборана много ме рита напоследък...имам чувството, че нещо все не може да си намери място... Crazy Даже на моменти така ме рови отвътре и ме шутира, че леко ме наболва... Rolling Eyes С Габи не помня, чак пък такава активност да е имало от нейна страна... newsm78

Аз с покупките съм приключила. Имам си панталон, дънки, два плътни анцунга и пуловерчета отпреди, в които си влизам. Само това пусто зимно яке не съм го измислила...ще взимам от свекито назаем някоя шуба.

Еми, това е за сега...приятно мързелуване... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт