Asi / Гордата Аси - 11-та тема

• 39 109
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • София
А сега,за да ви върна на темата...Я вижте стария моралист,като младо яре припна на трактора. Rolling Eyes

Тя Сюхейлято га се научи трактор да кара?!

# 511
# 512
# 513
# 514
А сега,за да ви върна на темата...Я вижте стария моралист,като младо яре припна на трактора. Rolling Eyes

Тя Сюхейлято га се научи трактор да кара?!

Гато се научи и да го поправя. Mr. Green

# 515
Мишел,аз от началото на филма ви чета,но скоро се включих да  пиша.Благодаря ,че Ви има и не обръщайте внимание на никой,сега те секефят,затова има една приказка ''УМРИ ГЛУПАКА С МЪЛЧАНИЕТО СИ''.

# 516
Гато се научи и да го поправя. Mr. Green

Тя голям монтьор се извъди, вместо да бере памук да вземе автосервиз да си отвори, бизнеса повече ще и върви  Mr. Green

Ихсан направо ме учуди и той като Дафнето, беше много побеснял, само как гледаше Аслан докато му набиваше канчето  smile3560

Ps. Mishel, не си го слагай на сърце, аз също те помня от темата на  1001 нощ, и ги напуснах вечерта когато излъчваха последната серия, заради прекрасното им отношение, но както и да е няма да коментирам. Освен това ти Севи и Дамла, правите много за да ви платят с отношение, като това. Пий едно ма*ната му и да не ти пука  newsm51

# 517

Пий едно ма*ната му и да не ти пука  newsm51

А-а,ако ще се пие да е нещо по-така. NaughtyТо още малко раничко,но за отпускане на нервите,пък и нали вече рано се мръква. hahaha

# 518
Може ли, ако някой знае да ми отговори ББ Защо Аслан също си тръгва от Антакия и се връща и той след 5-т години, гледах на турски, но нищо не разбрах newsm78 И още нещо не мога да си обясня ББ Как не се намери един който да каже на Демир за тези 5 години, че Аси е родила, все пак те не са крили Асия, този Ариф къде спи newsm78 Благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

Гале, не ни стигат скъсаните нерви по филма, ами и сега ще вземем да се алкохолизираме Crazy Crazy Crazy Mr. Green

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 14:46 от galka05

# 519
От кой филм са снимките на Туба облечена с носия.
Sevdaya Durmak

А заради този филм го гледаме в това положение Демирчо

[/uote]    Гледах го с анг субтитри в youtube-страхотна роля направи наш Мурат-не мога да си кривя душата и за Берен Саат-играха страхотно и си пасваха!Филма си струва-там е с мустаци ,но изглежда идеално за ролята! smile3501

# 520
 newsm51  love001 newsm51
нямах нет няколко дни и сега когато ви прочетох ... реших само да ви кажа, че от мен имате много целувки, цветя и прегръдки
тези които пишат тук, знаят за добронамерения и шеговит тон на темичката.
благодаря ви за всичко момичета
за мен темичката ни е голяма и незаменима част от моето ежедневие и ако мога да издържа без да изгледам серията веднага, то не мога без да вляза тук и да се заредя с положителна енергия от вас.
 Hug

# 521

Ами те като са талантливи, каквато и роля да изиграят ще са страхотни. Laughing

# 522
А този бедуин,познахте ли го? Thinking                                Е тука вече няма съмнение,кой е. Peace

# 523
  • София
оооо Гале, сипи по едно, ха така Mr. Green Mr. Green Mr. Green
аз съм фен на бърбънчето, ама айде, нема да ти троша хатъра, ще жмуцна и един чичко Джак Crazy Crazy Crazy

малко остана до серийката, да видим днес кой какви ще ги надроби..

а Сухито с тоя трактор, само един бял потник на дупки и трябва, и да научи на Славчо песента - комбайнеро интелигентска hahaha hahaha hahaha

та в този ред на мисли, една почерпка от мен http://vbox7.com/play:df7203c7 Mr. Green

# 524
- С приятелката си

И един поздрав от мен - http://vbox7.com/play:5502bad5  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт