Подарък за близначки момичета

• 4 540
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте,
Търся съвет за подарък на РД на 5 год. момичета близначки. Не съм толкова близка с родителите да ги питам. Аз обичам да подарявам играчки, но се замислих дали се подаряват еднакви, така ще имат по-малко. Ако пък е игра може би изобщо няма да е удачно да е една и съща.
Ще съм благодарана, ако родители на близначки споделят вижданията си.

# 1
Темата ти е за близнашкия, според мен Wink Там ще получиш най-много отговори Grinning Можеш да попиташ родителите от какво се интересуват момичетата. Моите са разнополови близнаци и купувам различни неща, но примерно ако реша да купувам музикален инструмент, взимам по нещо и за двамата. Ако е раница, чанта, за всеки по една различна. Иначе сина ми си пада по коли, багери, хеликоптери, щерката по принцеси, сервизи и колички. Също можеш да попиташ родителите дали момичетата се сърдят ако подаръците са различни или предпочитат. Смятам, че е по-добре да го знаеш предварително, за да няма неприятни изненади. Peace

# 2
Аз бих купила две различни игри за игра с 2 или повече деца. Те са на такава възраст, че мисля си ще им допадне да играят  заедно. Например едно "не се сърди човече" и една  за учене да чете ( забравих какво пишеше на кутията) или подобни.  А и не са много скъпи, но ще са им от полза, надявам се!! Mr. Green

# 3
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=1279 Според мен нещо подобно е подходящо, въпреки че пише, че е за деца над 6 години. Тъкмо ще могат да се забавляват едновременно.

# 4
Лошото е, че нямам контакт с родителите. Иначе щях да ги питам. Те са две момичета и не си приличат.
При всяко положение няма да се дрешки, че като гледам винаги са много накипрени и с нови.
А дали е удачно да купя някаква голяма семейна игра и за двете ?

# 5
Аз бих взела нещо с което да играят заедно. Голяма семейна игра - може , защо не?

# 6
  • Пловдив

Според мен не е удачно, може да се скарат Laughing
Имам племеннички близначки, майка им ги облича винаги различно една от друга, в същото време обаче се купува всичко по две, само, че в различни цветове!
Аз винаги им подарявам по два подаръка, леко различаващи се Wink

# 7
Не, не е удачно, това че имат рожден ден на един и същи ден не би трябвало да ги лишава от възможността да получат собствен подарък (както ако бяха родени на различни дати).
Вземи или две различни настолни игри, или две различни кукли или нещо друго в различни вариации.

# 8
От гледна точка на майка на 5-годишни близначки, моите деца биха се зарадвали на неща в следния ред:
1. Два сходни подаръка за индивидуална игра, които изискват и създават определени умения - гледай рекламите по Дисни и черпи идеи /най-удачните подаръци, които получиха моите девойки за цялата тази година, са 2 дъски - от едната страна зелени за писане с тебешири, а от другата бели за писане с маркери + 2 "ню борн" бебета/.
2. Една обща настолна игра, но към нея задължително 2 различни дрешки или каквито и да е индивидуални подаръци /гривнички, герданчета и всичко, което може да зарадва момиченца/ - задължително сходни неща, но в различни разцветки и не еднакви, защото става дума за различни хора, все пак.
 Peace

# 9
Различни...
В Хиполенд има много интересни и не скъпи неща. Има лунен пясък, от който да си правят формички, има комплекти с обици, мънисти, гримове и пр., много игри.
Но наистина тук майките на момичета, макар и не близначки, ще те ориентират за вкуса на 5 годишните

Общи условия

Активация на акаунт