Отговори
# 210
Приятна вечер на всички  Hug
Ние отиваме на детски рожден ден  Crazy

# 211
Здравейте Simple Smile
Най-после успях да ви изчета, за три дни сте сътворили чудеса Simple Smile
Аз също имах нисък хемоглобин на изследванията преди месец. Пих желязо и в събота си пуснах контролни изследвания и се оказа, че от 111 е станал 128.
На бебеманията си харесах много една количка на RECARO. За съжаление в нета няма никаква информация, така че ще съм благодарна, ако някоя мама сподели мнение.
Хубава вечер и успешна нова седмица  Hug

# 212
Само да споделя -е няма такъв шут лееелеее колко яко Hug preggo passifier

# 213
  • София
Аз се наспах.  bowuu Сега си пия кафенце и се чувствам идеално.
Пипиту, аз понеже и първата бременност, и сегашната, я карам все на Магнерот и не съм забелязала оцветяване на урината от него. Пий повече течности. Да не си яла или пила нещо много оцветено?
Васи-К, благодаря ти за пожеланията, да сте живи и здрави и вие!
Геринка80, за тези колички нищо не знам. Знам, че столчетата им за кола са с много висок клас на безопасност и са едни от най-хубавите. Ако искаш питай в нашата темичка за количките, пишат и собствениците на два детски магазина, все някой ще даде инфо.
Бебешката количка - цяла наука за второ висше!  Laughing

# 214
  • София
Здравейте, отново!  Hug

Аз  ходих следобяд до личната педиатърка да прегледат щерката. Да не ви разправям колко народ имаше пред кабинета... Shocked ...и всичко кихаше и кашляше...веднага отидох до близка аптека и се снабдихме с маски - изглеждахме като Дарт Вейдърки... Laughing..ама на нас не ни пукаше, даже не бяхме единствените. Така поне си изчакахме редът спокойни.
Пазете се от вирусите, че положението е трагично вече... ooooh!

Аз нищо не съм купила още за беба...даже не съм и гледала... Blush Ама моят мъж е много суеверен и не дава дума да се каже за ранни покупки... Rolling Eyes Имало време, и ако трябва той сам ще се оправи с покупките...все пак не ставал татко за пръв път... bowuu
Обаче аз мисля някъде към осмия месец, живот и здраве, да почвам едно по едно от най важните неща...тамън ще хвана и коледните промоции... Laughing

# 215
ЗДРАВЕЙТЕ!
И АЗ СЕ НАРЕДИХ В РЕДИЦИТЕ НА ГРИПАВИТЕ  Cry .УМАЛЯЛО МИ Е И ЦЯЛАТА СЪМ СХВАНАТА И МИСЛЯ ДА ВЗЕМА ЕДИН ПАРАЦЕТАМОЛ,ТАЗИ ВЕЧЕР.ИЗПИХ ЕДИН ЧАЙ И ИЗЯДОХ ЕДИН ЛИМОН И УТРЕ ОЧАКВАМ ЧУДО.
ВИКИ,ПОИЗНЕРВИЛИ СТЕ СЕ ПОКРАЙ МЕСТЕНЕТО И МАЛКО СТЕ ИЗПУСНАЛИ ПАРАТА-ПРОБЛЕМИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА,КАРАЙ ГО ПО-СПОКОЙНО И СЕ РАДВАЙТЕ НА НОВИЯ ДОМ.

# 216
Привет от мен! Нямаше ме три дни и сега се опитвам да наваксам с темите,но едва ли ще успея, та поне да се отчета днес. В петък бях в отпуска и свърших хиляди неща, едно от които беше да отида до док, който ми прави ФМ, за да видим пак стомахчето. Както и предполагах всичко си е ок, имаме си нормално тумбаче  smile3521. Взеха ми кръв за бета таласемия, днес ми излезна резултата, но не знам кога ще успея да го занеса на хематоложката да каже имам или нямам. Само някакви стойности, а аз нищо не разбирам. От другата седмица най-вероятно ще съм в отпуска и вече ще си имам нет в къщи, та няма да пиша само от работа.
Пожелавам ви прекрасна вечер и отивам да ви дочета, че да не изпусна нещо важно!

