Бабите и дядовците

• 4 668
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
  • Вън от пространство и време
....Ние сме подали документи преди 6 месеца.Който е чакал ще ме разбере.Мъжът ми много държеше майка му да знае и тя го прие учудващо добре.Преди 1 месец се разигра случка като в сериал.....

Hug

Имам чувството, че междувременно се е намесил някой, който пълни главата на свекърва ти с доста неверни представи за децата от Дом. Може би човек с авторитет за нея.
На свекърва ми една нейна позната лекарка й обясняваше как всички оставящи децата си БМ преди това са правили лаишки опити да премахнат плода, от което следвало, че ВСИЧКИ деца с подписан отказ са увредени и със забавено развитие заради това. И свекърва ми, въпреки че е интелигентна жена, бая се беше вързала на тези приказки... докато доведохме в къщи сина ми... и му се отдаде всецяло, а впоследствие и на дъщеря ми. Сега и най дребните им прояви на съобразителност за нещо за нея са признак на гениалност.  Grinning

Виж баща ми  като му казахме, че сме подали документи за второ дете откровено си каза: "Ако мен ме питат, ще им кажа да не ви дават." Така и не разбрах какви точно бяха причините за това му отношение. Като се появи Албена обаче клекна - първата внучка (сестра ми има две момчета) го спечели. Много се зарадвах, когато видях как един път уж неволно, както той обясни, си беше пъхнал нейна снимка в джоба и после я видях сложена в стаята му редом с другите внуци.

# 31
Много се зарадвах, когато видях как един път уж неволно, както той обясни, си беше пъхнал нейна снимка в джоба и после я видях сложена в стаята му редом с другите внуци.
колко е хубаво това, нали?  Simple Smile

# 32
Здравейте . Аз не сам писала до сега ,но сега изпитвам нужда да споделя. Майка сам на 3 деца на 15,9,и мом4е на 7 мес. Нямаме нито баба нито дядо .Живеем много добре, но на децата им липсват баба и дядо.Ако знае някои каде да си намерим да ни каже

# 33
# 34

Joy

Сори за спама, но тук само на емотикон му е мястото...

# 35

Joy

Сори за спама, но тук само на емотикон му е мястото...

ееее, не бързайте!
тука даже има бюра, които се занимават с намиране на баби и дядовци. Има доста самотни хора, или техните собствени семейства и внучета са далече. Общуването с по-вьзрастни хора е ценно. Знам, че в БГ се гледа на старите хора само като на безплатна детска ясла, но има и други причини да се търси контакт с баба и дядо. Имаме едни познати с една такава баба, която не им е никаква баба, но децата я обожават.
iren,
регистрирай се, за да ти отговарят хората сериозно.

# 36
Имаме едни познати с една такава баба, която не им е никаква баба, но децата я обожават.
ние пък сме обратното,имаме "законни" баба и дядо,но от тяхна страна заинтересованост-никаква,та и ние като Ирен си търсим
Ирен Hug знам как се чувстваш

Общи условия

Активация на акаунт