Отговори
# 90
Добро утро момичета,
как сте днес Wink?
Аз мисля утре да отида до бебемания.Конкретно ми трябва хубав комплект за кошчето,че ако намеря тук не ми се занимава да поръчвам от чужбина.Иначе другите неща си ги имам от каката,а дребните не са проблем.

# 91
Доброоо утро:)))) Hug
Май пак бях прекомерно изчерпателна. Mr. Green
МЯуче, Хиляди благодарности, че си толкова изчерпателна  bouquet Колкото повече, толкова повече! Така като го слушам от теб и Ника,
доста по-спокойно ми става какво да се очаква Hug
nalika   ,
Виж Ралипо какво пише
С Геринка се чух вчера. Посетила е Бебемания и потвърди, че не може да се пазарува там, но имало хубави и интересни неща. Подаръци като биберони и т.н дребни, също не липсвали  Wink. Която от вас има желание днес може да се разходи, аз едва ли ще успея.

# 92
  • Плевен
Добро утро. Направо се смаях от толкоз информация. Явно и двата вида раждане си имат своите предимства и недостатъци, аз сама за себе си преценявам, че по-добре ще ми е да родя по естествен път. Дано успея. Добре дошла на новата мама, много хубаво име - Ева. Бела, недей се притеснява излишно, всичко ще бъде наред. Забравих кой беше в нова къща  Embarassed, ама честито  Hug Оф, отивам да чистя...

# 93
Здравейте! Тази сутрин се събудихме със сняг в Смолян, щерката е във възторг, а мама в тих бяс - нямам зимни гуми, а мъжо ми каза, че нямало смисъл да ми взема за още месец /примерно/ каране с "туй шкембе огромно". Оф, и е едно студено и "духовито" тук. ooooh!
Аз всъщност да питам някой по-вещ - след като си смених аватара и искам да ми се показва снимка от личен албум, качен някъде в интернет пространството, защо не ми се показва, уж правилно само копнах адреса и го пействах тук в профила ми.
Благодаря предварително!

# 94
Здравейте мами Hug
Бела,много съжалявам,че си се притеснила,но твоя проблем не е неразрешим,стискам палци и смятам че всичко ще бъде наред fingerscrossed
Хубав ден от мен Peace

# 95
Май успях сама, я да видим вижда ли се "катерачката по скали"?

# 96
Момичета, да попитам дали някой е имал подобен проблем -възпалено ми е едното зърно на гърдата ,боли ме и е зачервено дали има някакъв лек без да посещавам доктор ,че вече ми дотегна от лекари.

# 97
За зърната виж това:
"При болезнени зърна на гърдите, напуквания и рани много майки са доволни от ефекта на Гармастан. За него е добре да знаете, че задължително се отмива преди кърмене и не е от евтините лекарства, една тубичка ще ви стигне за 2-3 месеца.
В българските болници на родилките с проблеми предлагат Дефламол, той също задължително се отмива преди кърмене и не е скъп, що се отнася до ефикасността на някои помага, на други не.
Чувала съм, че майчета са използвали Ланолин за мазане, той няма нужда да се отмива преди кърмене, защото не е медикамент.
По-непознат в България е Calendulin-а."
Виж ако искаш в гугъла, излизат много неща, но не се задълбавай много.

# 98
Добро утро(то обяд вече май)!
Радост не знам нищо по въпроса,но да се оправиш,че сигурно е много неприятно!
Някой преди време беше казал,че пече ябълки с канела ,но не мога да се сетя кой-бихте ли ми дали рецептата?
Желая на всички лек и приятен уикенд!  bouquet

# 99
  • offshore & overseas
Момичета, да попитам дали някой е имал подобен проблем -възпалено ми е едното зърно на гърдата ,боли ме и е зачервено дали има някакъв лек без да посещавам доктор ,че вече ми дотегна от лекари.
Щом зърното е възпалено и не се кърми, най-добре е да се приложи Гармастан, докато заздравее. След това може да се изпробва и Лансинох, който е доста по-скъп, но се ползва по малко. Така като чета, не е нещо сериозно, ще мине! Hug

Другите ефективни методи са въздушни и водни бани, както и избягване на изкуствени материи (вкл. сутиен, ако е възможно).

Дано не си се опитвала да "загрубяваш" зърната -- много противопоказно е, гърдите нямат нужда от специална подготовка за кърмене. Naughty

Печените ябълки с канела бяха специалитет на Мемория, мисля. newsm78 Но винаги можеш да се поразровиш из нета и да откриеш сносни рецепти. Wink

# 100
Добро утро(то обяд вече май)!
Радост не знам нищо по въпроса,но да се оправиш,че сигурно е много неприятно!
Някой преди време беше казал,че пече ябълки с канела ,но не мога да се сетя кой-бихте ли ми дали рецептата?
Желая на всички лек и приятен уикенд!  bouquet

Нарязваш ги на половинки или парченца и посипваш със захар и канела. Слагаш да се пекат. Това е. Захарта се разтапя и се карамелизира така.

# 101
Рали благодаря ти!  bouquet

# 102
Мамчета вижте това, при мен и двата теста излязоха момиче- както и лекаря каза  Flutter

http://babycalculator.hit.bg/

http://www.ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.pl

# 103
Здравейте девойчета Simple Smile

Както винаги рядко съм в темата, но този път започвам директно с питане  newsm78.

От 6 седмици съм с перманентно запушен нос. Не мога да дишам никак, задушавам се, кошмарно е особено през нощта. С УНГ проведохме ред изследвания и няма друга причина освен хормоналния дисбаланс по време на бременност. Вече съм изредила 4 вида капки и скоро ще трябва да спра и с последните - Африн (изключително ефективни). Моля, ако някоя от вас има подобен дискомфорт, да ме посъветвате как да си помогна. Ракията, меда, маслото в носа, чайовете от лайка, хомеопатия различни видове, солени води, нагревки, масажи - не помагат. Нямам секреция, само лигавицата ми набъбва до пълна непроходимост. Знам, че това ще премине след раждането, но дотогава трябва някак да се справя... Sad
Изчетох много теми, но повечето се отнасят за хрема, което в случая нямам.

Благодаря предварително, отчаяно се нуждая от съветите ви.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 104
puhtar,
Аз също ги правя като Рали, но понеже се бяхме заринали с ябълки ( и днес очаквам поредната доставка #Crazy), та се чудих какво да ги правя
и си изнамерих една рецепта от кулинарния форум
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=237883.0 , добре ми се получи  Blush, а и зарибих цялото кулинарно войнство около мене Mr. Green Но
понеже все пак не е хубаво да се освинваме ( дали Mr. Green), та сладкиши, баници, суфлета и подобни се правят само в неделя Twisted Evil
Искам да питам дали някой е поръчвал от тук newsm78
http://www.dbn.bg/eshop_dbn/index.php, направиха ми впечатление цените на дрешките #Crazy
s.newa ,
Може и да е алергия, която се е усилила именно поради дисбаланса. Аз бях така в 4-5 есец, но ми и течеше. Консултирай се с наблюдаващия те лекар дали можеш за приемаш
Aerius ( срещу алергия), на мен по принцип ми позволиха, но аз се запънах и чаках да отмине( както и стана). Стискам палци по-бързо да ти свърши! Hug

Общи условия

Активация на акаунт