# 217
  • София
Ехаа, какво писане е паднало  Hug
Здравейте мацки и от мен  Hug

Ще се върна да ви дочета, че нямах търпение да попиша и аз Laughing
Беболанка ме рита под пъпа, или в ляво или в дясно. Днес бях на среща при клиенти и като говорим за ритане, малката сладуранка, такива шутове ми удряше, че ми се насълзяваха очите. Не зная дали на вас ви се случва, но понякога като ме изрита беболанка ниско долу и направо си мисля, че трябва да си сложа памперс да не стане някоя беля  Joy
Иначе и аз от утре смятам да поседя тази седмица в къщи, да пия чай, и да не се размотавам много-много сред хората. Надявам се да не се разболявам, че е страшно.
По повод ниския хемоглобина и аз последния път бях с хемоглобин 111 и ми изписаха желязо. Пия по една таблетка дневно. И да ви кажа по-добре се чувствам. Или си въобразявам не знам  newsm78
Напоследък ми прави впечатление, че съм започнала много да се вглеждам в себе си. Адски досадно е. Трябва да променя нещата.
Бела, хич не се притеснявай. И аз по едно време само това наблюдавах - рита ли беболанка, кога рита, защо не рита. Случвало се е да стоя в очакване да ритне. Няма такава лудост  Laughing Crazy Не се притеснявай излишно. Бебоците са на периоди - понякога много ритат, после почивка. Докторът каза, че на тези неща не трябва да се обръща много внимание.

Хайде спокойна вечер на всички, да ходя да се отчтета в кухнята.  Heart Eyes
Вчера си купихме машинка за хляб и днес ще се пробваме да видим ще се получи ли нещо  Laughing  chef

# 218
Здравейте,момичета!
Влизам за малко да ви кажа за креватчетата и детските стаи на Дибо.Разгледайте ги,определено има много сладки нещица.Нямам линк за сайта,но като изпишете в гугъла Дибо излиза веднага.Целувам ви!!!

# 219
НАБЪРЗО ДА СПОДЕЛЯ.ЗВЪННАХ НА ЛИЧНАТА  ЛЕКАРКА ДА И КАЖА КАК СЕ ЧУВСТВАМ И ДА  Я ПОПИТАМ КАКВО МОГА ДА ПИЯ .ТЯ МИ ОТГОВОРИ -"САМО АНАЛГИН".А   ПАРАЦЕТАМОЛ?-ПИТАМ АЗ ."НЕ ,НЕ МОЖЕ"-БЕШЕ ОТГОВОРА И.
Е, ЩЕ СИ ПРОДЪЛЖАВАМ С ЧАЯ И ТОВА Е.

# 220
  • София
К`ъв, аналгин бе... Shocked...е такова нещо за пръв път чувам... ooooh!

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 20:58 от Karolin@

# 221
  • София
Мушмулке, много се радвам, че всичко със стомахчето е наред! Hug
Аз да си кажа, че вече съвсем параноясах с тези вируси, нито искам да се събирам с хора, нито скоро ще пусна детето на градина.

# 222
НАБЪРЗО ДА СПОДЕЛЯ.ЗВЪННАХ НА ЛИЧНАТА  ЛЕКАРКА ДА И КАЖА КАК СЕ ЧУВСТВАМ И ДА  Я ПОПИТАМ КАКВО МОГА ДА ПИЯ .ТЯ МИ ОТГОВОРИ -"САМО АНАЛГИН".А   ПАРАЦЕТАМОЛ?-ПИТАМ АЗ ."НЕ ,НЕ МОЖЕ"-БЕШЕ ОТГОВОРА И.

може да пиеш аналгин ако има температура над 38 за предпочитане по половин ампула
парацетамол можеш да пиеш без проблем..аз го пия 2-3 пъти на ден
или пък еферлган
друго е че едиствено личния ти гинеколог може да ти препоръча лечение..или да те насочи към специялист...а не личната лекарка...от опит знам че даже ми се и караха заради нея понеже се оказа компетентна по всичко #2gunfire

# 223

Мила шамойре да ти кажа и аз за аналгин не сум чувала, преди месец бях отпаднала и мислех че съм се заразила от сина ми ,и си пиййнах два Фервекса ,естествено след  консултация с доктора ,но ми каза че в такъв напреднал стадий на бременността ниама проблем да се пие всички парацетамолни препарати . . . .  newsm78незнам защо твоята докторка ти е казала че не може да ги пиеш.

# 224
Момичета, само се записвам, че ви изпуснах. Не успявам да изчета толкова много, дано не съм пропуснала някоя важна вест.

Общи условия

Активация на акаунт