Asi / Гордата Аси - 11-та тема

• 39 132
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • София
971100

# 406
Здравейте и от мен.На рожденниците newsm59.Страхотни снимки  bouquet
Севи-  bouquet за превода.
Тинче отивам да чета,след това ще пиша.

# 407
Явно днеска е вечерта на снимките. Thinking Laughing

# 408
Я какъв ми се е затъжил. smile3518

# 409
здравейте. не разбрах какво харесахте в туба и ви подразни в берг. корел беше оценена от един прекрасен мъж  за сексапила и чара си и очакваме скоро да стане майка. като актриса има предложения дори бременна. и тя се справя блестящо.

# 410
Бавно загряващи и неразбиращи  хора по добре да не се изказват , особенно където не им и мястото.

# 411
а мурат е лика прилика на димитър туджаров- шкумбата. сори шкумба. заварихте в МЕИ  и там те оставих. та и мурат 9 год. не стана инж. успех и в двете поприща - кино и професия.

# 412
  • между морето и небето
Пак ли се появиха провокатори?

# 413
а мурат е лика прилика на димитър туджаров- шкумбата. сори шкумба. заварихте в МЕИ  и там те оставих. та и мурат 9 год. не стана инж. успех и в двете поприща - кино и професия.
Е и кво кат не е станал,има време,то инжинери дал бог,ама актьори като Мурат са единици! Laughing Mr. GreenПък и като не се е дипломирал,да не е по-малко убав. newsm53

# 414
да и шкумбата е един

# 415
Не знам какво да кажа тази вече не ми се говори но ми се гледа и ми хареса това което видях Shocked #Crazy  #Shocked Two Hearts

# 416
и е по хубав

# 417
  • Добрич

А Вие защо не си стоите в темата, или няма какво вече да коментирате там и затова решихте да си изливате злобата тук. А може би не можете да приемете резултата от класацията ха Kanal D

# 418
все тъжен на тези снимки
айдееее развеселих го

какъв е срамежлив

# 419
и една радостна новина....вижте Демирчо изпраща жена си някъде.... rotfImbo rotfImbo rotfImbo

http://img131.imageshack.us/i/dsc43211ka9sj2.jpg/?a=V&ci=0&rt=3

Общи условия

Активация на акаунт