Отговори
# 150
  • До Балкана

Добро утро! Пожелавам ви една прекрасна седмица и един спокоен и усмихнат ноември! И на патерички да е жив и здрав рожденика на Мимита ! Цяла събота и неделя готвене, чистене и мързел - добре ми се отрази! Вече съм хремава, но няма да се дам, само настинка си е и това е положението! Twisted Evil В сряда съм на ЖК и нямам търпение вече да си видя момчето! Hug
До скоро!

# 151
Ама че студ! А мислех, че Бургас си е сред топлите места. Никакво ходене никъде!!! Бездруго тук ни обявиха  грипна епидемия, че и женските консултации са забранени, после защо бургазлийки били толкова активни тая сутрин - ми то само форума ни остана.... Laughing

Хубава седмица на всички! Красота и радост навсякъде!

# 152
Добро утрооо!

Аз станах рано рано в 7ч, изпих едно кафенце и ще закусвам сега.
Далче, приказна картинка ни предложи тази сутрин  Hug! Страхотна е катеричката, много ги обичам! Израстнах в полите на Витоша, а там е пълно с тях и най-интересното е, че са свикнали с хората и се разхождат без страх из двора ни.
Бебун го усещам най-често ниско долу. Но и около пъпа рита от двете страни.
Днес ще се поразходя мъничко из квартала само, че навън има слънце, ама си е бая студенко  cold
Стана си ноември вече  Wink.

Хубав есенен ден!   bouquet

# 153
Добро утро и от мен,
при нас няма нищо ново, ходя си на работа и това е. Поръчали сме детска стая и чакаме да я донесат, че да изгоним Бела там като дойде бебето, ама то не се знае де.........
Виждам, че някои от вас си правят разходки из центъра. Аз на лекциите няма как да дойда че съм на работа, но ако има кандидати за обяд съм насреща. Аз работя в Булбанк срещу Шератон, така че ако минавате към Миа ще ви чакам.

# 154
  • Бургас
Добър ден и от мен !
И аз да се разпиша от Бургаските мами....
Днес съм на работа,ама утре отивам за болнични,че не стига че лекаря на ЖК го няма,ами и личния лекар не е днес с Бургас.Утре отивам и се строявам на опашката сред кихащи и кашлящи за болнични...  Mr. Green
Днес стягам всичко за новия колега/колежка,който все още не е намерен ден ,ама толкова от мен !
Хубав ден на всичкии !!!
Далче  Hug
Ника и Мяуче скоро не са писали  Hug чакаме ги !
AMORE подкрепям напълно това ,което казваш !

# 155

Къде усещате бебоците?
Аз усещам някакви движения ниско долу и от пъпа вдясно.  Laughing Общо взето, на около 4-5 хоризонтални пръста надолу от пъпа. Ама, че обяснение спретнах!  Joy

Аз също го усещам под пъпа, защото все още е седалищно  Grinning Не ми се мисли после като се обърне бонбона къде ще го усещам...

И забравих да кажа добро утро на всички! Една прекрасна седмица ви пожелавам!  newsm51

# 156
  • Най-зеленият остров
Добро утро и от мен.
След две седмици отпуск, днес отново на работа и ми е едно криво. Но май и аз се уплаших и мисля да си пусна още малко дни и да се гледаме с каката вкъщи.
Лек и изпълнен с приятни емоции ден  Hug

# 157
Да се запиша и аз Peace
И мене бебка ме рита долу ниско или встрани,явно че я нося ниско newsm78,утре съм на консултация ще видим какво е положението baby_neutral
Виктория,не се ядосвай и не плачи,съвет от мен - гледай си бременността и си се наслаждавай на бебока,с ядове нищо няма да променим,за съжаление baby_neutral
Спорна седмица и хубав ден от мене мамииии  love001

# 158
  • България/Германия
Добро утро и хубава и успешна седмица на всички!  Hug

Аз за съжаление, успях да се разболея през уикенда - боли ме гърло и ми е някакво скапано. Но други симптоми нямам, така че се надявам да е само настинка, а не грух-грух. Ще се наливам с чай с мед и дано да минава бързо.  Peace

Бебчо и аз дълго време го усещах под пъпа и встрани, защото беше седалищно, после в един момент започнах да го усещам над пъпа и си помислих, че може би се е обърнало и наистина, на последната ЖК се оказа, че вече е с главичката надолу. Оттогава си ритка над пъпа, а пък и доки каза, че го нося високо, но не ми обясни какво значи това, само каза, че било хубаво, ама защо, и аз не знам.  Rolling Eyes

# 159
  • До Балкана
Аз пък бебока го усещам като на виенско колело - обикаля си момчето и си рита под/над пъпа, от ляво и дясно, не се е нагнездил още! Нека се разхожда, не ми печи! Hug Heart Eyes

# 160
Мамчета нз как се записвате, за О.В(шейново )-петък звънях днес също никои не ми вдига, а от време на време дава заето  Sad

# 161
  • York
Здравейте и от мен.

Аз си починах хубаво тия два дни, мъжа си беше у дома и сега пак го изпратих в командировка. Дори успяхме вчера да си напазарим - дънки за него и дънки за мен. Открих един магазин, където има голямо разнообразие от дънки и панталони за бременни и съм много доволна   Whistling

Сега ще помързелувам до към обяд и се стягам да свърша задачките за деня. Трябва да отида до една банка, до АГ-то ми за продължение на болничния, до КАТ и паспортна служба и до данъчното. То много стана. Сигурно нещо ще остане за утре  Laughing

# 162
Мамчета нз как се записвате, за О.В(шейново )-петък звънях днес също никои не ми вдига, а от време на време дава заето  Sad

Мисля, че от 8 до 10 стават записванията. Аз нямах проблем преди седмици като се записах.

Моят беб е главично всеки път като ме гледат на ехограф и го усещам, както вече споделих, повече ниско долу. Краката често са му на главата между другото Grinning Не са ми казвали дали го нося ниско или високо, без значение. Всички сме различни, и ние и бебетата, както и бременностите  Peace. Да се радваме на мъниците в нас и така  Hug.

# 163
  • София
Добро утро,  Flutter

Аз също почивах уикенда,но следях стриктно пишещите. WinkМай за 1-ви път са изписани по-малко от 2 страници.

Още не съм настинала,но носа ми тече перманентно.За сега нищо не взимам.Чудя се за Цитросепта,дето казвате... Thinking Чайове не обичам много... Stop

Бебето го усещам и аз под пъпа,но повече отстрани на пъпа.Та се чудех каква поза трябва да е заело и ръце или крака са това там ?  newsm78

Понеже съм на 13-я етаж ме е огряло едно слънце ! Не знам навън как е,тука си ми е топло. Simple Smile

Поздрави на всички и слънчев ден ви желая !   bouquet

# 164
Здравейте майчета  bouquet,хубаво заглавия на темата:) аз съм качила 5 кг от началото до сега Hug,предписаха ми магнезии за изтръпването на ръцете ,бебка я усещам прекрасно даже и таткото я усети  с ръка на корема ми ,а  аз видях вчера как ми мърда корема Heart Eyes невероятно беше .Ходих на Бебе Мания и ни подариха първото шишенце на нук с розови картинки  Wink

Прекрасен ден на всички!!!!

Общи условия

Активация на акаунт