69 готини засмяни мами тук сме сбрани, 70 мънички слънца топлят нашите сърца!
16 май
17 май

18 май

22 май

25 май

26 май

29 май
30 май
1 юни

3 юни

4 юни

Диана на popoiop
5 юни

6 юни
Виан на Bili
7 юни

8 юни

9 юни

10 юни
11 юни

12 юни

13 юни

14 юни

Георги на blond
15 юни

16 юни

Йоханна на tiramisu75
17 юни

18 юни

19 юни

20 юни

21 юни
23 юни

24 юни

25 юни

26 юни

27 юни

28 юни

30 юни
03 юли

04 юли

Ден след ден отлита, бързо времето минава, наш'те малки Юнчета батковци и каки стават!
На 09.09.09 Марти на mama Radost стана батко на Виктор!

На 17.11.09 Ана Мария на Vivian* стана кака на Никола!
Още пет щастливи юнски мами очакват своите втори рожби!
rallii (термин март 2010)
Meg_H (термин 2010)
maimp (термин април 2010)
Бюти (термин май 2010)
offioly (термин юни 2010)
Нашето Албумче
потребител: uni2008
парола: ****
Търсачка
Добавяне на картинка в пост или профил
Качете снимка за колажа тук

Много ми прилича на Ивчо! 
Признавам си без бой, че аз също на педито не казвам всичко. Нашите разбирания също се разминаха още при захранването, на 5 месеца препоръча да захраня с попара с масло и сирене
Има и други такива изцепки, но няма да коментирам сега. Тя също има много пациенти и поради това е много разсеяна и забравя неща, дори бърка дечицата понякога едно с друго. При нея сме, защото ни е близо в квартала, винаги си отговаря на телефона и така.
Общо взето любимите й лекарства са вит.С, Калциев глюконат и за гърло- Анги Хил
Пие мляко, но после пак не ще да спи, иска в нашето легло... Тя като бебе нито се будеше, нито спеше при нас... явно е решила, че се е била объркала тогава и сега иска да навакса ли, незнам... Е, мятка се напред-назад малко, бърка ми в очите, проверява баща си дали спи (щото постоянно й викам, че той спи, да не го закача)... и накрая заспива и я местя в нейното легло. Дано е само фаза някаква, че точно сега имам нужда от много сън...
Тук май не е съвсем така, а и аз не излизам много-много сред голяма тълпа. На Мишел нищо от рода на имуностимулиращи неща не давам. Смятам, че имунната й система сама трябва да се стимулира и засилва, колкото и лаишки да звучи.

или пък е период, преди така хубаво си ядеше.