Отговори
# 270
  • София
Добро утро и от мен.

Ето едно предложение за запълване на времето, не знам дали не сте го видяли вече!

http://www.mallofsofia.com/BG/pregnat.html

Хубав ден   bouquet

# 271
Здравейте,аз явно съм малко глупавичка но нещо немога да схвана на каква схема се пие Цитросепта за профилактика-та ако може да ми кажете вие как го пиете?Аз до колкото разбрах се пият по 7 капки по 3 пати на ден...  newsm78 Вие по 3-пъти ли го пиете или?

# 272
Здравейте,
и аз ще имам бебче през февруари.От скоро чета форума и ми е много интересен и забавен.
За спането нощем мен лично ме измачва ходенето до WC (ставам по 4-5 пъти),може би защото все още спя по корем  Blush
За Цитросепт: Профилактично-пречистващ курс: 3 Х 3-5 капки разтвор от Цитросепт за период от един месец 3-4 пъти в годината .
Аз много се чудя дали да го пия, личната ми лекарка ми каза,че не го прпорачва при бременни.

Пожелавам бързо оздравяване на всички  Simple Smile

# 273
  • Бургас
Ради на мен ми го изписа и гинеколожката и лекар-инфекционист ,пиех го всеки ден,по веднъж на ден ,4 капки
в период на 3 седмици.
miki_4akarova добре дошла !!! Моя пък лекар много го препоръчва ,а и в листовката пише че е подходящ за бременни,кърмещи жени и малки деца .

# 274
  • България/Германия
Добро утро и от мен.

Болните да оздравяват бързо, а здравите - да не се дават на болестта.

Аз, да чукна на дърво, май се разминах само с пиене на чай с мед и лимон, днес още ми дращи малко гърлото, но има значително подобрение. И аз като Кристинчето много мразя лекарства и антибиотици и винаги първо се опитвам да се лекувам с бабини рецепти. Спомням си, че чичото на бившия, който беше лекар, почти за всичко веднага изписваше антибиотици. В резултат на това, не съм виждала хора с по-отслабена имунна система от семейството на бившия, просто без антибиотик не можеха да се излекуват и от обикновена настинка.

При нас е гадно и студено, а аз съм в кофти настроение, защото трябва да ми правят диабетен профил, хемоглобинът ми е нисък, а иначе никога не съм имала подобни проблеми и ме е страх за бебо. Дано поне да се размина с гестационния диабет.

# 275
miki_4akarova - Добре дошла  Flutter

# 276
  • София
Здравейте и от мен!
Бяхме час навън, такъв студ, щяха да ми опадат ушите!  Mr. Green  Laughing И при нас вече вали сняг, от злоба. Сега пуснах парното и ще си стоя на топло. Не се събираме с хора, само скитосваме по улиците, надявам се, че вирусите ще ни подминат.
Купих Цитросепт на мъжа ми, че той вечно нещо е болен и въобще е с много слаб имунитет.
Кристинче, поздравления! Много си смела!  Grinning
Мики Чакърова, добре дошла!

# 277
Хей, хейй Simple Smile)))

Как сте, милички? Аз не съм дочела още какво сте писали вчера, но по-късно ше наваксам   bouquet

Да попитам Велв - по кое време бяхте в неделя във Вис Виталис? Може да сме се засекли  hahaha Ние също гледахме колички и кошари и помолихме да ни покажат как се сгъва нашата количка фаворит.
Видяхме също там и корита на стойка, които са си нормално големи, но с маркуч за източване. Нямат повивалник към тях, но пък са с форма, която не позволява на бебето да се плъзга и е около 60лв. Аз мисля точно с такова да се снабдим...

Мики, добре дошла, леко бременеене и с прекрасно здраво и румено бебче да се похвалиш февруари  Hug Hug Пиши ми на лични термина, коя бременност ти е, от къде си и ако се знае бебунчето какъв пол е, за да те добавя в списъчето ни Wink

За Цитросепта, гледам, че пишете, ние с мъжо снощи си купихме и го започнахме. В упътването пише за профилактика да се взима с постепенно увеличаване на дозата - 3 дни по 1 капка 3 пъти дневно, 3 дни по 2 капки 3 пъти дневно, 3 дни 3х3 и т.н. докато се достигне 3х7/8 капки дневно, което е препоръчителната доза за профилактика. Тъй като и двамата с милото не сме го пили досега започнахме от минимума и постепенно ще увеличаваме дозата Wink

Пазете се и погалете тумбаците от мен  Hug

Много ви   hug hug hug hug

# 278
Здравейте !

Сега се връщам от консултация. Бебчо е добре, все още е момче  Laughing. Тежи 662гр, което е нормално за седмицата в която съм  Grinning. Пуснаха ми контролни изследвания, кръв и урина. Предната контрола е от миналият месец, дано стойностите да са все така добри !
Този месец кантара не показа повишение  Mr. Green

Пожелавам на всички болни бързо оздравяване и възстановяване !

# 279
Miki, добре дошла  welcome Сподели с нас кога е термина ти, знаеш ли пола на твоето мъниче, на колко години си и дали ти е първа бременност?

# 280
miki_4akarova  Добре дошла  Hug

Да ви попитам и аз нещо: Вчера изпих 3 чая "Утро" и вечерта като си легнах коремът ми трепереше и яйчниците ме наболяваха като преди цикъл  newsm78 Размина ми де, но си мисля - дали не е от чая  newsm78 Пък и на някой друг случвало ли се е така да трепти коремът? Бях се попритеснила и защото бебонката не риташе, та се наложи да премина към крупни мерки - пуснах й любимия й Роби Уилямс и сега се наслаждавам на вътрекоремни танци  Joy

Аз иначе събирам кураж да изляза до магазина.  Blush И при нас прехвърча сняг.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.  Браво бе  Wink

# 281
  • София
Добро утро на вси4ки Simple Smile

miki_4akarova  Добре дошла !!  Hug Hug

Аз взех да се пооправям Simple Smile Купих си 30 маски, защото се сменят през 3 часа и си ги нося Simple Smile Цитросепта го взех в4ера и пия по 10-15 капки сутрин, така пишеше на листовката, даже пише 3 пъти на ден, но аз за сега само по един Simple Smile Пия и парацетамол за всеки слу4ай Simple Smile

Честит Ви 1ви сняг  Joy Joy   Скоро ще правим снежен човек  hahaha Много оби4ам зимата, даже на обяд ще ида до Миата да си купя нещо за театъра на 10, ще ходя на театър.. а и 1 месец брак не е за изпускане  Joy Joy знам 4е съм луда, но си намирам поводи за излизане и празнуване. Blush Mr. Green

Оздравявайте бързо и се пазете!

Закуската е страхотна, ако може ела да ми сервираш.. ще я изям с удоволствие Simple Smile

Стар Браво за хубавите новини.. Моят лекар само да е посмял да каже, 4е не е мом4е, ве4е съм се настроила и съм си напазарувала цял гардероб! Ще го удуша..

# 282
  • Burgas
Плами не мисля,че от чая,да не си се преуморила нещо,в такива случаи веднага си взимам но-шпа и лягам.

# 283
Има ли някой който е пил-Феро-Фолгамма-за вдигане на хемоглобина,че имам един въпрос.

anik79, аз пия.

# 284
Sashkova    с момченце си пък с розова линиика -подвеждаш така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт