Asi / Гордата Аси - 11-та тема

• 39 254
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Крони,честито и от мен!Мерси за хубавата почерпка и ви желая дълги години да се обичате и да се радвате един на друг!  loveuuu

# 692
Едно настроение в снежния следобед. Поздрав за всички и за Крони. Честита годишнина! Много любов, здраве и още 100 пъти по толкова   bouquet.
http://www.vbox7.com/play:c13684ea&al=1&vid=10172

# 693
  • Learn to fly. Fly away.
Крони, честита годишнина!   bouquet
Дълги години любов и разбирателство ви пожелавам!  txtloves

Севи, моите адмирации към всичко, което правиш за нас. bouquet
Не се ядосвай за дребни неща. Не мисля,че някой е целял да те обиди умишлено.

А къде вали сняг? Shocked
Видях - в ПерникLaughing

# 694
  • София
в София, и е адски студ, преди малко се прибрах - бях се окостила Sad

# 695
  bouquet  bouquet  bouquet Благодаря ви, момичета   bouquet

Ето нещо хубаво за този мрачен следобед

# 696
Крони,честита годишнина и от мен!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 697
Крони,честито и от мен!Много щастие,късмет и любов. txtloves.Лелее какво стана навън.....истинска зима!

# 698
Крони, честито и от мен Hug
Ще ти спретна нещо за подарък, но довечера че сега прелитам в офиса като линейка

# 699

Честит празник и от мен! Kissing Heart

# 700
Крони Честито и от мен. Нека цялото щастие на света да е за вас  Hug Hug

Междудругото това не е първият свяг. Преди 2-3 седмици бях на училище  сутринта и преваляха  снежинки  Party

# 701
  • между морето и небето

Крони, Честито и от мен! Много любов за цял живот!

# 702
Я и аз да кажа нещо.....
Малко ми е странно..... уж всички влизаме тук да се забавляваме, да си почиваме, ама май ситуацията не е такава. Някакви сръдни, интриги, чудеса. Та искам да питам на кому е нужно това.
Нали всички вие, различни от нас абсолютните консуматори, които правите клипове, превеждате песни и така нататък изпитвате удоволствие от това, което правите, за което ние естествено сме ви признателни, но го правите и за себе си. Не мисля, че човек трябва да прави нещо, с единствената цел е да му се благодари. Ако е така и аз нещо не съм в час, кажете, та преди поста си да копвам благодарности към всички и така няма да има недоволни.
Идват някакви хора, защитавайки този или онзи актьор. Ама кого защитават не е много ясно, щот въпросният човечец изобщо не знае за съществуването на въпросната персона, и му дреме на капата дали ще бъде защитен или не. Той въпросния убавец си е получил тлъстия хонорар и хич не го е еня в някакъв си форум, еле пък Булгаристан, дали ще е защитен или не. Най- глупавото в цялата работа е, че се стига до изнервяне на обстановката. Що да ни е хубаво, като може да ни е гадно.
Хора, стегнете се, моля ви!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Дайте със задружни усилия да опазим духа на тази тема. Нека не разваляме хубавото, както обикновено повлява българската традиция.

# 703
в София, и е адски студ, преди малко се прибрах - бях се окостила Sad

Да ужасно е студено направо не си чувствах ръцете от студ  Cry Cry

# 704
сега видях програмата за следващата седмица, поне до 15 ноември, и Аси, и Семееен сарай си ги има. Ако ги има и след 18-ти, ще е добре. Но най-рано идния понеделник или вторник ще имам достъп до програмата за по-другата седмица, тоест след 18-ти. Предлагам предварително да не истерясваме. сега някой пусна в другата тема слуха, че и Семеен сарай го спирали по Нова и че ще го продължат по Диема Фемили. Да не се поддаваме все още на приказки по форумите. Ако стане факт, тогава да линчуваме Нова

Общи условия

Активация на акаунт