МБАЛ Бургас

• 78 211
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета.Аз родих на 26 февруари в МБАЛ Бургас.В по-предните страници съм разказала за раждането,но искам да напиша за системите и в моя случай.Мен ме приеха в 2 ч.на обяд на 25февруари с контракции на 6-7 мин и разкритие 1 см.Кто разбрах колко ми е разкритието ми стана ясно,че ще е дълго раждане.Попитах дали не може да се прибера и да се варна по-касно Grinning , но не ми позволиха и ме приеха.Караха ме да обикалям коридорите ,за да получа разкритие по естествен път,да не ми слагат системи в самото начало.Изчакаха разкритието да стане поне 5 см.Аз вече нямах търпение да ми ги сложат,че да минава всичко по-барзо.В 22.00 ме сложиха на системи и в 00:40ч. родих сина си.Родих При доктор Михайлов и акущерка Христова.Много съм доволна и от двамата.Раждах без никаква уговорка.Също на финала ме натиснаха по корема,но това беше за доброто на детето ми,заради тоновете.Последен напън,натиск и се изтреля като тапичка. Laughing много съм доволна от отношението на всички,горе в стаите има направен ремонт,баните са чисто нови. Отношението на всички беше много добро.Показват ти как да го накармиш за първи път,ако искаш ще ти покажат как да смениш памперса.Питат те все как си,бебо как е?Имаш ли въпроси?Аз също имах вътрешни и външни шевове,но вече нямам и спомен от тях,конците сами си падат,не ходиш да ти ги махат.Абе с 2 думи живот и здраве  следващия път пак съм там!
Извинявайте за дългия пост Peace

# 616
  • Бургас
Таня, така ги хвалиш, че направо невероятно звучи...

Днес пак има новини за болницата.
http://www.burgasinfo.com/show_news.php?id=23105

# 617
дами аз родих на 15.03 и съм мн доволна бях с операциа заради високо кравно
оперираха ме др. Миринчев и др. Михаилов (много съм доволна обърнаха ми голямо внимание без да имам уговорка)
ако на някоя дама и предстои и иска подробности да пита  Simple Smile

# 618
колко ти беше високо кръвното,че се стигна до операция? колко време поддържаше това кръвно? а наистина ли са толкова внимателни ,колкото напоследък се чува ?  Rolling Eyes

# 619
  • Бургас
Ralmin, честита рожба bouquet. Радвам се, че в крайна сметка всичко е приключило добре. Съжалявам за контузиите ти и проблемите с бебчо. Имам няколко въпроса: Кой ти води в раждането? Д-р Душепеев или д-р Кавукджиян (май така му беше името на  доктора арменец)? Те нали са по един на дежурство  newsm78 или са се сменили дежурствата. И какво беше отношението на доктора арменец?

Tintina, много интересна статия. Отдавна съм забелязала дизайна на тези табели, а сега и тази статия... просто не мога да се сдържа  rotfImbodoh
Хора, работещи МБАЛ Бургас, ако четете този форум, готова съм да направя нови проекти за табели и лого напълно безвъзмездно, само за да отстраните този КИЧ от пейзажа на Бургас.

Kalinka86, да ти е живо и здраво бебчето bouquet.

# 620
Таня, така ги хвалиш, че направо невероятно звучи...

Ами просто описвам какво преживях.Ако отношението беше лошо,ако обстановката беше лоша, нямаше да го спестя,щях да го напиша.Все пак тук четат бъдещи майки,на които този форум им помага да решат къде да си родят детето.Затова  пиша така както е било.На мен също форумите ми помогнаха да реша къде да родя.И най- вече "Деня на отворените врати" в болницата.Когато отидох реших окончателно. Peace

# 621
колко ти беше високо кръвното,че се стигна до операция? колко време поддържаше това кръвно? а наистина ли са толкова внимателни ,колкото напоследък се чува ?  Rolling Eyes
ами лежах в патологиа 5 дена приеха ме с 150/100 а нормалното ми е 100/70 като ми го нормализираха ме оперираха
ама и аз сам висока 1.50 и с малък таз така че пак щеше да ме оперират
много съм доволна всички се даржаха много добре.

# 622
  • Бургас
ами лежах в патологиа 5 дена приеха ме с 150/100 а нормалното ми е 100/70 като ми го нормализираха ме оперираха
Кой ти прави секциото?

# 623
  • Бургас
Привет:) Моя близка приятелка роди вчера син в МБАЛ-Бургас:) Та влизам да ви споделя, щото съм много радостна newsm44 Казах й да пише, като се съвземе, но тя не е много по форумските споделяния. Д-р Душепеев е водил раждането, сравнително бързо е родила, нормално, макар че се притеснявах, че е малко "възрастна", защото е на 35 години. Бях вчера при нея, в една оранжева стая я бяха сложили. Докато бях там, дойде акушерката, пита как се чувства, много беше внимателна. Приятелката ми сподели, че е доволна, че добре са се държали с нея, включително и на дните на отворените врати като е ходила и се наложило веднъж да изчака, хиляда пъти й се извинили на нея и на други две момичета, че се наложило да почакат. Има няколко шева, но се чувства добре и й казаха, че ще я изпишат в събота.

kojo
, и на мен туй чАрвеното много кичозно ми се вижда, ма луд на шарено се радва, нали знайш hahaha

# 624
kojo Др Душепеев е редовна смяна всеки ден от понеделник до петък доколкото знам.А останалите се въртят на смени по 12часа.Затова са били 2-ма лекари.
А тези табели приличат малко като тези рекламните на кока кола  Wink

# 625
  • Бургас
kojo Др Душепеев е редовна смяна всеки ден от понеделник до петък доколкото знам.А останалите се въртят на смени по 12часа.Затова са били 2-ма лекари.
А тези табели приличат малко като тези рекламните на кока кола  Wink
Ами то и аз така знам. Тъй като д-р Душепеев е началник сектор Родилно е с друго работно време и не дава дежурства. Струва ми се нормално да обикаля и да следи къде какво става като такъв. В този случай с ralmin ще излезе, че той е свършил работата на другия д-р, който е бил на смяна. Но тъй като не съм съвсем наясно със ситуацията ми се искаше ralmin да сподели точно какво се е случило. Съжалявам отново, че се е стигнало дотам, да има такива преживявания, но може би вече е нямало друг изход.

# 626
Кой ти прави секциото?
др. Миринчев и др. Михайлов

# 627
Здравейте, момичета.
Аз май ще раждам в Бургас, искам да ви помоля да ми дадете списъка за родилното. Четох назад и пише дрешки за бебето, каквито аз преценя дрешки или искат точно определени, трябва ли и халатче за бебка, шише? За мен четох, че чаршафи трябва да си нося, колко еднократни и после за стаята чаршаф - долен, горен и калъфка ли? И другото, което исках да питам, по колко момичета са в стая и банята в стаята ли е?

# 628
Здравейте, момичета.
Аз май ще раждам в Бургас, искам да ви помоля да ми дадете списъка за родилното. Четох назад и пише дрешки за бебето, каквито аз преценя дрешки или искат точно определени, трябва ли и халатче за бебка, шише? За мен четох, че чаршафи трябва да си нося, колко еднократни и после за стаята чаршаф - долен, горен и калъфка ли? И другото, което исках да питам, по колко момичета са в стая и банята в стаята ли е?
Вземи си 3 комплекта дрешки,сутрин като ги мият да имаш да си ги сменяш.Не са точно определени,каквито си вземеш.Вземи му халатче.Аз шише носех,но не го използвах. Вода за бебчо ти носят сутрин и вечер ти я сменят.За теб си вземи 5-6 еднократни чаршафа.За стаята чаршафи не ти трябват,има си.В стая са по принцип по 2 легла, но когато раждах аз имаше бум на родилки и бяхме 3 момичета.Банята е в стаята.Ако имаш възможност,най-добре отиди на "Отворените врати".
На мен новите табели ми харесват,ама тия нови табели на фона на тая стара фасада... Rolling Eyes

# 629
  • Stavanger, Norway
Момичета, имам едно предложение - койот е пуснал тази тема нека сложи (ако има на разположение) списък с необходимите неща, които бъдещите мами трябва да носят при постъпването си в родилно отделение. По тозиначин няма да се ровим из темата и ще е по-лесно, защото сигурна съм въпросът ще бъде зададен още много пъти. Ако някой има актуален такъв списък, взет от болницата, нека го прати на администраторката на темата!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт