Отговори
# 135
  • Burgas
Приключих с домакинската работа и сега почивам.бебка снощи така силно ме риташе,че чак корема ми се мърдаше.

# 136
Момичета,как сте днес?
Аз се счупих от чистене.Ремонтът напредва,да не кажа че е към финала вече,но колко чистене ме чака.
Желая ви приятен ден.

# 137
  • София
Здравейте и честит празник!
Аз сам си при мама в Благоевград. Тук времето е прекрасно. Преди малко ходих да си търся рокля, че съм на сватба другата седмица. Продавачката ме пита кога ще раждам, че като ме гледала съм накрая вече newsm45.
Бебока ще ми продупчи корема. Рита ме ниско долу вече. Оплаках се, похвалихсе .......айде чао.
Приятен ден ма всички Hug

# 138
  • Варна
Да се разпиша и аз днес цял ден мързелувам пред телевизора, то не само днес но и вчера беше там. Но от утре трябва да се стягам. От два-три дни имам едно неразположение и страшни болки надявам се да отминат скоро че като се съчетаят и с болката от разширяването на малкия таз направо ми се реве.

# 139
Да се разпиша и аз днес цял ден мързелувам пред телевизора, то не само днес но и вчера беше там. Но от утре трябва да се стягам. От два-три дни имам едно неразположение и страшни болки надявам се да отминат скоро че като се съчетаят и с болката от разширяването на малкия таз направо ми се реве.

Сиянче, какви са тия болки в малкия таз???каде започва да боли?

# 140
  • Варна
Ами дол костите. При някой няма болка, ама аз я имам още от края на 5-я месец и е доста силна, понякога не мога да ходя.

# 141
О да,тази болка и аз я имам поне от началото на 6-тия-ако не и по-отдавна...Денем се издържа някак...но през ноща е ужас и се чудя това до края ли ще е така  newsm78 #Crazy Simple Smile

# 142
  • Варна
Ами аз с предната бременност я имах до края, даже по някога е ставала не поносима.

# 143
Здравейте момичета и честит празник  Hug ! Аз току-що се прибирам от Търговище. Много хубаво си изкарах при баба, така ме глезеше, че не ми се тръгваше  Heart Eyes Ама няма как, мъжото работи и утре е на работа  Crazy , а аз без него не мога да остана  Wink Много се уморих от пътя и мисля да поспя малко. Лека вечер

# 144
здравейте-аз да ви се оплача че след местенето в новата къща съм под стрес и много изморена,а отделно имам и малко сем. проблеми-днес съм ревала цял ден.Оплаках ви се да ми олекне малко сега отивам да си донарева...като съм в по-добро настроенеие ще ви чета по-обстойно.чао от мен

# 145
Момичета,пазете се!Почивайте повечко и най-вече-не се товарете прекалено-и с работа,и с емоции!Не е момента!Нищо не е по-важно сега от мъничките бебчета,които носим!

# 146
Здравейте, мацки! Simple Smile
Два дни ме нямаше, но ви наглеждах...  Laughing Явно и вие сте релаксирали, не сте писали много този път. Ние си бяхме в Разград да навестим родата. Ех, че е хубаво мама и баба да ти готвят... Наиграхме се и с малките племеници, понаготвихме и поизчистихме на свекъра, че нали свекито е в Швейцария и то стана време да се прибираме. Времето по Лудогорието доста студено, ама и във Варна не му отстъпва с тоя вятър... Ужас!
Честит рожденик на Мимита и честит ден на народните будители!
Лека вечер, момичета!

# 147
Добър вечер, мамчета

Колко бързо мина уикенда, а нищо не можах да свърша. Днес бях на Бебеманията и си харесах една помпа на Chicco- най-обикновената и най-евтината, но наистина мисля, че за начало не ми трябва скъпа  Simple Smile
Мойто бебе днес беше много активно, така ме ритка, че корема ми подскача и аз с него  Joy

# 148
Добро утрооо! Аз ли съм най-ранобудната днес?
 PartyСъбота и неделя бяха наистина отпочиващи дни, но и моя сън вече не го бива! Вечер не мога да спя, а през деня не лягам и следобед вече съм кисела краставица! Тази сутрин ме събуди бебчето! Доста рита вечеи във всички посоки го усещам едновременно-като стерео! Laughing
Прекрасно слънчево начало на седмицата, макар и доста студено! Но ви пожелавам хората около вас да ви стоплят не само с горещи напитки, а и с мили думи, защото имаме нужда от тях!!! Party

# 149
  • Бургас
Добро утро!  Hug
Времето е студено, макар и слънчице да пече. Но, все пак, темпертурите са ниски...  cold

Момичета, благодаря ви за честитките!  Hug
Кате, закъсня за тортето, беше изядено със скоростта на светлината!  Laughing

Вчера, като през неделен ден, вместо да си почивам цял ден и да се излежавам, аз слагах и дигах маси. Едни гости като се заизреждаха...  Party
Но, пък днес май ще си мързелувам!  Laughing

Къде усещате бебоците?
Аз усещам някакви движения ниско долу и от пъпа вдясно.  Laughing Общо взето, на около 4-5 хоризонтални пръста надолу от пъпа. Ама, че обяснение спретнах!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт