Asi / Гордата Аси - 11-та тема

• 39 128
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • София
не си струва да се комент  с хора не чели и не видяли - елин  пелин йовков или може би любов като в крадеца на праскови

Не можах да се стърпя ще ме извините че отново разчепквам темата.
Герка или както и да си там, чели сме и Елин Пелин и Йовков че и Емилиян Станев, чели сме мила и не само чели ами и разбрали някои неща. Аз пишех в темата за 1001 нощ, аз чаках с нетърпение момичетата гледащи на живо да ни превеждат "в ефир", аз преживявах с героите мъчителните им стъпки към прошката и любовта. Само че теб нещо не те видях там, може и да си писала но явно не си е струвало да те запомня. С много от момичетата там сега си пишем и коментираме тук. И се разбираме прекрасно.
Искам нещо да ти кажа, ако го прочетеш добре, ако не го прочетеш нищо не губя.
Глупостта и злобата са сестри. В единия случай надделява едното в друг случай другото. При теб в момента двете са на едно ниво. Липсва ти нещо много важно желанието за диалог. Влизаш плюеш и изчезваш. Големи грънци появило се някакво недоразумение считащо да заяви на всеослушание колко е ограничено.
Аз не харесвам Бергюзар Корел. И като жена и като актриса. Но това не пречи да и дам дължимото за чудесно изиграната роля и за дуета с Халит Ергенч. Дай Боже и в брака да са щастливи, дай Боже да им се роди чудесно и здраво детенце. И за да ме разбереш ще ти кажа, че твоите постове бяха също толкова тъпи, колкото и въпросите на пишман журналистката от Нова телевизия в прословутото интервю.
Всеки има право да харесва или не харесва даден актьор, музикант или какъвто и да е творец.
Що се отнася до цитираните от теб автори може би си искала да покажеш колко си по по най? Показа ни. Дори и с изписването на имената им с малки букви. Ти си по- по- най заблуденото същество влизало някога в този форум.
Ха със здраве.

Мишел моля те не ни оставяй, точно теб те помня от темата за 1001 нощ, твоите постове и преводи чаках с нетърпение. Остави глупави хора има навсякъде, лошото е че непременно държат да го покажат на всички.
Мила моля те не ни оставяй!!!!!!!!

# 496
  • В тъмната гора.
Истински съм се жертвала само за "1001 нощ", не казвам за почитатели му, а за самия сериал. За Дамла знаех, че е същото, за Севи незнам, тя ще прецени и ако счете за нужно да го напише. А вечерите, когато гледахме направо по канал Д, бяха най-емоционалните. Да, но сериала свърши, той ще остане за мен първия, който ме плени, но аз продължавам, защото видях, че има и друго, което си заслужава да се види.
И сега, групичка потребители се опитва да ме дразни и се опитват да се изкарат по големи богове и от Господ. Дали са превърнали сериала в един вид религия за тях, незнам, това си е тяхна работа, но не могат да налагат и другите да го правят и възприемат така.

Харесвам "Аси", вечер като ви чета или пиша, или когато качвам серията във вибокса, слушам саунда на филма и се наслаждавам истински. когато нещо ме развълнува много, правя клипчета с цялото си сърце и с голямо удоволствие.
Истински ме вълнува този сериал, близък е до моята природа, до мен въобще и го разбирам добре.

Ама кой каза, че ще ви оставям, няма такова нещо. Дори не съм го намекнала.

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 13:07 от Mishel_

# 497
Момичета,моля ви не си хабете нервите, за неща и хора,който не си заслужават!Тези провокации не са от вчера.Явно има хора,който се дразнят на това че сериала Аси е по-харесван и обичан.Не му е мястото тук да ни заливат с простотията си,но нека не позволяваме разни индивиди да ни развалят темата и доброто настроение! HugСамо да допълня,че преди няколко дена получих лично съобщение от един такъв индивид,който се оптваше да се заяжда с мен,видите ли, защото съм си позволила да и отговоря на коментар за рейтинга на 1001 нощ в темата за Аси. ooooh!

# 498
И преди бях писала, че за мен този форум е един лъч светлина и надежда. Светлина, защото тук открих приятели и надежда, че все пак любовта и доброто ще победи.
И дори само поради тези две причини, ще направя всичко по силите си, за да преча и да се противопоставям на опитите на някого да разруши тези 11 теми до тук, които съхраняват чувствата и емоциите ни. Мога да ви уверя, че упоритостта и инатът ми са безгранични Peace

# 499
  • София
Мишел точно това обяснявах на Ивето как превеждаше и ти и Дамла и полагахте усилия за да доставите удоволствие от този сериал. Помня всичко как в сряда и четвъртък качвахте поредната серия минала по Канал Д превеждахте, пускахте субтитри и ни се обаждахте да гледаме. А последната серия? Когато вместо само да гледате вие пишехте в темата как се развиват нещата.
Не мила неблагодарниците не си струва да ги коментираме. Аз помня всичко, помна непосилния труд, който полагахте, виждам как сега същите и Севи полагате пак този труд доброволно и никога няма да премълча това.
Благодаря ви мили момичета, благодаря на всички. Глупостта ходи по хората но при някои е генетично заложена. Не си струва да се хабим заради такива.
Мишел повярвай ми мила ние сме повече от тях! Обичаме те!

# 500
  • София
Мишел това е най-нормалното нещо.....
аз също изгледах 1001 нощ за една седмица буквално, бяхме стигнали до развод в нас, щото аз гледах от 9 сутринта до 4 нощта серия след серия.....да хубав е, грабна ме, но свърши - както всичко на този свят

после дойде Перла - и той ми харесва, гледам го, пиша в темата за него, гледам и Аси - пиша тук, харесва ми, утре ще пуснат друг може би и него ще гледам

но това не ми пречи да си изказвам мнението и да имам право да харесвам или не харесвам даден артист или дадена роля

ето Мелек ми харесва като външност - но ролята и ме дразни
така беше и с Еда от 1001 нощ
не виждам нищо лошо и ненормално от това, че и двата сериала или дори и трети и четвърти ти харесват..

аз не мисля да се превръщаме нито в братство нито в секта и да издигаме в култ каквото и да било - да сме коне с капаци и да живеем в един сериал - нормалните хора като нас имат по-голям мироглед - от това да се затвориш в един сериал или актьор

айде една молба от мен, ако ти се занимава - не се чувствай длъжна, когато имаш време да направиш едно клипче с моментите когато са под дъжда, на фона на ноемвриския дъжд на Гънс - много им тича текста на тази песен   bouquet  bouquet  bouquet

# 501
Истински съм се жертвала само за "1001 нощ", не казвам за почитатели му, а за самия сериал. За Дамла знаех, че е същото, за Севи незнам, тя ще прецени и ако счете за нужно да го напише. А вечерите, когато гледахме направо по канал Д, бяха най-емоционалните. Да, но сериала свърши, той ще остане за мен първия, който ме плени, но аз продължавам, защото видях, че има и друго, което си заслужава да се види.
И сега, групичка потребители се опитва да ме дразни и се опитват да се изкарат по големи богове и от Господ. Дали са превърнали сериала в един вид религия за тях, незнам, това си е тяхна работа, но не могат да налагат и другите да го правят и възприемат така.

Харесвам "Аси", вечер като ви чета или пиша, или когато качвам серията във вибокса, слушам саунда на филма и се наслаждавам истински. когато нещо ме развълнува много, правя клипчета с цялото си сърце и с голямо удоволствие.
Истински ме вълнува този сериал, близък е до моята природа, до мен въобще и го разбирам добре.
Мишел , и аз те познавам от 1001 нощ , и аз чаках през нощта да качите превод  , като оцених  това , което правите и ти и Дамла и  Севи . След това се появи Аси , като междувременно още там в темата се прокрадваше , че има още един страхотен сериал  , всички си спомняме класацията за най добър филм колко беше ожесточена . Според мен човек трябва да се развива , никой от тази тема не повдигна дума за сравнение между двата филма , всеки си има своите предимства. Тази тема е за "АСИ" и за всичко , което се случва  само в този филм , затова  другите  smile3513. А за всички , които чакаме филма тази седмица  newsm44 newsm44 newsm44

# 502
  • В тъмната гора.
Севи, също се измъчи...в буквалния смисъл, още си спомням разговорите ни по скайп и мрънкащата принцеса до нея. Беше зарязала и домакинство и деца. Моите крака оттичаха заради постоянното стоене на компа и в работата и удома, но издържахме.
Сега като се сетим и ни втриса.
Така, че незнам, какви са тези спорове и тези фанатизирани набези от хора, които явно ги привличат повече самия спор, а не увлечението им по 1001 нощ.
Сред тях самите има спорове и дразги, все някой на някого е крив...или го дразни с нещо.

# 503
  • В тъмната гора.
Както и да е, да спрем да пълним темата с такива постове и да ценим времето и емоциите си.

# 504
  • София
Севи, също се измъчи...в буквалния смисъл, още си спомням разговорите ни по скайп и мрънкащата принцеса до нея. Беше зарязала и домакинство и деца. Моите крака оттичаха заради постоянното стоене на компа и в работата и удома, но издържахме.
Така, че незнам, какви са тези спорове и тези фанатизирани набези от хора, които явно ги привличат повече самия спор, а не увлечението им по 1001 нощ.
Сред тях самите има спорове и дразги, все някой на някого е крив...или го дразни с нещо.

Така е помня и няма да се уморя да го припомням на такива еднодневки чели недочели разбрали недоразбрали. Че тази точно не я помня да е влизала там.
Няма да им обръщаме внимание, не си струва. А сега се усмихни и давай напред. Пък тези елементи все някога ще попаднат когато и аз съм на линия. Много ги обичам и ще ги опапкам с кеф......

# 505
Абсолютно си права , факта само , че имаш нерви да се заяждаш с хора , които не са ти направили нищо  и се появяваш и започваш да им даваш акъл...  newsm78

# 506
Прави сте , аз спирам . Хайде ,среща след 19 ч. newsm51

# 507
А сега,за да ви върна на темата...Я вижте стария моралист,като младо яре припна на трактора. Rolling Eyes

# 508
Здравейте, момичета Hug

Благодаря за превода Севи и на всички за клипчетата и за снимките, страхотни са - добре, че снощи не ги видях Crazy Heart Eyes

Ето още една порция Демир Two Hearts Flushed Heart Eyes

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 13:49 от galka05

# 509
  • София
А сега,за да ви върна на темата...Я вижте стария моралист,като младо яре припна на трактора. Rolling Eyes

той за Сухито в пустинята за вода ще иде......лИбоФФФФФ Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт