Отговори
# 285
  • Burgas
Има ли някой който е пил-Феро-Фолгамма-за вдигане на хемоглобина,че имам един въпрос.

anik79, аз пия.
Писах ти на ли4ни.

# 286
  • София
Sashkova    с момченце си пък с розова линиика -подвеждаш така Simple Smile

Когато си правих линииката не знаех пола, просто тази ми хареса Simple Smile

# 287
Да попитам Велв - по кое време бяхте в неделя във Вис Виталис? Може да сме се засекли  hahaha Ние също гледахме колички и кошари и помолихме да ни покажат как се сгъва нашата количка фаворит.
Видяхме също там и корита на стойка, които са си нормално големи, но с маркуч за източване. Нямат повивалник към тях, но пък са с форма, която не позволява на бебето да се плъзга и е около 60лв. Аз мисля точно с такова да се снабдим...
Много ви   hug hug hug hug
Memoria,
Някъде към 12 часа да е било - аз бях с едно синьо рокле, бутушки и черно яке Simple Smile)) Гледахме количките - Джема на Чиполоно, а после кошарките - пак на чиполино и нещата за банята:) Аз за ваничка още се чудя, а и четох някъде, че после като поотрасне бебокът се изправя и е малко нестабилно newsm78 Ама иначе на 1ия етаж си взехме няколко бодита ( да мирясам - временно Twisted Evil), та това беше разходката до Вис Виталис. Може някой път да се организираме и да направим групов набез до този или друг магазин, тамън по-опитните мами ще кажат кое трябва и кое не Heart Eyes
Sashkova    bouquet Joy,
Трябва човек да си се забавлява, иначе много сиво и противно става Simple Smile)
Честит Първи Сняг и от мен Nature Snowman Hug Hug Hug

# 288
Добър ден мили мамчета!
Ех как ви завиждам за снега,много е хубаво да си си вкъщи на топло а вън да вали,ммм...Да идва Коледа вече!
Болничките да оздравяват бързо,Мяу и твоята сладурана да се оправя Hug
Стар браво за хубавите новини-расте младежа!
Мики добре дошла!
Съни много хубаво че вече си си вкъщи!
Аз утре съм на жк и вече нямам търпение!

# 289
Здравейте, момичета! Hug

Май всички яко ни е разтресла психозата около тоя грип. Аз пратих мъжо на работа с маска. От 5 дни пием и цитросепт- аз го вземам 3 пъти по 7-8 капки, а на писето давам 2 пъти по 10. Не ходя никъде, освен до магазина, който ми е точно на 2 крачки.
Miki_4akarova, добре дошла в редиците на кандидат-мамите-февруарки!  welcome Леко и щастливо бременеене в оставащите месеци!
Star, поздравления за добрите резултати!  Hug
На всички болни- скорошно оздравяване! Мяу, дано Калина бързичко да се оправи. Пазете се много, мацки! Хубав ден! Hug

# 290
Miki, добре дошла  welcome Сподели с нас кога е термина ти, знаеш ли пола на твоето мъниче, на колко години си и дали ти е първа бременност?

Термина ми е на 14.02,първа бременност ,на 22 годин съм,а бебето е момченце!
Честит първи сняг!
Нещо се сещам да ви питам.Мисля вече да започвам с покупките на най-важните неща за бебо и се чудя какви шишета да взема, за сега съм се насочила към TOMMEE TIPPEE(дано не ми се наложи да ги ползвам,но да има за всеки случай)вие мислили ли сте по въпроса?

# 291
  • София
Мики, аз ще ползвам Авент без Бисфенол и то защото от първото дете имам помпата им за кърма, разни дръжки и накрайници за техните шишета, които не са ползвани.
Стар, радвам се за добрите резултати и че все още е момче, може пък така да си остане до края!  Grinning

# 292
Май ще мина и аз по форумската мода с Цитросепта  Crazy, пратих мъжа до аптеката.

Пири нас има обявена грипна епидемия и ЖК са отменени, беше много спокойно в МД сутринта  Grinning.

# 293
  • София
Ехеее, и тук заваля снежец.  dancing
Стар, страхотни новини.  Пожелавам ти такива до края Hug
Аз съм на фетална чак на 17.11. Толкова вече ми е домъчняло за беболанка. Искам да си я видя на ехографа как се забавлява малката принцеса.  newsm32 Ама ще постискам още малко. Не е хубаво и често да се правят прегледи с тези ехографи. Но като рита и съм спокойна, че е добре.  Hug Heart Eyes
Аз съвсем се размазах от мързел тази сутрин. Сега сготвих една супичка   chef  А като гледам колко неща имам да подреждам в спалнята и хич не ми се започва.  Embarassed
Да ви кажа харесва ми да мързелувам.  Laughing
Рали, на моя рожден ден винаги е имало сняг.Изключение правят две от последните години. Как да не се настройва човек коледно?! Ама така сме ние скорпионките  Heart Eyes Hug
На мен като ми замирише на канела и на портокали и се пренасям в една уютна коледна вечер!! Много е хубаво!!
Надявам се до тогава да сме си оправили апартамента след ремонта. Не мога да ви обясня колко неща има още за дооправяне.  newsm78 И хола да подреждаме, и пердета да се купуват и т.н. и т.н. Нооо, времето е пред нас  Joy Joy

# 294

Стар, радвам се за добрите резултати и че все още е момче, може пък така да си остане до края!  Grinning

Май- май това ще е  Grinning !

Шишета и аз май ще ползвам на Авент, да ги окомплектовам с помпата от предната бременност.

miki_4akarova
, привет и от мен !

ПП И аз икам сняг  Blush !

# 295
Искаш, Звездичке, ама при нас снегът май е мираж...  Laughing Дето се вика- а дано, ама надали! Тука само вятър и дъжд...

# 296
miki_4akarova добре дошла при нас и леко бременеене.
Стар, радвам се за хубавите новини. Аз днес съм на преглед от 16.00ч.-после ще ви пиша.
И при нас заваля сняг и си трупа вече.

# 297
Искаш, Звездичке, ама при нас снегът май е мираж...  Laughing Дето се вика- а дано, ама надали! Тука само вятър и дъжд...

Мда, писна ми от кал и мръсотия  Rolling Eyes....

Таня да те питам имате ли вода  Mr. Green щото разбрах, че сме почти съседи, а при нас пак няма  #Cussing out !

mii
, ще чакаме отчета  Flutter !

# 298
miki_4akarova  Добре дошла  Hug

Да ви попитам и аз нещо: Вчера изпих 3 чая "Утро" и вечерта като си легнах коремът ми трепереше и яйчниците ме наболяваха като преди цикъл  newsm78 Размина ми де, но си мисля - дали не е от чая  newsm78 Пък и на някой друг случвало ли се е така да трепти коремът? Бях се попритеснила и защото бебонката не риташе, та се наложи да премина към крупни мерки - пуснах й любимия й Роби Уилямс и сега се наслаждавам на вътрекоремни танци  Joy

Аз иначе събирам кураж да изляза до магазина.  Blush И при нас прехвърча сняг.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.  Браво бе  Wink

Плами внимавай какво пиеш!До колкото си спомням  "Утро" е сбор от билки в който може да има някоя (жълт кантарион,мащерка...), която предизвиква контракции.
Бях писала преди няколко дни кои чайчета могат да се пият по време на бременност и кой за какво е.А и също бих те посъветвала да  не си взимаш чай в пакетчета,най-добре си купи истинска шипка,мента,горска ягода и боровинка-става много хубава комбинация,а и се води за имуностимулант.

# 299
  • София
Добър ден!  Hug

Навън е супер с тоз снежец, ама да го гледаш от вътрешата страна на прозореца на топло.... Flutter
И ние сме си вкъщи с Габи. Спрях я от училище за да се оправи, че иначе си ходи все болна.
Мойто бебе е много активно сутрин рано и късно вечер...през другото време спи... Heart Eyes Усещам я ниско долу от двете страни.

Добре дошла на Мики Чакърова... bouquet
Болните да оздравяват веднага... Naughty

п.п Чакам Мяу на отчет...

Общи условия

Активация на акаунт